nem játszunk admin identitással következőért hopsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 07. szerda 17:53
én is Tom vagyok! na kiadtam magam! hopsz!!!
én is Tom vagyok! na kiadtam magam! hopsz!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 07. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
keresek egy tomot msnre..
javaslom a 618-as hsz-t! szerintem elég a magyarázat! és nem vagyok értelmi fogyatékos! ezt miből szűrted le? szerintem Te nem ismersz engem! vagy zavar, hogy gyorsabb vagyok a spicliskedésben? és én csak a fórum jó működésének elősegítése érdekében szólok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 07. szerda 15:41
Azonnal levágom a fenyegető ujjadat, te aljas besúgó! ( )
Ismerve Dakó 84 súlyos értelmi fogyatékosságát(bocs Dakó), :)))), a #617 képbeszúrása csak a figyelemfelhívás nyomatékosítása, lévén, hogy "felülírott" erősen vizuális típus is vízfejűségére és angolkórjára tetézetképpen.Érthető???!
Ez is figyelemfelhívás, kéretik érdemben kezelni, zaccos spicli úr!!!
Ismerve Dakó 84 súlyos értelmi fogyatékosságát(bocs Dakó), :)))), a #617 képbeszúrása csak a figyelemfelhívás nyomatékosítása, lévén, hogy "felülírott" erősen vizuális típus is vízfejűségére és angolkórjára tetézetképpen.Érthető???!
szex és sport topic:kutyafing sokatmondó hozzászólása nem tudom folytatja-e máshol....
Azonnal levágom a fenyegető ujjadat, te aljas besúgó! ( )
Mivel ellentétben homepictures-sel én ezt a topicot SEM akarom szétoffolni, erre is a válaszom az OFF topicban!
Kérem ismételten az ott leírtak figyelembevételét.
Kérem ismételten az ott leírtak figyelembevételét.
Erre a válaszom (kicsit bővebben) az OFF-ban. Kérem a t. Adminokat, hogy az ottaniakat is figyelembe venni szíveskedjenek.
Na, megjelentek a "K" nénik is itt? Remélem nem hagyják az Adminok!!! Azért itt ne reklámozzák magiukat!!!
Szabri-cica!!!
Szabri-cica!!!
Szabri-cica hozzászólása az "izgató ha a lányokon van háj?" topikban.
Ellentétbe hp-ral, én nem kérem a saját kitiltásomat, cvsak az övét!
Indokaim:
1./ Legelőször ő alkalmazott velem szemben sértő kifejezéseket (hazug disznó, hülye, nem normális, stb.). Így valótlan azon állítása, hogy nem adott erre okot!
2./ Szándékosan, kötözködéseivel és provokációival szét akarta rombolni a KVÍZ topicot.
3./ A többi játékos által felvetett szabályokat önmagára nem vette kötelezőnek.
Szóval úgy gondolom, ha már tilatni kell, akkor csak őt. Ahogy írta, úgyis visszajön a mobil IP-jével. Neki nem gond.
Indokaim:
1./ Legelőször ő alkalmazott velem szemben sértő kifejezéseket (hazug disznó, hülye, nem normális, stb.). Így valótlan azon állítása, hogy nem adott erre okot!
2./ Szándékosan, kötözködéseivel és provokációival szét akarta rombolni a KVÍZ topicot.
3./ A többi játékos által felvetett szabályokat önmagára nem vette kötelezőnek.
Szóval úgy gondolom, ha már tilatni kell, akkor csak őt. Ahogy írta, úgyis visszajön a mobil IP-jével. Neki nem gond.
VALAKI SEGITSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Nyitotta: djtaki (2007.02.06 13:56)
duplikálás!!!
duplikálás!!!
Tom ! A Tünderkert 1359-t legyszi valahogy "vagd" ki,elszurtam...Kösz
kapanyag...két hsz-re bontott kevésbé érdemi mondanivalók
mi kell a nőknek, lovaglás, ki kívánja a szexet, hol jobb csinálni, gumi nélkül topicok
(fórumozó tiltva!)
mi kell a nőknek, lovaglás, ki kívánja a szexet, hol jobb csinálni, gumi nélkül topicok
(fórumozó tiltva!)
sanyoca5 pár topicban értelmetlen betűhalmazt produkál "asdasdffs" és stb.
(fórumozó tiltva!)
(fórumozó tiltva!)
Szex Japán módra 104.
Kedves édespille! Kedves Mme Prune! Kedves Charlotte! Kedves MINDENKI!!!
Mivel tom Adminunk is beszállt a dolgokba, így úgy gondolom, befejeződött a marakodás ebben a szobában, és visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Szívesen és örömmel látunk mindenkit, ígérem a magam nevében, hogy nem kell nektek marakodást és veszekdést olvasnotok, csakl vicces, jókedvvel és derűvel teli dolgokat, ötletes kérdéseket és feladványokat, vicces és komoly megoldásokat.
Akár pihenni, akár szórakozni vágytok, jöhettek ismét a KVÍZ-be.
Ezen kívül a magam és dako nevében elnézést kérek, amiért egy kellemesen indult szobában (önhibánkon kívül) sajnos ilyen dolgokat kellett látnotok és olvasnotok!
Welcome újból Nektek!
Várunk Benneteket, mert fontosak vagytok nekünk!
Mivel tom Adminunk is beszállt a dolgokba, így úgy gondolom, befejeződött a marakodás ebben a szobában, és visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Szívesen és örömmel látunk mindenkit, ígérem a magam nevében, hogy nem kell nektek marakodást és veszekdést olvasnotok, csakl vicces, jókedvvel és derűvel teli dolgokat, ötletes kérdéseket és feladványokat, vicces és komoly megoldásokat.
Akár pihenni, akár szórakozni vágytok, jöhettek ismét a KVÍZ-be.
Ezen kívül a magam és dako nevében elnézést kérek, amiért egy kellemesen indult szobában (önhibánkon kívül) sajnos ilyen dolgokat kellett látnotok és olvasnotok!
Welcome újból Nektek!
Várunk Benneteket, mert fontosak vagytok nekünk!
:-X
dehogy bántom! csak már elfelejtek mosolygós fejeket tenni, mert idegileg leamortizált homi pictur! nem bír megszűnni!
hasonlít a viselkedése arra a stihi22 vagy kijéhez! Tom és vazi is sokat vitázott vele! mindig övé volt az utolsó szó, és mindent meg akart magyarázni. nekem gyanús! mert múltkor is megorrolt, hogy miért zavar az engem ha valakinek több nick-je van! szal szerintem valaki régi ismerős rejtőzik a homepictures mögött! vagy csak mindketten olyan egyformán debilek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
hasonlít a viselkedése arra a stihi22 vagy kijéhez! Tom és vazi is sokat vitázott vele! mindig övé volt az utolsó szó, és mindent meg akart magyarázni. nekem gyanús! mert múltkor is megorrolt, hogy miért zavar az engem ha valakinek több nick-je van! szal szerintem valaki régi ismerős rejtőzik a homepictures mögött! vagy csak mindketten olyan egyformán debilek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 05. hétfő 20:17
Ne bántsd Édespillét, nem látod, mennyire édesen fáradt :))))
Ne bántsd Édespillét, nem látod, mennyire édesen fáradt :))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 05. hétfő 20:13
ha pihenni ülsz le a gép elé, akkor neked nem ez a topic való! bár így is lehet pihenni, ha fizikailag vagy elfáradva! a fizikai fáradságra jó a szellemi tevékenység; a szellemi fáradságra jó a fizikai tevékyenység! na ezt jól meg azt mondtam/magyaráztam!