olvass visszább! és látni fogod, hogy azért mondtam azt, mert mások ezt mondják! én nem tartom magam annak! meg akkor bárki az lenne, aki ide ír figyelemfelhívás ügyben!!!
Felhívom a figyelmedet, homedranthopictunreys! Ne légy öngyilkos! Itthon vagy a fórumon, barátok is lehetnétek, please !
(kimoderálva)
Z_Z-t azon nyomban, amíg nem csinál nektek több munkát!!!
Z_Z kevésbé érdemi hsz-ek, néhol két hsz-re bontva...igéző tekintetek, alma cicik, mai hangulatom, gumi nélkül
Hé Anthony ez az én szövegem!!!
Most neked mondják majd, hogy milyen frappáns vagy! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Most neked mondják majd, hogy milyen frappáns vagy! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 01:37
NEM!!! Az a helyzet, hogy ha azért írtál ide, hogy legyen GG pontod, akkor nem jól csináltad! Elég, ha beírod, hogy "Azért írok ide, hogy gyűljenek a GG pontjaim". NA, EKKOR aktiválják a nickedet, és elég 10 semmitmondó hszt-t kell mindenhova beírni, és akkor kapsz jutiba pár pontot!!!
Hüje vagyok ma, ne haragudjatok.
Szopni is nyelni is,ez már megvan tripla is
(lezárva!)
(lezárva!)
amenyiben ugy gondolod hogy a jővőben részt kivánsz venni a forumban irjál egy levelet persze a megfelelő igéretel hogy betartod a tásalgási formákat köszönőm
fékezd magad...
1.DrAnthony[VIP] user poénosan megjegyzet valamit te megkardot rántasz és ráadásul meg is alázod a szovegedben?
2. a hozászolásod téleg semmi egy egy soros bőlcseség egy ide firkantás szerintem..
1.DrAnthony[VIP] user poénosan megjegyzet valamit te megkardot rántasz és ráadásul meg is alázod a szovegedben?
2. a hozászolásod téleg semmi egy egy soros bőlcseség egy ide firkantás szerintem..
NEM!!! Az a helyzet, hogy ha azért írtál ide, hogy legyen GG pontod, akkor nem jól csináltad! Elég, ha beírod, hogy "Azért írok ide, hogy gyűljenek a GG pontjaim". NA, EKKOR aktiválják a nickedet, és elég 10 semmitmondó hszt-t kell mindenhova beírni, és akkor kapsz jutiba pár pontot!!!
Akkor már nincs szükséged a jogkörömlakkodra, lécci, küldd mán át!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs teljes jogköröm:)
Miért nem cselekszel érdemben, Fenség?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 20:42
willy99 kevésbé érdemi hsz-ek...pl: lovaglás, kvíz szoba, almacicik, ki kívánja a szexet, kelemen anna, kocsis brigitta
De hát Neked már van jogod tenni ellene, nem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 20:42
willy99 kevésbé érdemi hsz-ek...pl: lovaglás, kvíz szoba, almacicik, ki kívánja a szexet, kelemen anna, kocsis brigitta
hülye topic, hülye indító hsz. kecskesztől
siófok | Nyitotta: kecskesz (2007.02.07 19:51)
dako84 #3 | ma 19:55
az is nagyon király lesz, mikor a topicod veled együtt törlik!!!
zorn #2 | ma 19:53
És akkor mivan inkább Budafok
kecskesz #1 | ma 19:51
nagyon király
siófok | Nyitotta: kecskesz (2007.02.07 19:51)
dako84 #3 | ma 19:55
az is nagyon király lesz, mikor a topicod veled együtt törlik!!!
zorn #2 | ma 19:53
És akkor mivan inkább Budafok
kecskesz #1 | ma 19:51
nagyon király
Tudomásul vettem és nyugtáztam!
A továbbiakban mindenféle jelzésem és/vagy ide beírt észrevételem nélkül homepictures ide beírt (engem ért vagy velem kapcsolatos) hsz-ére az OFF topicban fogok válaszolni!
Elnézést az ide bekerült offjaimért a téma indítójától!
A továbbiakban mindenféle jelzésem és/vagy ide beírt észrevételem nélkül homepictures ide beírt (engem ért vagy velem kapcsolatos) hsz-ére az OFF topicban fogok válaszolni!
Elnézést az ide bekerült offjaimért a téma indítójától!
szerintetek ez mi????? ha nem pontgyártás!
Mivel tágítják a puncit? | Nyitotta: Kuk@.com (2005.04.02 18:57)
Natohadtest #55 | ma 18:28
szerintem a szük puncinál nincs jobb
Natohadtest #54 | ma 18:27
szerintem is jobb a szük punci
Natohadtest #53 | ma 18:26
jaja
Natohadtest #52 | ma 18:25
szerintem neked teljes mértékben igazad van.
Válasz zolika22 üzenetére (43)
Mivel tágítják a puncit? | Nyitotta: Kuk@.com (2005.04.02 18:57)
Natohadtest #55 | ma 18:28
szerintem a szük puncinál nincs jobb
Natohadtest #54 | ma 18:27
szerintem is jobb a szük punci
Natohadtest #53 | ma 18:26
jaja
Natohadtest #52 | ma 18:25
szerintem neked teljes mértékben igazad van.
Válasz zolika22 üzenetére (43)
Bocsi, de ezt nem értem! Komolyan!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 07. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)