Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A téma szorosan kapcsolódik a szex hármasban felálláshoz, de mégis más, mert ebben az esetben férjről és feleségről van szó.
A bizalomnak mind két fél részéről kölcsönösnek kell lennie, mint ahogyan a közös szex élvezetének is!
Miért is csinálják?
Mik a tapasztalatok?
Meddig érdemes művelni, illetve
abba lehet e hagyni minden következmény nélkül?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 11. péntek 23:09  #108
zorn zorn VIP
Ügyesen leráztál!
(Ez egy válasz mertezigyjo üzenetére (2008. 01. 11. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 22:38
nem a kor számit hanem a szitu amikor élvezzük a sexet igen ugy hogy a férjem elött vagya vele közösen persze kölcsönös szimpivel a másik hapsi megérint simogat belém nyul én is kényeztetem és akár egyszerre ketten belémhatolnak.ez csak sex es csak erröl szol élvezzük mindannyian és lehet rendszeres de nem érzelmi dolog igy azt nem keverjük bele ugy müködhet és tisztességeseb mint simán félre dugni bármelyik félnek
2008. 01. 11. péntek 22:38  #107
mertezigyjo mertezigyjo
nem a kor számit hanem a szitu amikor élvezzük a sexet igen ugy hogy a férjem elött vagya vele közösen persze kölcsönös szimpivel a másik hapsi megérint simogat belém nyul én is kényeztetem és akár egyszerre ketten belémhatolnak.ez csak sex es csak erröl szol élvezzük mindannyian és lehet rendszeres de nem érzelmi dolog igy azt nem keverjük bele ugy müködhet és tisztességeseb mint simán félre dugni bármelyik félnek
2008. 01. 11. péntek 12:54  #106
zorn zorn VIP
Én 47 vok voksolj rám.Nagyon rám ferne már egy lazább kapcsolat
2008. 01. 11. péntek 12:33  #105
marianud marianud
Egyetertek jozmarral,en is az erett puncik kategoriahoz tartozom.Az igaz hogy magabiztosabnak erzed magad hogyha fiatalabb sracok ,,megkivannak"-de csak ennyi.Probaltam mar huszonevessel is es 30 as 40 es pasival is.Az eretteb kategoriara voksolok.
(Ez egy válasz jozmar üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 20:19
Abban igazad van, hogy nagyon sok fiatal férfit vonzanak az idős érett nők.
Az is igaz, hogy az érett nőknek pedig inponál ha egy fiatal férfi megkívánja a testét.
De most is csak azt tudom mondani a negyvenes férfiak tapasztaltabbak,és ezért jó velük a szex.
A fiatlok pedig hevesek és ezért nem figyelnek igazán a minőségi szexre....bár vannak érett nők akiknek pont erre a fiatalos hévre van szükségük.
A két férfivel egyszerre?... hááát...pont azért nem hiányzik mivel egy tapasztalt partner teljesen mgfelel a kettő már szerintem sok.
2008. 01. 06. vasárnap 17:32  #104
Törölt felhasználó (80046)
Én nem mondtam hogy az rossz,csak megjegyeztem hogy vannak kivételek!
(Ez egy válasz otilius üzenetére (2008. 01. 05. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 18:50
katám én imádom az érett hölgyeket. Otilius
2008. 01. 05. szombat 18:50  #103
otilius otilius
katám én imádom az érett hölgyeket. Otilius
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 15:01
Már amelyik férfi kivánja az idösebb nöket! Az én férjem biztosan nem !!
2008. 01. 05. szombat 15:01  #102
Már amelyik férfi kivánja az idösebb nöket! Az én férjem biztosan nem !!
(Ez egy válasz jozmar üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is igaz, hogy az érett nőknek pedig inponál ha egy fiatal férfi megkívánja a testét.
De most is csak azt tudom mondani a negyvenes férfiak tapasztaltabbak,és ezért jó velük a szex.
A fiatlok pedig hevesek és ezért nem figyelnek igazán a minőségi szexre....bár vannak érett nők akiknek pont erre a fiatalos hévre van szükségük.
A két férfivel egyszerre?... hááát...pont azért nem hiányzik mivel egy tapasztalt partner teljesen mgfelel a kettő már szerintem sok.
2008. 01. 05. szombat 14:37  #101
Ghwy Ghwy
Azért én is cáfolnám hogy a 40 esek a tutik. én csak xx-as korosztály vagyok, de ha látom a partneren hogy neki most lassabban-gyorsabban stbstb, akkor úgy csinálom, számomra az a fontos hogy ő kielégüljön mert engem kielégíteni ..hát azt nem annyira nehéz mint egy nőt! szal lehet h a 40 es tapasztaltabb de ezt embere válogatja, attól is függ h egy 20 -as hány nőn , jobban mondva hány női orgazmust produkált! szerintem...
(Ez egy válasz jozmar üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 12:43
A párom ilyen alkalmakkal nem óhajt bekapcsolódni.
Neki a látvány a lényeg.
Az pedig hogy fiatalabb a partner...hát nem biztos hogy jobb. Volt már egésszen fiatal férfi, de nagyon gyors volt és kevés tapasztalattal rendelkezett.Ez számomra, azonkívül....hogy legyezgette a hiúságom csak egy gyengécske szex volt.
A 40-es korosztály már sokkal tapasztaltabb rutinosabb, így lényegesen minőségib a szex velük. De ez nem jelenti azt, hogy a fiatal férfiak mind gyengéb minőséget produkálnak az ágyban....csak lényegesen kevesebb tapasztalattal rendelkeznek.De ezt ellensúlyozva tobb menetet tudnak produkálni
2008. 01. 05. szombat 12:49  #100
marianud marianud
21 eve vagyunk hazasok,kb. 5 eve tortent meg eloszor a dolog,nem volt rossz,de elso alkalomkor nem volt orgazmusom aval a pasival,-ferjemnek tetszett, szerinte nagyonn izgato szamara hogy vegignezze.Azota tobszor probaltuk es orgazmus is lett.Eloszor feltem hogy rontani fog kapcsolatunkonn, de ha vissza nezek az elteltekenn-nem rontott semmit-lehet hogy javitott!Ferjemet most is ugyanugy izgatja a latvany mint az elejenn.
2008. 01. 05. szombat 11:09  #99
Törölt felhasználó (44463)
ki az aki szeretné hogy megdugjam a férje előtt?
2008. 01. 02. szerda 13:26  #98
MrEnigma MrEnigma
azért ez sem törvényszerű amit írsz. Adódhatnak kivételek.
Nem minden fiatal csak heves, és nem minden idősebb férfi, tapasztalt.
Akadnak iugyanúgy 20-as mint 40-es lepedőművészek, de lesznek olyan 20-as tenyészbikák, akik 40 felé is csak beteszik, keményen pumpálnak és azt hiszik mert sikítozott a leányzó az azért volt mert ők milyen jók.
2007. 12. 30. vasárnap 20:37  #97
gorbesrac gorbesrac VIP
Azért szerintem van heves negyvenes is. wink
Én még mindig azt mondom, hogy a "ki mire figyel" az ember és nem korfüggő.
2007. 12. 30. vasárnap 20:36  #96
gorbesrac gorbesrac VIP
Én örülök neki, hogy az érett puncik táborába tartozol. Illetve annak, hogy lehet veled így beszélgetni a témáról. Egyébként nekem is szimpi vagy de ezt most nem azért mondom, hogy "én is, én is, én is".
(Ez egy válasz jozmar üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 20:25
Köszönöm a bókot, igazán jól esik smile ))))
Bár én az úgynevezett érett punci táborba tartozom, és már csak ritkán kapok bókot a férfiaktól.
Mégegyszer köszönöm.
2007. 12. 30. vasárnap 20:25  #95
jozmar jozmar
Köszönöm a bókot, igazán jól esik smile ))))
Bár én az úgynevezett érett punci táborba tartozom, és már csak ritkán kapok bókot a férfiaktól.
Mégegyszer köszönöm.
2007. 12. 30. vasárnap 20:19  #94
jozmar jozmar
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 14:48
Lényegében igazad lehet, de azért szerintem az adott embertől is függ a dolog. Mondjuk úgy áll hozzá, hogy itt egy idősebb punci jól megdugom és kész. Ahelyett, hogy odafigyelne arra neked mi a jó, vagy esetleg megkérdezné. Azt is megtehetné, hogy olvas a jelekből már ha vannak ilyenek. Szóval a párod csak a szemét legelteti? wink
A 2 vagy több partnerről mi a véleményed ill. a párod hogyan áll ehhez a dologhoz?
2007. 12. 30. vasárnap 14:48  #93
gorbesrac gorbesrac VIP
Lényegében igazad lehet, de azért szerintem az adott embertől is függ a dolog. Mondjuk úgy áll hozzá, hogy itt egy idősebb punci jól megdugom és kész. Ahelyett, hogy odafigyelne arra neked mi a jó, vagy esetleg megkérdezné. Azt is megtehetné, hogy olvas a jelekből már ha vannak ilyenek. Szóval a párod csak a szemét legelteti? wink
A 2 vagy több partnerről mi a véleményed ill. a párod hogyan áll ehhez a dologhoz?
(Ez egy válasz jozmar üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 12:43
Neki a látvány a lényeg.
Az pedig hogy fiatalabb a partner...hát nem biztos hogy jobb. Volt már egésszen fiatal férfi, de nagyon gyors volt és kevés tapasztalattal rendelkezett.Ez számomra, azonkívül....hogy legyezgette a hiúságom csak egy gyengécske szex volt.
A 40-es korosztály már sokkal tapasztaltabb rutinosabb, így lényegesen minőségib a szex velük. De ez nem jelenti azt, hogy a fiatal férfiak mind gyengéb minőséget produkálnak az ágyban....csak lényegesen kevesebb tapasztalattal rendelkeznek.De ezt ellensúlyozva tobb menetet tudnak produkálni
2007. 12. 30. vasárnap 12:43  #92
jozmar jozmar
Neki a látvány a lényeg.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 27. csütörtök 20:14
Szerencsés vagy, hogy a párod felhozta a témát. Ezek szerint jól tette. smile Mint írod neked sem volt rossz a dolog. wink Gondolom az sem volt ellenedre, hogy fiatalabb volt az illető. Olyanra gondoltatok már, hogy a párod nem csak nézi hanem be is száll? Esetleg úgy nézi végig, hogy Te 2 fiúval vagy. Egyszer énis szívesen kipróbálnám egy idősebb hölggyel a szexet, de sajna eddig még nem jött össze. ;-(
2007. 12. 29. szombat 20:34  #91
Zsuzska77 Zsuzska77
na ezt még nem csináltam. de nem egy rossz ötlet! mit fog szólni a nem létező férjem? várjunk, én mit szólnék hozzá, ha ez fordítva lenne... nem örülnék. legalábbis a kapcsolatunk elején még nem, amikor még eszeveszettül imádnám!
2007. 12. 29. szombat 18:38  #90
gorbesrac gorbesrac VIP
Akár Te kérdezed meg akár, a barátnőd áll elő a dologgal nem lesz nehéz összeszedni a srácokat. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 29. szombat 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 12. 29. szombat 15:49
én viszont 23 éves létemre, 3éves kapcsolatunknál azt mondom, hogy nagyon örülnék ha a barátnőm arra kérne hogy hívjunk meg több srácot, mert kiszeretné próbálni többesben...
már csak a gondolatától elélvezek, ahogy látom hogy 2-3 srác dolgozik rajta...
2007. 12. 29. szombat 15:49  #89
Törölt felhasználó (23775)
én viszont 23 éves létemre, 3éves kapcsolatunknál azt mondom, hogy nagyon örülnék ha a barátnőm arra kérne hogy hívjunk meg több srácot, mert kiszeretné próbálni többesben...
már csak a gondolatától elélvezek, ahogy látom hogy 2-3 srác dolgozik rajta...
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 12. 29. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 12:15
csatlakozom a véleményedhez, képtelenség, hogy hagyjam, hogy a párom más kefélje, pláne az én jelenlétemben...
Elgondolkodtató, hogy én esetleg más asszonyát dugjam, de feszélyezne, hogy lát a férj, talán ez sem kellene nekem, ez nem normális!!!
Van nekem saját nőm akitől mindent megkapok ami nekem kell, és neki is vagyok én, és megteszek mindent, hogy ne kelljen máshoz fordulnia... Nem ez a normális?
De ha valakinek a deviancia tetszik, sok élvezetet kívánok én is hozzá, fő az egészség és az élvezet smile
/ 48