mi többször csináltuk, hogy 3asban szexetünk. imádom mikor egy igazán nagyfarkú srá hátulról dugja a páromat, én pedig erre verem a farkam. imádom hallani a nyögdécselését, és az izzó tekintetét nézni, miközben elélvez és a szemembenéz.sajnos az én farkamtól nem tud elmenni - nagyobb méretet kedvel.én orálisan vagy vibrivel tudom csak kielégíteni
minket is izgat én a férj vagyok,nem bánnám aztsem ha minden hétvégére jutna idegen pasi főleg vastag farku
Engem már többször dugtak a férjem jelenlétében. Imádom a szituációt...., plána, ha jó nagy és vastag a kuki!
Egyetértek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 23. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1016002)
2015. 07. 23. csütörtök 15:44
Szivesen kenyeztetnek holgyet a ferje jelenleteben valamiert izgatonak tartom
Én például még a gondolatra is beizgulok, hogy egy idegen faszi nyalja dugja előttem az asszonyt, aki kéjesen sikongat..
én készen állok erre, de 57 vagyok. Értelmiségi, közepesnek mondható szerszámmal...Nem független.
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 07:23
sok Nő ábrándozik, vagy párjuk de kevés párnál valósul meg. akik "mertek" róla beszélni és keresnek is azoknál meg elrotják az olyanok akinek csak a szájuk jár és az utolsó pillanatban meggondolják magzkat, így aki komolyan keres párokat azt nem mindig veszik komolyan....
Pedig csodálatos dolgok ezek, az érzelem a vágyak játéka!
Pedig csodálatos dolgok ezek, az érzelem a vágyak játéka!
Hölgyek miért élvezitek ha a férjetek jelenlétében más férfival vagytok? : ) engem ez a téma nagyon foglalkoztat, mert pl én imádom ha egy hölgyet kényeztethetek férje jelenlétében és a férj meg élvezi hogy a párja élvez : )
Sziasztok!
Egyik Balatoni nyaralásunk alkalmával már volt benne részem,egy átmulatott,pezsgőzős éjszakán,a biliárd parti tétje én lettem,vesztett a férjem,frenetikus és maradandó élmény volt mindenki számára,szívesen átélném újra,meg újra.
Egyik Balatoni nyaralásunk alkalmával már volt benne részem,egy átmulatott,pezsgőzős éjszakán,a biliárd parti tétje én lettem,vesztett a férjem,frenetikus és maradandó élmény volt mindenki számára,szívesen átélném újra,meg újra.
Milyen akadálya lehet?
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2015. 07. 25. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 25. szombat 15:30
Engem még a férjem jelenlétében soha....de még hosszú a nyár
Engem még a férjem jelenlétében soha....de még hosszú a nyár
engem meg Pl az izgat ha egy holgyet kenyeztethetek a parja elott
Ennyi,és no comment.
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2015. 07. 25. szombat 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 25. szombat 07:40
Nekem is óriási szerencsém van a párommal (mondjuk még nem a férjem ), mert nemhogy elnézi, ha előtte dugták meg, hanem annyira élvezi, hogy még ő szervez be nekem pasikat. Mindig azt mondom, hogy a szex bármilyen formáját lehet csinàlni, ha az mindenkinek jól esik.
szeretem mikor nyoszorog remeg a faszalatt es csillogoszemekkel elalell .
Nekem is óriási szerencsém van a párommal (mondjuk még nem a férjem ), mert nemhogy elnézi, ha előtte dugták meg, hanem annyira élvezi, hogy még ő szervez be nekem pasikat. Mindig azt mondom, hogy a szex bármilyen formáját lehet csinàlni, ha az mindenkinek jól esik.
Kellemes is az, ha a férj előtt, vele együtt lehet egy hölgyet dugni!
Szivesen kenyeztetnek holgyet a ferje jelenleteben valamiert izgatonak tartom
Mi is szeretnék egy normális párt találni,ilyen dolgokhoz
Majd csak összehozzuk
(Ez egy válasz 45-ös férfi üzenetére (2015. 07. 22. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak egyszer érezhetném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 22. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2015. 07. 22. szerda 12:12
Imádom nézni ahogy páromat dugja valaki,sőt szeretem lenyalni párom nedveit a lüktető hímtagról....