csodás csaj vagy,gratulálok
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 18. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (779689)
2012. 10. 18. csütörtök 21:07
Szia! Ezzel én is így vagyok! Imádom de ha csak ő is ott van.
A pasiknak csak annyit hogy ha a nőben nincs benne akkor nagyon nehéz kihozni belőle ill nem is lehet.
Először én sem akartam de igazából rájöttem hogy ez nekem is jó és élvezem. Viszont tudat alatt én mindig is kívántam 2pasival egyszerre!
A férjem+1 de ha +2 akkor se szaladok el!
A pasiknak csak annyit hogy ha a nőben nincs benne akkor nagyon nehéz kihozni belőle ill nem is lehet.
Először én sem akartam de igazából rájöttem hogy ez nekem is jó és élvezem. Viszont tudat alatt én mindig is kívántam 2pasival egyszerre!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szia! Ezzel én is így vagyok! Imádom de ha csak ő is ott van.
A férjem+1 de ha +2 akkor se szaladok el!
(Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 20:35
Nekem megnyugtató érzés, ha a férjem is jelen van. Akár aktívan vagy passzívan. Nem izgat a tudat, hogy mással lát szeretkezni,de jó ha ott van. Nem tudnám megmondani miért? Egyszer voltam kettesben egy fiúval és akkor kissé feszült voltam,hiányzott a férjem.
szerintem is, jól látjátok
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2011. 12. 16. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 16. péntek 12:57
Sziasztok!
Na már bocsi, de nem arról szól a topic, hogy tapasztalatokat meséltek el egymásnak?
Hogyan máshogy lehetne azt, mint történeteitekkel?
Vagy mindenki annyit írjon : Jó volt/Nem volt jó?
Mi abban a "hencegés" ha megosztjuk egymással a történeteinket?
Nekünk még az "elején
" nagyon sokat segítettek mások kudarcai, élményei.
Sok olyan dologra is felhívta a figyelmünket amivel azóta se kellett szembesülnünk, pont ennek köszönhetően.
Szóval szerintem "hencegjünk"
Na már bocsi, de nem arról szól a topic, hogy tapasztalatokat meséltek el egymásnak?
Hogyan máshogy lehetne azt, mint történeteitekkel?
Vagy mindenki annyit írjon : Jó volt/Nem volt jó?
Mi abban a "hencegés" ha megosztjuk egymással a történeteinket?
Nekünk még az "elején
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sok olyan dologra is felhívta a figyelmünket amivel azóta se kellett szembesülnünk, pont ennek köszönhetően.
Szóval szerintem "hencegjünk"
Egyet értek Ispánnal !
Egy jó masszázsra fvidd el vagy vannak olyan masszőrök(pl én
) akik házhoz mennek!
mond neki hogy meglepetés , egy erotikus masszázs
szerintem tetszene neki!!
Egy jó masszázsra fvidd el vagy vannak olyan masszőrök(pl én
mond neki hogy meglepetés , egy erotikus masszázs
szerintem tetszene neki!!
Hellooo....szerintem először lepd meg kedvesed egy finom masszázzsal (ajánlom magam)
az még nem kötelezi semmire,és ha kelőképen ellazul meg ha szeretné lehet tovább menni,ha nem akkor része volt egy remélhetőleg kellemes masszázsban.
Üdv:István
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
Üdv:István
"Egy cipoben jarunk", en is ugyanezt a valaszt kaptam, ha szeretem miert adnam oda masik ferfinak...pedig szeretem, azt is mondta nem tudna megtenni mert szeret, hat nemtom.....hogyan is tovabb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 09. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860590)
2012. 10. 09. kedd 17:57
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan vegyem rá a páromat,hogy más férfival is próbálja...már az is elég lenne ha nem szexelnének csak "valami" történne...Felhoztam a 3as gondolatát neki, egyszer azt mondta, hogy majd pár év múlva ha feleség lesz ki akarja próbálni.Aztán később már azt mondta,hogy ha szeretem hogy tudnám odaadni őt másnak? Szerintem izgatja a gondolat,de fél,hogy csak azért kérdezem hogy utána a szemére vessem. Tudnátok segíteni,hogy hogyan ugrasszam ki a nyulat a bokorból ?
köszi
Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan vegyem rá a páromat,hogy más férfival is próbálja...már az is elég lenne ha nem szexelnének csak "valami" történne...Felhoztam a 3as gondolatát neki, egyszer azt mondta, hogy majd pár év múlva ha feleség lesz ki akarja próbálni.Aztán később már azt mondta,hogy ha szeretem hogy tudnám odaadni őt másnak? Szerintem izgatja a gondolat,de fél,hogy csak azért kérdezem hogy utána a szemére vessem. Tudnátok segíteni,hogy hogyan ugrasszam ki a nyulat a bokorból ?
Sziasztok,
köszi
Nekem megnyugtató érzés, ha a férjem is jelen van. Akár aktívan vagy passzívan. Nem izgat a tudat, hogy mással lát szeretkezni,de jó ha ott van. Nem tudnám megmondani miért? Egyszer voltam kettesben egy fiúval és akkor kissé feszült voltam,hiányzott a férjem.
Hello! Mi az hogy elvileg van benne, ha mutat valami érdeklődést a téma iránt, akkor benne lesz meglátod, csak hozd fel neki néha szex közben. Felejthetetlen élmény neked is neki is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2012. 10. 04. csütörtök 18:12
Én pedig szeretném, ha valaki megdugná a párom, miközben én nézem (egy darabig). Sajnos ő csak elvileg van benne.
Én pedig szeretném, ha valaki megdugná a párom, miközben én nézem (egy darabig). Sajnos ő csak elvileg van benne.
Halljuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 03. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860115)
2012. 10. 03. szerda 11:50
Nekem is vannak kellemes élményeim ebben témában,számomra nagyon izgalmas érzés, amikor egy idegen férfi kényeztet a párom aktív vagy passzív részvételével.
Nekem is vannak kellemes élményeim ebben témában,számomra nagyon izgalmas érzés, amikor egy idegen férfi kényeztet a párom aktív vagy passzív részvételével.
xxxxxxxx
kimoderálva!
tilos ebben a topican a tárrskeresőzés!!!
kimoderálva!
tilos ebben a topican a tárrskeresőzés!!!
Én meg a feleségem jelenlétében dugok más nőt.
..mi a normális és mi nem....
..nos jó a kérdés...s azt fogadják el normálisnak amit a nagy átlag elfogad, ami a hétköznapi közerkölcsben elfogadott akár írásban akár írás nélkül...
..mindig szubjektív a megítélése, még akkor is ha az nyomtatott formában a társadalom által meghatározottnak számít...s ami ebben nincs benne az valóban az eltérő...de ami eltérő s nem veszélyes másokra, az nem feltétlenül rossz dolog, pláne ha a benne szereplők MINDANNYIAN elfogadják s azt saját akaratukból teszik..
..anno annak idején is egy fajta lázadás volt a hosszúhaj viselete, s ma már egy pár évtized után mindenki által elfogadott avagy tudomásul vett...
..de nézhetjük vissza a szexualitás változásainak történetét az időben..ugye..bizonyos dolgok nagyanyáink idejében megbotránkoztatóak voltak azok ma már nem feltétlen azok, ahogy változott a társadalom s benne az együtt élő emberek..úgy változtak...változnak és változni fognak a szokások is...s ez sohasem lezárt dolog....hisz emberek..érző emberek vunk.. (Ez egy válasz mester01 üzenetére (2012. 01. 11. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
..nos jó a kérdés...s azt fogadják el normálisnak amit a nagy átlag elfogad, ami a hétköznapi közerkölcsben elfogadott akár írásban akár írás nélkül...
..mindig szubjektív a megítélése, még akkor is ha az nyomtatott formában a társadalom által meghatározottnak számít...s ami ebben nincs benne az valóban az eltérő...de ami eltérő s nem veszélyes másokra, az nem feltétlenül rossz dolog, pláne ha a benne szereplők MINDANNYIAN elfogadják s azt saját akaratukból teszik..
..anno annak idején is egy fajta lázadás volt a hosszúhaj viselete, s ma már egy pár évtized után mindenki által elfogadott avagy tudomásul vett...
..de nézhetjük vissza a szexualitás változásainak történetét az időben..ugye..bizonyos dolgok nagyanyáink idejében megbotránkoztatóak voltak azok ma már nem feltétlen azok, ahogy változott a társadalom s benne az együtt élő emberek..úgy változtak...változnak és változni fognak a szokások is...s ez sohasem lezárt dolog....hisz emberek..érző emberek vunk.. (Ez egy válasz mester01 üzenetére (2012. 01. 11. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 11. szerda 12:19
Én arra lennék kíváncsi, hogy ki dönti el, hogy mi a normális és mi az attól eltérő? Lehet, hogy pont az nem normális, hogy két ember szexuálisan megsavanyodik egymás mellett évtizedek alatt. Csak valamilyen hülye oknál fogva a társadalmi normáknak,elvárásoknak ez felel meg.Így aztán, aki boldog házasságban él, és változatos a nemi élete az titkolja, mert az "nem normális"
Én arra lennék kíváncsi, hogy ki dönti el, hogy mi a normális és mi az attól eltérő? Lehet, hogy pont az nem normális, hogy két ember szexuálisan megsavanyodik egymás mellett évtizedek alatt. Csak valamilyen hülye oknál fogva a társadalmi normáknak,elvárásoknak ez felel meg.Így aztán, aki boldog házasságban él, és változatos a nemi élete az titkolja, mert az "nem normális"
Megértem a férjed!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 22. csütörtök 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
2011. 12. 22. csütörtök 16:40
Bizony régen a férjemet az is zavarta, ha mély volt a dekoltázsom. Most Ő biztat, hogy dugjak valakivel előtte, nagyon izgatná a látvány.
Azért a két véglet között is akadnak hölgyek,urak,párok"sajnos kevesen"akik komolyan is veszik.
Sajnos,úgy mint bármely más társkeresőn itt is többségben vannak a fotó gyűjtögetők a kamusok és a harmadik kategória a majrésok.Rossz tapasztalat van bőven,de szerencsére akad igazán élménydús is.
BUÉK minden GG látogatónak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 22. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos,úgy mint bármely más társkeresőn itt is többségben vannak a fotó gyűjtögetők a kamusok és a harmadik kategória a majrésok.Rossz tapasztalat van bőven,de szerencsére akad igazán élménydús is.
BUÉK minden GG látogatónak.
Törölt felhasználó (761321)
2011. 12. 22. csütörtök 18:25
Szerintem ebben a táskeresősdiben két véglet van:
A kamusok, álmodozók, IQ bajnokok.
A másik aki valós, akarna is találkozni, de képet nem szeretne feltenni.
Pedig a kép is lehet csalóka, sokszor egy mondat írásából többminden levonható mint a képből.
Bocs hogy neked válaszoltam
))
A kamusok, álmodozók, IQ bajnokok.
A másik aki valós, akarna is találkozni, de képet nem szeretne feltenni.
Pedig a kép is lehet csalóka, sokszor egy mondat írásából többminden levonható mint a képből.
Bocs hogy neked válaszoltam
pl. mint delachoro -nak
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 23. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 23. péntek 10:01
Ez igaz, de itt jön a nagy kérdés, hogy konkrétan mi legyen a képen?
egy meztelen alakos kép, álló szerszámmal fej nélkül
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 23. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 23. péntek 10:01
Ez igaz, de itt jön a nagy kérdés, hogy konkrétan mi legyen a képen?