Feleségek,Hölgyek,Asszonyok,Nők,Szerető-Dobjátok fel ezt az oldalt...ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK?!?
Feleségem is volt màr màssal jelenlètemben
Sziasztok!Nők,Feleségek,Párok-írjatok élményeitekről...
Feleségemet is!
Van amikor engem is
Sziasztok
Nálunk is volt +pasi már,nagyon szuper volt.
Váltva szopattuk,dugtunk a párom.
Volt hogy ült az ágy szélén és egyszerre szopott minket.
Én kicsit előbb élveztem,kimentem a szobából és hagytam őket,a pasí a mellére élvezett és az arcára..
Nálunk is volt +pasi már,nagyon szuper volt.
Váltva szopattuk,dugtunk a párom.
Volt hogy ült az ágy szélén és egyszerre szopott minket.
Én kicsit előbb élveztem,kimentem a szobából és hagytam őket,a pasí a mellére élvezett és az arcára..
Nekem összejött 3-asnak indult de a pár ffi tagja csak fotozott
életemben akkorát még nem élveztem kb 3 adagot löttem a hölgy cickójára (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
életemben akkorát még nem élveztem kb 3 adagot löttem a hölgy cickójára (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672959)
2022. 07. 14. csütörtök 08:17
Azért ez elég szánalmas.. a topic címével ellentétben tele van hímtársaimmal a téma akik azon csámcsognak, hogy "de jó lenne egyszer". Fogadok ha a menzeszről indítana valaki egy csevegést oda is csupa pasi írna be!
Azért ez elég szánalmas.. a topic címével ellentétben tele van hímtársaimmal a téma akik azon csámcsognak, hogy "de jó lenne egyszer". Fogadok ha a menzeszről indítana valaki egy csevegést oda is csupa pasi írna be!
Jò is az
Sztem meg csak valaszolni nem tudtok.
Akkor milyen viselkedesrol beszeltek.? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor milyen viselkedesrol beszeltek.? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637132)
2021. 11. 05. péntek 06:30
Mi is szeretnénk egy szeretőt a feleségnrk, de ott a de....csak a saját elkepzeleseink szerint... sajna a mai pasik képtelenek férfiként viselkedni egy nővel....
összejön csak ne add fel.
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2022. 07. 09. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem,hogy hamarosan összejön nálunk is...!!!
Ez nekem is!
Sajnos úgy néz ki, hogy soha be nem teljesülő vágyam... (Ez egy válasz Pairs1 üzenetére (2021. 11. 05. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos úgy néz ki, hogy soha be nem teljesülő vágyam... (Ez egy válasz Pairs1 üzenetére (2021. 11. 05. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 05. péntek 21:35
Egyik nagy vagyam a kapcsolatunk ferfi tagjakent ezt atelni hogy elottem dugjak meg paromat.
Hatha egyszer megadatik
Hatha egyszer megadatik
Egyik nagy vagyam a kapcsolatunk ferfi tagjakent ezt atelni hogy elottem dugjak meg paromat.
Hatha egyszer megadatik
Hatha egyszer megadatik
Teljesen helyes ahogy írta. Örömet okozni, szerezni is lehet.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2021. 11. 05. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Okozni kárt lehet, örömet inkább szerezni szoktak.
(Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (2021. 11. 05. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 05. péntek 09:33
üdv mindenkit .aki olvassa.jászság és környékéröl szivesen okoznék örömet hölgynek a férj jelenlétében..irj ha érdekel
üdv mindenkit .aki olvassa.jászság és környékéröl szivesen okoznék örömet hölgynek a férj jelenlétében..irj ha érdekel
Ez egy elég felszínes megállapítás a ti “elképzelésetek” szerint!?
Talán, ha kifejtenétek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán, ha kifejtenétek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637132)
2021. 11. 05. péntek 06:30
Mi is szeretnénk egy szeretőt a feleségnrk, de ott a de....csak a saját elkepzeleseink szerint... sajna a mai pasik képtelenek férfiként viselkedni egy nővel....