Punciról spermát, pisit...
Felizgatott nő amikor már a combokon és a popsin folyik. Ezt a finom nektárt izlelni, inni, nyelni nagy kortyokban.
Imádom nyalni a mások által teleélvezett,szétdugott,spermás puncit! Nagyon felizgat a látványa,íze!
Spermát minél többet
Irigyellek
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 26. vasárnap 19:51
Kb egy hónapja voltam,Tatabányán egy párnál,az volt a kívánságuk,hogy élvezzük tele a punciját egyszerre,ketten voltunk benne,miután elélveztünk ki kellet nyali belőle! Isteni finom,és izgató dolog! Ajánlom másnak is!
Én is így vagyok vele.
(Ez egy válasz kalandtour üzenetére (2023. 11. 29. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
egyértelműen én a friss finom forró spermát
Már nem tudom megállni,"Hetero" fiúk,férfiak! Látjátok magatok,ahogy a "Csődör"kajánul nézi a nyalakodásotokat?
-Nyald csak a spermámat,legközelebb a farkamból is kaphatod!
-Nyald csak a spermámat,legközelebb a farkamból is kaphatod!
Húúú, ezt kipróbálnám
(Ez egy válasz hnrkk üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Vanília pudingba, madártejbe belemártott farkat szeretem nyalogatni.
Spermát.
Kis tejet, tejszínhabot , banánt betolni, majd egy kemény dugással felverni, belleélvezni, a végén másokkal közösen kinyalni
Egyre inkább rászoktam a sperma le- és kinyalásáról!
Elsősorban mindenképpen spermát nyalnék le punciból, arcról, cickóról stb. Idáig csak tejszínhabot, nutellát nyaltam a párom puncijáról
Spermát
Csilipaprika port a csiklójáról próbáljátok ki!
Kb egy hónapja voltam,Tatabányán egy párnál,az volt a kívánságuk,hogy élvezzük tele a punciját egyszerre,ketten voltunk benne,miután elélveztünk ki kellet nyali belőle! Isteni finom,és izgató dolog! Ajánlom másnak is!
Lehet furcsa, de mindent Szó szerint
Kellemes cicik közül marhapörköltet vagy tökfőzeléket