Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A téma szorosan kapcsolódik a szex hármasban felálláshoz, de mégis más, mert ebben az esetben férjről és feleségről van szó.
A bizalomnak mind két fél részéről kölcsönösnek kell lennie, mint ahogyan a közös szex élvezetének is!
Miért is csinálják?
Mik a tapasztalatok?
Meddig érdemes művelni, illetve
abba lehet e hagyni minden következmény nélkül?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2021. 10. 27. szerda 23:23  #928
Vitya40 Vitya40
Most készitem elő,de az első együttlétüket nem nézem ,nem feszengenek annyira,állítólag,a következő videós lesz!Remélem lerendezi rendesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3893782)
2021. 10. 26. kedd 17:53
Ez szuper.Néha engem is izgatna ilyen,ha egy másik férfi diszkréten vele lenne,de nem a jelenlétemben,meglesném ez izgat.Nagyon szeretem,persze nem bárkivel,sőt nem is olyan,de egy idegen”,ha magáévá tenné,ez felizgatna.
2021. 10. 27. szerda 15:07  #927
Törölt felhasználó (4601402)
smile
2021. 10. 26. kedd 17:53  #926
Törölt felhasználó (3893782)
Ez szuper.Néha engem is izgatna ilyen,ha egy másik férfi diszkréten vele lenne,de nem a jelenlétemben,meglesném ez izgat.Nagyon szeretem,persze nem bárkivel,sőt nem is olyan,de egy idegen”,ha magáévá tenné,ez felizgatna.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 09. 18. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 14:29
A feleségemet elcsábitotta a barátom amig beszélgettem egy buliban!Szólt a barátom hogy megcsókolta,majd később szopatni fogja a másik szobában!Meglepett a dolog,akkor erre nem számítottam, pedig voltunk már sokszor hármasban,de ez spontán jött nekik.Iszonyatosan tettszett a szitu!Egy fél óra múlva kijelentette,miután kicsit szopatta,hogy megdughatja e amig én a többi barátommal beszélgetek.Ez nagyon izgató volt,a feleségem szemében láttam a kéjt,teljesen átadta magát,úgy viselkedett mint egy kéjhölgy,hiányzott neki hogy elcsavarják a fejét,hogy Nő legyen!Megengedtem persze,és visszaultem az asztalhoz álló fasszal beszélgetni.Ebből a dugásból nem lett mondjuk semmi,de amikor hárman maradtunk egy két -három órás szex lett az ajándéka !Reggel felkeltünk,és ahogy hozzáértem,tudtam hogy mit akar,sosem kefél reggel,de most olyan nedves volt,csak úgy folyt belőle a kéjnedv!Úgyhogy megdugtam.Imádjuk a hármast.
2021. 10. 26. kedd 15:27  #925
1sexmániás 1sexmániás
Ilyen barát kellene.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 09. 18. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 14:29
A feleségemet elcsábitotta a barátom amig beszélgettem egy buliban!Szólt a barátom hogy megcsókolta,majd később szopatni fogja a másik szobában!Meglepett a dolog,akkor erre nem számítottam, pedig voltunk már sokszor hármasban,de ez spontán jött nekik.Iszonyatosan tettszett a szitu!Egy fél óra múlva kijelentette,miután kicsit szopatta,hogy megdughatja e amig én a többi barátommal beszélgetek.Ez nagyon izgató volt,a feleségem szemében láttam a kéjt,teljesen átadta magát,úgy viselkedett mint egy kéjhölgy,hiányzott neki hogy elcsavarják a fejét,hogy Nő legyen!Megengedtem persze,és visszaultem az asztalhoz álló fasszal beszélgetni.Ebből a dugásból nem lett mondjuk semmi,de amikor hárman maradtunk egy két -három órás szex lett az ajándéka !Reggel felkeltünk,és ahogy hozzáértem,tudtam hogy mit akar,sosem kefél reggel,de most olyan nedves volt,csak úgy folyt belőle a kéjnedv!Úgyhogy megdugtam.Imádjuk a hármast.
2021. 09. 19. vasárnap 11:45  #924
Fitt69 Fitt69
Nálunk is maradtak a régi barátok.
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2021. 08. 14. szombat 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 14. szombat 08:40
Nálunk nem a férjem csak a pasim. A partnereim már előtte is megvoltak. 3-4 alkalommal bevallottam neki hogy nekem vannak mások is és szeretném ha maradnának. Kicsit cikinek éreztem, de a reakciója az teljesen higgadt volt. Azt mondta hogy szeretné végig nézni. Azóta ezek kellemes együtt létek.
2021. 09. 18. szombat 14:29  #923
Vitya40 Vitya40
2021. 09. 17. péntek 12:52  #922
entemitiok entemitiok
Engem is izgat ha massal dug a parom. A harmast mar probaltuk es nagyon bejon. Volt mar ugy is hogy o felment hamarabb a srachoz es en kesobb csatlakoztam. Nagyon izgato volt, viszont az is nagyon izgatna ha valaki elcsabittana a paromat egy kettes felallasra. Egyelore nem akarja annyira, de ha valaki el tudja csabitani akkor benne lenne.
2021. 08. 19. csütörtök 08:01  #921
Törölt felhasználó (4521202)
igen, mindenképpen smile
(Ez egy válasz Kata6468 üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 07:47
Sziasztok!
Egy figyelmes,határozott,minden tekintetben férfias férfivel,kellemes élmény tudd lenni.
2021. 08. 19. csütörtök 07:47  #920
Kata6468 Kata6468
Sziasztok!
Egy figyelmes,határozott,minden tekintetben férfias férfivel,kellemes élmény tudd lenni.
2021. 08. 19. csütörtök 05:50  #919
Törölt felhasználó (4583002)
Jó párszor megesett már...
2021. 08. 15. vasárnap 12:13  #918
Zeppelin Zeppelin
Jól tetted,h elmondtad neki.Különleges lehet így együtt szexelni. smile
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2021. 08. 14. szombat 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 14. szombat 08:40
Nálunk nem a férjem csak a pasim. A partnereim már előtte is megvoltak. 3-4 alkalommal bevallottam neki hogy nekem vannak mások is és szeretném ha maradnának. Kicsit cikinek éreztem, de a reakciója az teljesen higgadt volt. Azt mondta hogy szeretné végig nézni. Azóta ezek kellemes együtt létek.
2021. 08. 14. szombat 08:40  #917
Friss Nagyi Friss Nagyi
2021. 08. 14. szombat 02:51  #916
VEREBETELE VEREBETELE
Aki e csinos hölgyre nem izgul fel, hát nem érett meg a többesre
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 03. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4538092)
2021. 08. 03. kedd 16:40
Teljesen igazad van tisztára tönkreteszik az ember kedvét
Én a férj vagyok az én álláspontom az mivel magamból indulok ki hogy....
Hamár erre vetemedik az ember akkor álló farokkal állok a tettek mezejére.Ha meg véletlen nem bízok magamban akkor abból a 100 féle tablettából bekapok egyet nehogy leégjek.
Itt van egy szerintem és nem azért mondom mert az én feleségem szóval egy csinos gusztusos nőies nő aki benne van a hármas szexben szóval jól le kellene rendezni de nem megy a szajkaratesnak pont akkor.Mit gondol olyankor a hölgy vajon???? Hát semmi jót és megértem.
Többször még jó hogy én is ott voltam így volt mitől kitől élvezni.Aztan mérgesen nyugtáztuk a napot.
Szóval nehéz hinni bárkinek bármit állít így nehéz.
2021. 08. 09. hétfő 15:21  #915
Törölt felhasználó (4237032)
Igazad van, az is egy jó kérdés, hogy milyen témából indul ki az egész. Mi is nagyon-nagyon messziről kezdtük el a témát feszegetni, és fogalmunk sem volt róla, hova fut ki.
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 10:59
Eleve, már az egy érdekes kérdés, hogy ki hozza fel. Nálunk a hölgy tag hozta fel, hogy tudja hogy mind ketten eléggé nyitottak vagyunk szexuális téren és beszéljük meg a vágyainkat és próbáljuk meg együtt megélni. Bár akkor még nem is sejtettem, hogy még egy férfi bevonás lesz a vágy. Tehát a téma felvetés, női oldalról indult, de maga téma már férfi indítvány volt.
Amúgy az első élmények ugye a férfi vágya miatt volt, viszont ahogy a női oldal is ráérzett a többes szex örömére onnantól már közös lett a vágy.
2021. 08. 09. hétfő 11:43  #914
BaraTom1 BaraTom1
Én kezdeményeztem, de mivel a feleségemnek nem voltak előttem nagy szextapasztalatai így ő is kíváncsi volt, hogy milyen lehet egy másik férfivel szeretkezni. Most meg nem tud betelni vele, mintha beszeretné pótolni az elmulasztott éveket.
(Ez egy válasz dyatlov üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 00:45
Sziasztok,

Kíváncsi vagyok hogyha egy pár úgy dönt hogy szeretnék hogy szexeljen valaki a feleségével akkor azt ki kedvezményezte? A férfi tag vagy a nő kezdett erről beszélni?
És ha már megbeszélték hogy kipróbálják akkor a nő azért teszi meg mert a férjét szeretné kielégíteni vagy valóban szeretne a nő egy másik férfival szerelmeskedni?
2021. 08. 09. hétfő 10:59  #913
Peeti86 Peeti86
Eleve, már az egy érdekes kérdés, hogy ki hozza fel. Nálunk a hölgy tag hozta fel, hogy tudja hogy mind ketten eléggé nyitottak vagyunk szexuális téren és beszéljük meg a vágyainkat és próbáljuk meg együtt megélni. Bár akkor még nem is sejtettem, hogy még egy férfi bevonás lesz a vágy. Tehát a téma felvetés, női oldalról indult, de maga téma már férfi indítvány volt.
Amúgy az első élmények ugye a férfi vágya miatt volt, viszont ahogy a női oldal is ráérzett a többes szex örömére onnantól már közös lett a vágy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 08:12
Nincs erre sablon. Felhozhatja a férfi vagy a nő is, kialakulhat évek óta épülő bizalom során, de akár már az első randik alkalmával is szóba kerülhet, ha olyan a helyzet. Ismerek olyan párt, akik swingerként ismerkedtek össze, meg olyat is, ahol idővel merültek fel kalandvágyak. Van, hogy a feleség tényleg örömét leli benne, és olyan is, amikor a férje kedvéért megy bele - a tapasztalatok alapján a második esetben komoly ön- és társértékelési problémák léphetnek fel a nő és a pár életében, azt hiszem ritkán marad együtt egy ilyen páros. Szóval nincsenek általánosságok. Önmagában már az sem sablon, hogy a férj miért szeretné, ha a felesége más férfival is szexelne, rendkívül széles körben mozog az indíték és a kiélési igény is.
2021. 08. 09. hétfő 08:12  #912
Nincs erre sablon. Felhozhatja a férfi vagy a nő is, kialakulhat évek óta épülő bizalom során, de akár már az első randik alkalmával is szóba kerülhet, ha olyan a helyzet. Ismerek olyan párt, akik swingerként ismerkedtek össze, meg olyat is, ahol idővel merültek fel kalandvágyak. Van, hogy a feleség tényleg örömét leli benne, és olyan is, amikor a férje kedvéért megy bele - a tapasztalatok alapján a második esetben komoly ön- és társértékelési problémák léphetnek fel a nő és a pár életében, azt hiszem ritkán marad együtt egy ilyen páros. Szóval nincsenek általánosságok. Önmagában már az sem sablon, hogy a férj miért szeretné, ha a felesége más férfival is szexelne, rendkívül széles körben mozog az indíték és a kiélési igény is.
(Ez egy válasz dyatlov üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 00:45
Sziasztok,

Kíváncsi vagyok hogyha egy pár úgy dönt hogy szeretnék hogy szexeljen valaki a feleségével akkor azt ki kedvezményezte? A férfi tag vagy a nő kezdett erről beszélni?
És ha már megbeszélték hogy kipróbálják akkor a nő azért teszi meg mert a férjét szeretné kielégíteni vagy valóban szeretne a nő egy másik férfival szerelmeskedni?
2021. 08. 09. hétfő 00:45  #911
dyatlov dyatlov
Sziasztok,

2021. 08. 08. vasárnap 23:06  #910
adam.o adam.o
Sziasztok. Azért szeretném hozzáfűzni, hogy bizony a párokkal is érik az ember meglepetések. A találkozón derül ki, hogy 29 éves képeket küldtek ugyanennyi mínusz kilóval smile és sorolhatnám. Pedig egy jó hármas azért nagy élmény tud lenni mindenkinek!
2021. 08. 06. péntek 04:51  #909
Törölt felhasználó (4538092)
Jól látjátok a helyzetet worship eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 05. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4188242)
2021. 08. 05. csütörtök 14:44
Aztán persze a csalódott nő belül elképzeli hogy mindez miatta van, mert biztosan nem is kívánatos. Jönnek a rakciók hogy mostanában nem fogadunk senki, vagy durvább esetben sosem fogadunk senkit. A férj győzködik róla hogy nem úgy van az mert ő a legjobb nő a világon. Az asszonyka hiszi is meg nem is, mert a férjéről úgy gondolkodik hogy elfogult vele szemben. Meg egyébként is várta az új férfi energiákat, amik egy álló fallosz és finom (az este haladtával sokkal nyersebb) bókok formájában jelennek meg. Aztán a hosszas és türelmes lélekmasszások sorozata esetleg a GG-re feltöltött újabb sorozatokra érkező reakciók meghozhatják a kedvet az újabb talira. És ekkor már adja ég hogy potens és normális legyen az egyébként relative hosszú casting eredményeként befutó harmadik.
/ 48