Én rakattam a nyelvembe és biztosíthatok mindenkit hogy ott (ha jól csinálja az ember) szinte egyáltalán nem fáj...mondjuk barátnőm meg a másik csaj aki ott volt akkor amikor ezt csinálták majdnem elájultak:) Ránézésre veszélyesebbnek tűnik mint átélni. Én mindenkit csak bíztatok a piercingre, de csakis és kizárólag hozzáértő és jó szakemberrel csináltassátok meg.
És ha megvan akkor írjátok ide be az élményeiteket ezzel kapcsolatban.Illetve képeket is rakjatok fel róla. (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
És ha megvan akkor írjátok ide be az élményeiteket ezzel kapcsolatban.Illetve képeket is rakjatok fel róla. (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 01:10
nem olyan rossz, legalább van még egy plusz valami ami izgat (ha olyan helyen van). Mondjuk ha a nyelvedben van az nem olyan fájdalmas mint ha odalentre tetetnéd szerintem. (Nekem mondjuk nincs, nem is kínoztam magam ilyenekkel, MÉG) :D:D:D
nem olyan rossz, legalább van még egy plusz valami ami izgat (ha olyan helyen van). Mondjuk ha a nyelvedben van az nem olyan fájdalmas mint ha odalentre tetetnéd szerintem. (Nekem mondjuk nincs, nem is kínoztam magam ilyenekkel, MÉG) :D:D:D
Nem tudom, orvosok foglalkoznak egyáltalán ilyesmivel?
Női tetováló van, az biztos. Szerintem ő is nagyon szívesen berakja, ha neked az a vágyad...
Női tetováló van, az biztos. Szerintem ő is nagyon szívesen berakja, ha neked az a vágyad...
Van aki esküszik rá... Engem spec zavarna a nőn... magam meg nem kínzom ilyenekkel.
szerintem csak zavaró lehet
szép az ha lány vasalva van én nem hiszem hogy bevállalnám de viszont a tetko és a branding bejött!!!
hmm hát szerintem az nem ér...bár amit tom 1019 mondott abban is van valami:)
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy amalgán fogtömésem. Az is ér?
Hát így egy kicsit megkésve de boldog újévet mindenkinek....és hajrá a hozzászólásokkal képekkel és a saját élményekkel..pl ha van valakinek piercinggel erotikos története élménye kérem ossza meg velünk
és azt hogyan is tudom megcsinálni?(bocsánat a tájékozatlanságomért)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 12. 26. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
hm pl legyél ADMIN
(Ez egy válasz BiAnimal üzenetére (2006. 12. 26. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 21:50
Már volt aki megkérdezte ezt tőlem és már válaszoltam is hogy Piercing és ha valaki tudja hogyan lehet a topic nevét megváltoztatni az ossza meg velem és kijavítom a hibát...és megin lelankadt a hangulat de a képek nagyon szépek..így tovább
Már volt aki megkérdezte ezt tőlem és már válaszoltam is hogy Piercing és ha valaki tudja hogyan lehet a topic nevét megváltoztatni az ossza meg velem és kijavítom a hibát...és megin lelankadt a hangulat de a képek nagyon szépek..így tovább
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
mi az a piecing???:)
Emberek megint csak lelankadt az érdeklődés meg a hangulat!!! További hozzászólásokat, történeteket, élményeket, képeket várok illetve gondolom a többiek is várnak!!!
szia láttam a képeket ,hát mitmondjak, gyönyörű szép,megfogom mutatni a páromnak az bisztos
(Ez egy válasz eve005 üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 20:04
nem fáj egy fél perc az egész s fagyasztják...mondjuk oda se néztem de nagyobb volt az ijjedtség....mondjuk 2 hetig nem lehet utánna szexxelni!!! De nézzétek meg amatör lányok közt most raktam fel rola képet-de ne irjatok emailt mert biszex lányt keresek!
imádom a pasim illetve pontositok a férjem s tudod miért? mert nyolc év után is ugy néz rám hogy éget a tekintete s rögtön izgulok......
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 21:03
mondom, hogy inkvizítor veszett el benned, eddig is mindenki irigyelhette a pasid helyét, most már pláne...
Hogy lehet v.ki ennyire mázlista?!
Hogy lehet v.ki ennyire mázlista?!
mondom, hogy inkvizítor veszett el benned, eddig is mindenki irigyelhette a pasid helyét, most már pláne...
Hogy lehet v.ki ennyire mázlista?! (Ez egy válasz eve005 üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lehet v.ki ennyire mázlista?! (Ez egy válasz eve005 üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 20:57
Big....pasim az már van s isteni vele....már csak szexi NŐRE vágyom....