Mindent. Is
Spermát. Mindig amikor csak lehet
Semmit, undorítónak tartom a dolgot, hogy csupa hab vagy ragacs legyen minden
Elég sokminden fog ott összefolyni szex közben egyébként is, felesleges fokozni a témát
Elég sokminden fog ott összefolyni szex közben egyébként is, felesleges fokozni a témát
Több pasi spermáját
Egy másik nőt...
Spermát egy finom punciról és popsiról.
Bàrmit szinte
Puncinedv,sok sperma.
Nagyon szeretem a fehér csokit, és az epret. Szívesen csinálnék egy-egy finom epres és fehércsokis krémet. Aztán alaposan bekenném az ujjammal a nő melleit, körbesimogatnám a mellbimbóit a síkos kencével. Belecsorgatnám az ölébe, és a kezemmel elkenegetném.
Aztán ahogy felkentem, abban a sorrendben a nyelvemmel apránként lenyalogatnám. Közben a bimbók megduzzadnának, a punci pedig bizseregne mire leérek...
Aztán ahogy felkentem, abban a sorrendben a nyelvemmel apránként lenyalogatnám. Közben a bimbók megduzzadnának, a punci pedig bizseregne mire leérek...
Csokit? Egy csoki testűről
A nő puncijáról a puncinedvét és persze a pisijét!
Finom is az! Nagyon gyönyörű szép párod van
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 08:30
Idegen férfi gecijét róla, vagy belőle bárhonnan. Ez rendszeres is nálunk.
Nagyon finom is az! Gyönyörű párod van
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 11. csütörtök 11:09
Imádom nyalni a mások által teleélvezett,szétdugott,spermás puncit! Nagyon felizgat a látványa,íze!
szia. azt én is szeretném.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Spermát, sokat ...
A finom gecit bárkitől
nemrég ért véget az eper és cseresznye-szezon, imádtam kidíszíteni a női melleket, csiklót vele, és lenyalogatni. Mostanra marad a vienetta-jégkrém...
egyértelműen SPERMÁT még mindíg
Spermát... Rengeteget
Idegen férfi gecijét róla, vagy belőle bárhonnan. Ez rendszeres is nálunk.