Itt ilyen sok pasit dugnak meg, hogy tobb a ffi hozzászóló? Erdekes.
Ez nem női topic?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Esetleg egy találka?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 13. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (841568)
2013. 01. 13. vasárnap 07:40
Szisztok!
Nagyfarku, diszkret pasit keresunk a nejem oromere!
Udv.
Udv.
Szisztok!
Udv.
Udv.
Föleg ha esély lenne rá, nem csak 1 alkalom, ami uj volt de nem volt több, hogy jó legyen!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 30. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)
2012. 11. 30. péntek 11:06
Ne add fel ,sajnos sok itt aki nem tudja miről kéne szólni egy ilyen kapcsolatnak! De ha megtaláljátok azt aki kölcsönösen tud veletek együtt adni és kapni hidd el felejthetetlen élményeket ad!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Husz -harminc évesen ölni tudtam volna ha valaki a feleségem az akaratunkon kivül megdugja, negyven évesen
ovatosan kezdtünk egy lehetséges harmadikrol, illetve párrol beszélni, majd egy két óvatos probálgatás utan, igaz a
beszélgetésen és egy kis simogatáson nem igen jutottunk túl, végül is megtaláltuk a közös pajtást. Ma is még egy boldog hármas pár vagyunk, élvezem ha a feleségem boldognak látom. Semmi féltékenység nincs, akkor sem ha nem mindig vagyok jelen, viszont olykor felizgulok ha a párom elmeséli milyen volt, hogy csinálták.
Az is jó hogy a pajtás és én is kissé BI vagyunk, azt meg a feleségem élvezi ha egymást szopjuk.
ovatosan kezdtünk egy lehetséges harmadikrol, illetve párrol beszélni, majd egy két óvatos probálgatás utan, igaz a
beszélgetésen és egy kis simogatáson nem igen jutottunk túl, végül is megtaláltuk a közös pajtást. Ma is még egy boldog hármas pár vagyunk, élvezem ha a feleségem boldognak látom. Semmi féltékenység nincs, akkor sem ha nem mindig vagyok jelen, viszont olykor felizgulok ha a párom elmeséli milyen volt, hogy csinálták.
Az is jó hogy a pajtás és én is kissé BI vagyunk, azt meg a feleségem élvezi ha egymást szopjuk.
sok kifogás innen onnan pedig milyen jó és én a párommal együtt végre megtaláltuk a plusz 3. és csodás
indiában vagy kínában kell hogy keress.ott nagyobb a népsűrűség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 30. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860115)
2012. 11. 30. péntek 16:05
Szia Nitta!
Igen előtte mi is egyeztetünk,igények,elvárások oda vissza,mindent megbeszélünk,ennek ellenére amikor szexre kerül a sor, gondban vannak "fél 6" és akkor jönnek a kifogások,hogy ő így nem tud érvényesülni,legyünk inkább kettesben, meg ez meg az zavarja,legfőképp a párom jelenléte,menjen ki stb! Ilyenkor érzékeny búcsút veszünk egymástól, és még ő van megsértődve,szóval nagyon nehéz ezt tartósra összehozni
Igen előtte mi is egyeztetünk,igények,elvárások oda vissza,mindent megbeszélünk,ennek ellenére amikor szexre kerül a sor, gondban vannak "fél 6" és akkor jönnek a kifogások,hogy ő így nem tud érvényesülni,legyünk inkább kettesben, meg ez meg az zavarja,legfőképp a párom jelenléte,menjen ki stb! Ilyenkor érzékeny búcsút veszünk egymástól, és még ő van megsértődve,szóval nagyon nehéz ezt tartósra összehozni
Ezt en is megneznem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (866804)
2012. 12. 09. vasárnap 12:26
jól sikerült a felvétel remélem férjemnek is tetszeni fog.
eddig még nem panaszkodtak.
eddig még nem panaszkodtak.
Ma (is) közöltem a feleségemmel, hogy megnézném ahogy valaki jól megbassza, majd én is beszállnék. Válasz : az a baj, hogy a férjem vagy nem a szeretőm és így nem megy. Ki az aki a férjével dugna egy nőt... Hozzáteszem az asszonyom még szeretőt sem akar.(ez most nem társkereső felhívás...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem a moderátorok is tudnak olvasni... )
jól sikerült a felvétel remélem férjemnek is tetszeni fog.
eddig még nem panaszkodtak. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
eddig még nem panaszkodtak. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (834857)
2012. 12. 09. vasárnap 10:19
Köszönöm válaszod! mind a felvétel, mind veled lenni is biztosan nagyon jó lehet!
köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731033)
2012. 12. 09. vasárnap 07:11
jól nézel ki
Köszönöm válaszod! mind a felvétel, mind veled lenni is biztosan nagyon jó lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 09. vasárnap 07:08
állványon van de úgy helyezkedünk hogy mindent jól lehessen látni
jól nézel ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 09. vasárnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 09. vasárnap 07:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 08. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (834857)
2012. 12. 08. szombat 19:42
és olyankor egy 3. fél videóz, vagy állványon van a kamera?
és olyankor egy 3. fél videóz, vagy állványon van a kamera?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 07. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 07. péntek 21:00
Ha férjem külföldön van akkor meg felvesszük videóra és később meg tudja nézni.
Ha férjem külföldön van akkor meg felvesszük videóra és később meg tudja nézni.
Én is imádom kurni más nejét főleg ha ott a férje
!
Jó méretem van de erre rá teszek kémiával még picit!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Jó méretem van de erre rá teszek kémiával még picit!
Te miért vagy az oldalon?
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 12. 06. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)