Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2011. 09. 27. kedd 13:48  #83
Törölt felhasználó (809386)
Menet közben??
Én a feleségemet az ölembe ültettem,velem szemben mikor Linzből jöttünk haza..
Hát a kamionosok,majd nekünk jöttek..?
Te is így?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 03. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764721)
2010. 09. 03. péntek 11:50
Már sokféle kocsiban volt benne részem, volt menet közben is de, a legjobban az öreg 504-es peugeot tetszett, az ülések elhajtva és egy komplett franciaágy volt a belső tér.
2011. 09. 26. hétfő 23:29  #82
Törölt felhasználó (388655)
Seat Cordoba motorházteteje, hát azt nagyon imádtam crazya
2011. 09. 26. hétfő 09:26  #81
zsuni zsuni
Hehe
nekünk az egyik autó pont olyan, és jó...
(Ez egy válasz ultos üzenetére (2011. 09. 25. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 25. vasárnap 21:08
Malac orrrú passat az igazi...kombi nagy mint egy franciaágy!
2011. 09. 25. vasárnap 21:08  #80
ultos ultos
Malac orrrú passat az igazi...kombi nagy mint egy franciaágy!
2011. 09. 25. vasárnap 19:59  #79
dzivka dzivka
jd lehetett gratulalok
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 12. hétfő 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731322)
2011. 09. 12. hétfő 00:42
rendszeresen feleségem jön ki értem amikor fuvarból megérkezem.így történt a múlt hétvégén a nagy melegben időben megérkezett.hát nagy meglepetés ért amikor az újonnan szerzet ruciban kilibben a kocsiból.lábán neccharisnya,magassarkú pántos cipő,rövid szoknya és vékony sejtelmesen átlátszó ingszerűséget viselt. wow1 megcsókoltam,megmarkolta farkamat és megsúgta hogy van egy meglepetése számomra.hamar bepakoltam a személy autóban és elmentem lezuhanyozni.hamar végeztem.hivatkozott a melegre megkért hogy én vezessek.a várost el sem hagytuk és márt feljebb húzta szoknyáját amely alatt nem volt más csak a harisnya tartó. vigyor2 .odanyultamegyből,párom márt csomagolta is ki a szerszámomat.hátrébb toltam ülést hogy rátudjon bukni.kivolt éhezve(én is mi tagadás)tövig befalta és szopta keményen.nem engedte hogy hozányujak de mutatta hogy ott van és vár.nagy nehezen sikerült valami mezei útra ráhajtani ahol egymásnak estünk.kicsit még szopott,közben ujjaztam nedves punciját.gyorsan a hátsó ülésre költőztünk,az elsőket előre toltuk,hanyatt dőlt lábaival megtámasztotta a tetőt és reá cuppantam a nedves puncijára,ujjamat meg a popojába toltam.fel volt spannolva rendesen mert sokat nem kellet nyalnom,hamar sikongatva elélvezett és magára húzott.na de nekem sem kellet sokat mozogjak mert párom gyors kavarásba kezdett,kirántottam és a tátongó popójába dugtam,amit kéjes sohalyal nyugtázott és pár lökés után teli élveztem.pár percig még így maradtunk.kinéztem a hátsó ablakon és a kocsi mőgőtt egy traktor állt,vezetője előrehajolva figyelte akciónkat.feleségemnek szóltam.fel sem ült az ülésbe csak utasított hogy hamar induljak.megszégyellte magát.hazáig ecsetelte az élvezetét,otthon mg folyattuk wink kényelmesebben.
2011. 09. 12. hétfő 00:42  #78
rendszeresen feleségem jön ki értem amikor fuvarból megérkezem.így történt a múlt hétvégén a nagy melegben időben megérkezett.hát nagy meglepetés ért amikor az újonnan szerzet ruciban kilibben a kocsiból.lábán neccharisnya,magassarkú pántos cipő,rövid szoknya és vékony sejtelmesen átlátszó ingszerűséget viselt. wow1 megcsókoltam,megmarkolta farkamat és megsúgta hogy van egy meglepetése számomra.hamar bepakoltam a személy autóban és elmentem lezuhanyozni.hamar végeztem.hivatkozott a melegre megkért hogy én vezessek.a várost el sem hagytuk és márt feljebb húzta szoknyáját amely alatt nem volt más csak a harisnya tartó. vigyor2 .odanyultamegyből,párom márt csomagolta is ki a szerszámomat.hátrébb toltam ülést hogy rátudjon bukni.kivolt éhezve(én is mi tagadás)tövig befalta és szopta keményen.nem engedte hogy hozányujak de mutatta hogy ott van és vár.nagy nehezen sikerült valami mezei útra ráhajtani ahol egymásnak estünk.kicsit még szopott,közben ujjaztam nedves punciját.gyorsan a hátsó ülésre költőztünk,az elsőket előre toltuk,hanyatt dőlt lábaival megtámasztotta a tetőt és reá cuppantam a nedves puncijára,ujjamat meg a popojába toltam.fel volt spannolva rendesen mert sokat nem kellet nyalnom,hamar sikongatva elélvezett és magára húzott.na de nekem sem kellet sokat mozogjak mert párom gyors kavarásba kezdett,kirántottam és a tátongó popójába dugtam,amit kéjes sohalyal nyugtázott és pár lökés után teli élveztem.pár percig még így maradtunk.kinéztem a hátsó ablakon és a kocsi mőgőtt egy traktor állt,vezetője előrehajolva figyelte akciónkat.feleségemnek szóltam.fel sem ült az ülésbe csak utasított hogy hamar induljak.megszégyellte magát.hazáig ecsetelte az élvezetét,otthon mg folyattuk wink kényelmesebben.
2010. 11. 14. vasárnap 19:53  #77
Törölt felhasználó (736623)
2010. 11. 11. csütörtök 22:24  #76
madmaximum madmaximum
Megvolt a nézősereg.. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 10. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 10. szerda 22:20
Hát mi a párommal egyszer elmentünk egy hipermarketbe, vettünk egy vibrációs gyűrűt és kifelé besípolt a mágneskapu. Az én kezemben volt a gyűrű, a pénztáros csak lehúzta és nem ütötte be az árát és lopásgátlóval van ellátva a csomagoláson belül,mint a drágább cuccok. A fiatal bizti őr akit még ismerek is, mert osztálytársak voltunk anno a testőr suliban, csak mosolygott. Gondolhatjátok, mekkora röhögés volt az irodájukban, mikor rádión beszólt a kollégáinak, hogy besípolt egy vibri gyűrű! HEHE nyes
Aztán végül is, mikor már jöttünk kifelé. Mondtam a páromnak hogy akkor most már próbáljuk is ki valahol! Képzeljétek ki mentünk terepre, egy tó környékére, egy fa árnyékában leparkoltuk az autót, a hátsó ülésen nekiálltunk. Még nyár volt, apró mini ruha volt rajtam, így a párom farkán lovagoltam. A tó mellől egy fiatal nő nézte az attrakciónkat, bár nem láthatott túl sokat olyan messziről, de azt láthatta hogy a csaj a srácon, gondolom, tudta hogy mit csinálunk. Elég sokáig ott állt és bámult minket, aztán fogta a férjét és a gyerekeket betette az autóba és elhajtott velük. Aztán jött egy motor egy fiatal csaj, meg egy srác, egy méterre mentek el tőlünk motoron, látták hogy mit csinálunk, bámultak is rendesen. Pózt váltottunk úgy hogy a párom térdelt előttem és úgy ,,nyomott". Akkor meg jött egy idős 60 éves házaspár. Szintén ott mentek el mellettünk, gyorsan gatya fel és úgy tettünk mint akik újságot olvasnak! Pedig, szerintem tudták hogy mit művelünk mi a párommal. smile Szuper volt! Ha azt veszem, a vásárlással együtt aznap NÉGYSZER! buktunk le! smile
2010. 11. 10. szerda 22:20  #75
Hát mi a párommal egyszer elmentünk egy hipermarketbe, vettünk egy vibrációs gyűrűt és kifelé besípolt a mágneskapu. Az én kezemben volt a gyűrű, a pénztáros csak lehúzta és nem ütötte be az árát és lopásgátlóval van ellátva a csomagoláson belül,mint a drágább cuccok. A fiatal bizti őr akit még ismerek is, mert osztálytársak voltunk anno a testőr suliban, csak mosolygott. Gondolhatjátok, mekkora röhögés volt az irodájukban, mikor rádión beszólt a kollégáinak, hogy besípolt egy vibri gyűrű! HEHE nyes
Aztán végül is, mikor már jöttünk kifelé. Mondtam a páromnak hogy akkor most már próbáljuk is ki valahol! Képzeljétek ki mentünk terepre, egy tó környékére, egy fa árnyékában leparkoltuk az autót, a hátsó ülésen nekiálltunk. Még nyár volt, apró mini ruha volt rajtam, így a párom farkán lovagoltam. A tó mellől egy fiatal nő nézte az attrakciónkat, bár nem láthatott túl sokat olyan messziről, de azt láthatta hogy a csaj a srácon, gondolom, tudta hogy mit csinálunk. Elég sokáig ott állt és bámult minket, aztán fogta a férjét és a gyerekeket betette az autóba és elhajtott velük. Aztán jött egy motor egy fiatal csaj, meg egy srác, egy méterre mentek el tőlünk motoron, látták hogy mit csinálunk, bámultak is rendesen. Pózt váltottunk úgy hogy a párom térdelt előttem és úgy ,,nyomott". Akkor meg jött egy idős 60 éves házaspár. Szintén ott mentek el mellettünk, gyorsan gatya fel és úgy tettünk mint akik újságot olvasnak! Pedig, szerintem tudták hogy mit művelünk mi a párommal. smile Szuper volt! Ha azt veszem, a vásárlással együtt aznap NÉGYSZER! buktunk le! smile
2010. 09. 12. vasárnap 12:17  #74
Törölt felhasználó (100967)
En a jelenlegi baratnommel kenyszerultem autoban szeretkezni es lass csodat isteni volt. Elotte meg egy csajjal csinaltam kocsiban, de vele nem jott be a dolog. Szerelmemmel viszont egyre jobban megy, nem is kenyelmetlen, pedig o 1.68 magas es 54 kilo en meg 1.78 es 96 kg. Amikor utoljara szeretkeztunk oriasit elvezett, tehat nem csak nekem tetszik a dolog smile Szoval szuper dolog a hatso ules is ha nincs jobb, de azert az agyat nem veri semmi, mert autoban azert megsem lehet annyi ideig, olyan nyugodtan es olyan istenien szeretkezni.
2010. 09. 08. szerda 20:19  #73
tüskespiko tüskespiko
A hétvégén moziból tartottunk hazafelé a párommal. Félúton a drága rámart a farkamra és igen intenzív kezelésben részesített miközben az autóval haladtunk. Mikor már többször átléptük a felezővonalat , úgy döntöttem, hogy valahol megállok az út szélén. De ez a hely egy falu közepére esett. Mikor nagynehezen megszabadultunk a ruháinktól, megpróbáltunk kényelmesen elhelyezkedni úgy hogy ne zavarjon a gyerekülés és az éppen ott lévő kutyánk.A további ténykedés a kabaré, szenvedés és az élvezet furcsa és vicces keveréke lett. Miközben dugtam a párom a kutyám az arcába lihegett a hátsó ülésen és mikor elélvezettt beleásított az arcába. hehe
2010. 09. 08. szerda 10:52  #72
nyaralásunk előtt fuvarba mentem spanyolba.szóltam feleségemnek hogy jőjőn el és el is jött.első éjel csak alvás amit másnap feleségem fel is hozott probléma ként.szóltam hogy majd tegyen róla.kis idő múlva tett is róla.mellém térdjelt,simogatta farkamat.kényedén kihalászta a rövid nadrágomból,művészi kézmozdulatokkal húzogatta miután a szájába vette.tövig húzta a fitymát,a zacsimhoz fogta és erőteljesen szopni kezdett.nem volt más választásom fereáltam parkolóba.hatalmasat élveztem a szájába.kezével még húzogatta és megcsókolt adva a nedűből nekem is. befejezte az akcióját,körülnézet a parkolóban és tapasztalta hogy názőkőzőnsége is volt pár sofőr kolléga akik meg tapsolták. vigyor2
2010. 09. 03. péntek 11:50  #71
Törölt felhasználó (764721)
Már sokféle kocsiban volt benne részem, volt menet közben is de, a legjobban az öreg 504-es peugeot tetszett, az ülések elhajtva és egy komplett franciaágy volt a belső tér.
2010. 07. 20. kedd 23:55  #70
Rozsomák Rozsomák VIP
Egyszer egy jó nagy buliban voltunk vidéken hárman a barátnőmmel és egy barátommal. Mivel reggelig iddogáltunk, így barátom elvállalta, hogy vezeti az autóm haza felé. Mi párommal hátra ültünk, mondván sofőrünk van. smile Az én kedves kis párom először csak bújt, aztán simogatott, végül bele nyúlt a nadrágomba, elővette a farkam. Huzogatni kezdte, simogatni majd hírtelen rábukott és tövig bekapta. Simán szopta a farkam menet közben a hátsó ülésen finom Egyszer csak megszólalt a telefonom! Egy másik barátom szembe jött és megismerte a kocsit. Hát nem felhívott? Egyik barátom az első ülésen, másik a fülemen a telefonban, a farkam meg párom szájában veszettül jár ki-be! wow1 Borzasztó izgalmas volt, alig bírtam csöndben maradni, végül tele lőttem párocskám száját aki illemtudóan lenyelte az utosó cseppig és tisztára nyalta a farkam. wink Végül másnap barátom azt mondta vigyorogva, hogy többet nem játszunk ilyet, mert lerugtam a veséjét! nyes
2010. 07. 20. kedd 22:29  #69
Törölt felhasználó (54540)
A párom mindiíg odzkodott, hogy forgalomban bármi akció legyen, nehogy elvonja a figyelmem a forgalom elől, nemrég spontán akcióba kezdett a szekszárdi duna hídtól egy kalocsa előtti parkolóig. Szenvedélyesen játszott farkammal nagyon finomtól az akaromig, aztán egy falu utáni parkolóban az 51-en hátratoltam a kocsi első ülését és bele ült.. élvezés előtt leiszállt a merdező farkamról és én ilyet még nem láttam. Élvezett , spriccelt a puncija anniyra felizgult,, aztán jöttem én.. Szóval megfelelő érzelmi hullám kell és felejthetelen pillanatokat élhetünk át. Mindezt fényes nappal.
2010. 07. 13. kedd 16:20  #68
Törölt felhasználó (760203)
A hátsó és az első ülés is nagyon kényelmetlen, csak dugni lehet, szeretkezni nem, pedig volt amerikai kocsim is ami 180 széles volt! Viszont 15 évig jártam IVECO mikrobusszal, ablakok hátul lefüggönyözve és hátul mindíg egy szivacs matrac! Bárhol, akár a körúton is megálltam dugni, az éppen ügyeletes barátnőmmel! A legvadabb Bécsben a Westbanhof parkolója volt, mert megálltak az emberek és ott rihegtek-röhögtek!
2010. 07. 13. kedd 06:07  #67
Törölt felhasználó (314412)
(hsz. kimoderálva! úgy emlékszem, hogy már figyelmeztettelek korábban, hogy ebben a rovatban NE társkeresőZZZZZZ!!!) :tom felkialtas felkialtas ejnye1
2010. 05. 23. vasárnap 18:08  #66
böte56 böte56
Én fiatal éveimben Wartburg hátsó ülésén nyomattam a csajokkal, amikor már hűvös volt az idő járattam a motort és kellemes lett a hőmérséklet. Azok a régi szép idők.....
2010. 05. 23. vasárnap 14:27  #65
dzivka dzivka
jok az ilyen emlekek ma kenyelmesebb helyeken dugunk de azok a dugasok sokkal jobbak erdekesebbek voltak akkor meg idegesitett ha egy ffi tette a szepet az asszonynak ma mar azt is elnezem a szeretett felesegemnek ha massal elvezkedik persze most mar tudom hogy utanna eggyutt folytatjuk
(Ez egy válasz öreg55 üzenetére (2010. 05. 23. vasárnap 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 23. vasárnap 03:35
Igaza van dzivk-ának én éveken keresztül csináltam a barátnömmel a kispolákban.Élveztük nagyon benne a sexet igaz ahátsó ülésen csináltuk .Az is hozzá tartozik hogy mindketten 160-cm-ek voltunk finom
2010. 05. 23. vasárnap 03:35  #64
öreg55 öreg55
Igaza van dzivk-ának én éveken keresztül csináltam a barátnömmel a kispolákban.Élveztük nagyon benne a sexet igaz ahátsó ülésen csináltuk .Az is hozzá tartozik hogy mindketten 160-cm-ek voltunk finom
/ 12