Kisrepülő hátsó ülésén
Autópálya pihenőben szoktunk néha
Mi rendszeresen járunk kocsival kalandozni viszont mi csak az első üléseket használjuk
Pont ilyen sorrendben szeretjük mi is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 28. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 02. 28. szerda 08:35
A bevásárló központok parkolója tényleg izgis, szoktuk " használni " vagy mélygarázs, parkolóház is
Minket kimondottan izgat. Volt párszor , hogy kukkoltunk , hogy egy srác játszik magával. Párom megfogta az idegen srác farkát és kicsit verte neki. Tetszett a látvány . Egyik srác tetszett neki kinézetre is és nagyon normális kis srác volt. Ő 3x jött. Neki a párom egy kicsit bekapta a farkát. Eszméletlen volt. Hatalmasat élvezett utána a srác. Utána mi hazamentünk és hatalmasat szeretkeztünk. Nálunk ennyi idegennel a hátsó ülés. Kettesben már mindent csináltunk ott . Van varázs ezekben az alkalmakban
Mi is nagyon szeretjük az ilyen izgalmakat. Rendszeres nálunk, hogy valami izgi helyen az autóban szexelünk. (Vagy mellette)
Mi is szeretjük a kocsit erre a célra használni.
A bevásárló központok parkolója tényleg izgis, szoktuk " használni " vagy mélygarázs, parkolóház is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 21. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2023. 04. 21. péntek 09:15
Izgalmas tud lenni, főleg amikor mondjuk egy bevásárlóközpont parkolójában történik. De a legizgalmasabb az volt amikor más vitte el a páromat kocsikázni.
Szeged, 90-es évek közepe.
Akkor, ha emlékeim nem csalnak, 45 körül volt a nő. Igencsak tudott és szeretett is szexelni. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 21. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor, ha emlékeim nem csalnak, 45 körül volt a nő. Igencsak tudott és szeretett is szexelni. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 21. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 15:09
Ez nem Esztergomban volt, és egy felvidéki házaspár. Nekem is ilyen élményeim vannak jó régen volt… 6-8 éve vagy régebben.
Ez nem Esztergomban volt, és egy felvidéki házaspár. Nekem is ilyen élményeim vannak jó régen volt… 6-8 éve vagy régebben.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 13:10
Réges rég történt, egy párral találkoztam. A férj vezetett, mig mi a feleségével a hátsó ülésen eljátszottunk egymással.
Amennyire tudtam figyelni, a tükörből folyamatosan nézett minket, amig mentünk.
Aztán megálltunk egy földúton és a cuckoldból aktiv hármas lett. De innentől már offtopic a történet
Jó buli lenne újra egy ilyet átélni egyszer...
Aztán megálltunk egy földúton és a cuckoldból aktiv hármas lett. De innentől már offtopic a történet
Szerintem én többször is kocsikáztam velük.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 13:10
Réges rég történt, egy párral találkoztam. A férj vezetett, mig mi a feleségével a hátsó ülésen eljátszottunk egymással.
néha kell ilyen is ( fórum címéhez igazítva ) - nálunk is előfordul és tök izgis
Izgalmas tud lenni, főleg amikor mondjuk egy bevásárlóközpont parkolójában történik. De a legizgalmasabb az volt amikor más vitte el a páromat kocsikázni.
Valakinek mostanában új sztorija ?
Szex a hátsó ülésen?
Szex a hátsó ülésen?
Szuper lehetett
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 27. szerda 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
2022. 04. 27. szerda 07:26
Miután találtunk pasit harmadiknak,pár nap beszélgetés után összefutottunk vele ,nem nyílvános helyen.
Kicsit felizgattam a párom a hátsó ülésen,utána csere.
Srác nyalta melleit,punciját is,párom meg verte a farkát.
Terepfelmérés volt.
Persze hármast nálunk hamar össze is hoztuk..
Szuper volt...
Terepfelmérés volt.
Szuper volt...
Azert vezetes kozben ne mar , nagyon baleseti dolog lehet, es magatokat es masokat is veszelyeztet, kozuton semmikepp. Inkabb alljatok meg es ugy
Miután találtunk pasit harmadiknak,pár nap beszélgetés után összefutottunk vele ,nem nyílvános helyen.
Terepfelmérés volt.
Szuper volt...
Terepfelmérés volt.
Szuper volt...
Az első éles cuckold élményünk a hátsó ülésen történt. Elsőnek taliztunk a sráccal akkor hátra ült a srác mellé le vetkőzött felülről srác fogdosta kicsit és egyszer be kapta a farkát de ott ki is merült a találkozó. Rá 2 hétre már rendesen cumizta a srácot a hátsó ülésen és utána jól meg is dugta a srác.
Szeretjük vagy kint valahol megállni és a hátsó ülésen motorháztetőn . Izgató hogy bárki meglárhat.