ha pihenni ülsz le a gép elé, akkor neked nem ez a topic való! bár így is lehet pihenni, ha fizikailag vagy elfáradva! a fizikai fáradságra jó a szellemi tevékenység; a szellemi fáradságra jó a fizikai tevékyenység! na ezt jól meg azt mondtam/magyaráztam!
kéretik egy-két topik rendberakása.
baromira unalmas állandóan a vitatkozásokat olvasni, mikor "pihenni" ül le a gép elé ember lánya.
nem lehetne az egész bagázst jól elseggelni?
IGAZÁN ELINTÉZHETNÉTEK EGYMÁS KÖZTI NÉZETELTÉRÉSEITEKET PRIVÁTBAN!!!
tom, a capslock nem véletlen maradt lenyomva. :):):)
baromira unalmas állandóan a vitatkozásokat olvasni, mikor "pihenni" ül le a gép elé ember lánya.
nem lehetne az egész bagázst jól elseggelni?
IGAZÁN ELINTÉZHETNÉTEK EGYMÁS KÖZTI NÉZETELTÉRÉSEITEKET PRIVÁTBAN!!!
tom, a capslock nem véletlen maradt lenyomva. :):):)
Maki1 több topicban ráadásul értelmetlen és 2 szavasz hsz-ekkel operál!!!
(kimoderálva a nicnév mögött seggelő emberke!)
(kimoderálva a nicnév mögött seggelő emberke!)
Mi legyen a következő heti szavazás topic:
Maki1 #1147 | ma 17:26
Löjjük le gyurcsányt!
Tudtommal ez egy politika-mentes övezet, ráadásul (akármi is a politikai nézete) nem túl helyes a jelenlegi miniszterelnök lelövésére uszítani!
Maki1 #1147 | ma 17:26
Löjjük le gyurcsányt!
Tudtommal ez egy politika-mentes övezet, ráadásul (akármi is a politikai nézete) nem túl helyes a jelenlegi miniszterelnök lelövésére uszítani!
Ismét elengedted "magad" a mi a fax-szal, mert elsőre nem értettem, hogy melyik az a "pálcika69 szavazásos topic", én ilyenre nem emlékeztem, ezért tártam szét értetlenül a kezem - nos, nem Neked! -, Szilvinek. Aztán, amikor jobban megnéztem, már értettem, de a hsz-em már elment, én meg nem gondoltam, hogy ...... :)))))
A MmePrune figyelemfelhívása helyesen így lehetett volna: pálcika69, szavazásos topic!
Sorry!
A MmePrune figyelemfelhívása helyesen így lehetett volna: pálcika69, szavazásos topic!
Sorry!
Drága adminok!
Valaki ürítse már ki ezt a kis"geciputtonyt", mert nekem már nagyon tele van vele a......hócipőm.
(kiürítve!)
Valaki ürítse már ki ezt a kis"geciputtonyt", mert nekem már nagyon tele van vele a......hócipőm.
(kiürítve!)
Kedves Adminok! Ez az oldal ugye felnőtt (18+) oldal. Az, hogy nem ellenőrizhető, ki hány éves az érthető. De szerintem "osztály kirándulások" csak ezen kor alatt szerveződnek. A főiskolán ezt nem tapasztaltam (vagy nem így hívtuk ). Ha valaki ilyen tartalommal nyit topicot az ugye méltán nevezhető "korhatár-gyanusnak" Üdv!
Ezen a fórumon is vannak olyanok (legalább egy), aki csak szétbarmolni jár más szórakozását... De azt az egyet sajna nem "ban"-olják (és nem "bann"). Pedig megérdemelné.
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 19:56
Tudod mi a válasz rá??? Az hogy egy kis unatkozó, pöcsverő, valószinűleg 12évesről van szó, akinek ez jelent örömöt.
Ezt neki!:
Ezt neki!:
Karcsikácska üzenetei nem igazán sokatmondóak!
Tudod mi a válasz rá??? Az hogy egy kis unatkozó, pöcsverő, valószinűleg 12évesről van szó, akinek ez jelent örömöt.
Ezt neki!:
Ezt neki!:
Mi legyen a következő heti szavazás? | Nyitotta: iNfeSter (2006.03.13 15:32)
mari18[VIP] #1140 | ma 16:42
ez király nagyon
és további beszólások + ikonozás megint
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
mari18[VIP] #1140 | ma 16:42
ez király nagyon
és további beszólások + ikonozás megint
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 04. vasárnap 16:34
ez a mari18 tuti nem normális, basszátok már ki örökre, megint bekattant!
ez a mari18 tuti nem normális, basszátok már ki örökre, megint bekattant!
pálcika69 a heti szavazásos topicban...tom értékelni fogja:)
és ha már itt vagyok...mari, kiírtad magadból, amit akartál? felkészültél lélekben a pihenőre? most majd lesz időd összeszedni a gondolataidat (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
és ha már itt vagyok...mari, kiírtad magadból, amit akartál? felkészültél lélekben a pihenőre? most majd lesz időd összeszedni a gondolataidat (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 04. vasárnap 16:20
?????????????????????
˝@@@@@@@@@@@@@@
(újból tiltólistán!)
(újból tiltólistán!)
?????????????????????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
pálcika69 szavazásos topic
(tiltólistán!)
(tiltólistán!)
Istenem hol egy admin????
Könyörögöm.. az öthuszast állítsa már le valaki...
Könyörögöm.. az öthuszast állítsa már le valaki...
Amilyen vadbarom vagy te ingyen is csinálnád! Csak hogy szopasd a sok kis -öt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 11:53
én túlórában elválalom, a vasárnap 3 szoros pénz :)))
én túlórában elválalom, a vasárnap 3 szoros pénz :)))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 11:49
De vasárnaponként sajna ÓPLÁNE. Végül is jogos, nekik ez munkahely, és a vasárnap nekik is jár, mint szabadnap.
De vasárnaponként sajna ÓPLÁNE. Végül is jogos, nekik ez munkahely, és a vasárnap nekik is jár, mint szabadnap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 11:48
sajnos azt vettem észre, hogy máskor is szabad