Nagyon szeretem, még mindig
Kisrepülő hátsó ülésén a legjobb
Nálunk egy izgalmas de egyszerű verzió szokott történni : kicsi párom kiveri a farkát annak a szimpatikus srácnak akit kiválaszt . Gg-ről szoktunk keresgélni és volt pár izgalmas kaland , normális “vendég” . Természetesen sajnos olyan is akit mégegyszer nem hívunk nem hívnánk .
Sok ilyet láttam már.
Meséljetek, sztorizzatok , ki hogy éli meg a hátsó ülésen ?
Átéltük párszor.
Imádom a legjobb
Mi is szeretnénk ilyet átélni! Fiatal, átlagos KÖZELI, (50km! Max) állandó pasival aki független!
Sajnos még nem volt rá jelentkező….. (Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos még nem volt rá jelentkező….. (Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 13:10
Réges rég történt, egy párral találkoztam. A férj vezetett, mig mi a feleségével a hátsó ülésen eljátszottunk egymással.
Amennyire tudtam figyelni, a tükörből folyamatosan nézett minket, amig mentünk.
Aztán megálltunk egy földúton és a cuckoldból aktiv hármas lett. De innentől már offtopic a történet
Jó buli lenne újra egy ilyet átélni egyszer...
Amennyire tudtam figyelni, a tükörből folyamatosan nézett minket, amig mentünk.
Aztán megálltunk egy földúton és a cuckoldból aktiv hármas lett. De innentől már offtopic a történet
Jó buli lenne újra egy ilyet átélni egyszer...
Az egyik legjobb dolog.
A természetben félreállva a motorháztetőre fektetni a hölgyet és ott nyalni majd a hátsó ülésen folytatni . De szeretem
Tegnap volt ilyen a Gellért hegy egyik utcajaban. Egy-két autós lassított majd ment tovább. Kellemes volt.
ne megyünk nemsokára a férjemmel vidékre, de útközben egy mellékúton ismét a hátsó ülésen töltünk egy kis izgalmas időt, jól meglovagolom majd hmmmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4738708)
2024. 03. 28. csütörtök 10:03
Ezt a szituációt kimondottan élvezném egy olyan sráccal akit ez a helyzet izgat és ez a gyengéje.
Mi is szeretjük a kocsit ilyesmi célra használni.
Ezt a szituációt kimondottan élvezném egy olyan sráccal akit ez a helyzet izgat és ez a gyengéje.
Rendszeresen. Imádom. Izgalmas
Kisrepülő hátsó ülésén
Autópálya pihenőben szoktunk néha
Mi rendszeresen járunk kocsival kalandozni viszont mi csak az első üléseket használjuk
Pont ilyen sorrendben szeretjük mi is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 28. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 02. 28. szerda 08:35
A bevásárló központok parkolója tényleg izgis, szoktuk " használni " vagy mélygarázs, parkolóház is