És mond a férjed ezt meg is örökítette valahogy?
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 18:32
Van még rajtam kívül nagy étvágyú Nő akit a férje jelenlétében dugnak más féfiak.
Vagy csak én merem nyilvánosan is válalni.
csak olyan növel szemben van birtoklasi vagyam ( mondjuk en ezt nem igy fogalmaztam volna ) aki elvarja tölem, hogy legyen iranta birtoklasi vagyam
magyarul: olyan baratnöt valasztok magamnak, aki nem hagyja mas fickoknak, hogy akar csak megmarkoljaka hatsojat, es erelyesen föllep ez ellen...
ha az ö erelyes föllepese nem lenne elegendö, akkor pedig elvarja tölem, hogy en is erelyes föllepjek, az ö vedelmeben
nekem is volt mar kapcsolatom olyan nökkel, akiknek nem en voltam az egyetlen
de ök nem voltak a baratnöim..csak mikor epp nem volt baratnöm, akkor hozzajuk mentem, mert kielegitettek
magyarul: ingyenkurva
na velük kapcsolatban nem erdekelt volna, ha akar ott is vagyok, mikor mas dugja öket
hangsulyozom: nem baratnöröl van szo
hogy ilyesvalkait felesegül vegyek, az meg szoba sem jöhet
magyarul: olyan baratnöt valasztok magamnak, aki nem hagyja mas fickoknak, hogy akar csak megmarkoljaka hatsojat, es erelyesen föllep ez ellen...
ha az ö erelyes föllepese nem lenne elegendö, akkor pedig elvarja tölem, hogy en is erelyes föllepjek, az ö vedelmeben
nekem is volt mar kapcsolatom olyan nökkel, akiknek nem en voltam az egyetlen
de ök nem voltak a baratnöim..csak mikor epp nem volt baratnöm, akkor hozzajuk mentem, mert kielegitettek
magyarul: ingyenkurva
na velük kapcsolatban nem erdekelt volna, ha akar ott is vagyok, mikor mas dugja öket
hangsulyozom: nem baratnöröl van szo
hogy ilyesvalkait felesegül vegyek, az meg szoba sem jöhet
"Én meg nemvagyok dagadt, csak más életmódot folytatok..." Eric Cartman
Csak helyeselhetem szavaidat.
Csak az érdekelne, hogy mi közöd van neked a nagybetűs Nőhöz?
Csak gratulálni tudok. Fantasztikus. Egyre biztosabb vagyok az ember és a majom közvetlen rokonságában.
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Van még rajtam kívül nagy étvágyú Nő akit a férje jelenlétében dugnak más féfiak.
Engem is felizgatna ha valaki dugná a nejemet,bár utána már higgadtan tölteném a büntetésemet!!
ha a jövendöbelimet a jelenletemben dugna valaki aki nem en vagyok, es himnemü, akkor öt valoszinüleg kerdes nelkül kivegeznem ( a valoszinü csak azert van ott, mert elöfordulhat, hogy gyorsan szalad az illetö, es melledobom a kest )...ha ugy tünt, hogy NEM eröszak volt, akkor a asszonyt is...aztan meg magamat...
persze, ha valami okbol kifolyolag mar nem szeretem a asszonyt, es en is rendszeresen felrekefelek, es ugy nyitok rajuk, akkor nem
persze, ha valami okbol kifolyolag mar nem szeretem a asszonyt, es en is rendszeresen felrekefelek, es ugy nyitok rajuk, akkor nem
Persze, hogy vannak, én is ismerek ilyet, csak nem mindenki meri elmesélni!
én ís megdugnálak ha lehetne,tudnám élvezni
Szia!
Anno igértél fotót is magadról?
Mikor kapom?
Anno igértél fotót is magadról?
Mikor kapom?
MI lenne olyan érdekes Vivi? Ha tetszene neki, vagy ha nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 11. 13. hétfő 14:41
Nem tudom, érdekes lenne ............
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
Nem tudom, érdekes lenne ............
Nagyon jó lenne, ha írnál erről részletesebben+ esetleg vmi fotót felraknál...
Nagyon izgat a téma...
![finom](images/smilies/finom.gif)
Alamuszi macska magasat ugrik
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2006. 11. 12. vasárnap 21:39
Ti állatok vagytok.......én ezt nem tudom, és nem is tudnám élvezni....és a párom se
És,hol válaltad nyilvánoság elött
Inába szállt a bátorsága...
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
Aki hagyja magát provokálni...... .-)
Kedve Mara!
Naon bátor vagy, hogy nyilvánosan bevállaltad a dolgot.
Igaz se egy történet se egy kép se egy személyi igazolványszám...
Na szóval! A topik lényege a névtelenség, nem bántani akarlak, hanem rábeszélni, hogy nyílj meg.
Így névtelenül!
Naon bátor vagy, hogy nyilvánosan bevállaltad a dolgot.
Igaz se egy történet se egy kép se egy személyi igazolványszám...
Na szóval! A topik lényege a névtelenség, nem bántani akarlak, hanem rábeszélni, hogy nyílj meg.
Így névtelenül!
némi képed nincs?