mari18 meg kapta a tiltást
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 01. 27. szombat 14:34
mari18VIP megint csak smiley-kat tesz a topicokba....
mari18VIP megint csak smiley-kat tesz a topicokba....
tom, ne csak a fiúkkal légy kemény.
dobd mán ki ezt a mari18-at is. offol szana.
dobd mán ki ezt a mari18-at is. offol szana.
Borsobi lányok? topic. Duplikálás!!!
Megsemmisítését kérem!!!
Megsemmisítését kérem!!!
redbull-001 pár nagyom értelmes hozzászólással járult hozzá a tökéletes nő topicban.
redbull-001 máshol is ennyire aktív volt, nem csak a nappaliban!
Gennyzsákszem NAPPALIja (nyitott, bárki bejöhet) | Nyitotta: Gennyzsakszem (2004.09.20 05:45)
redbull-001 #19749 | ma 05:51
dddddddddddddddd
redbull-001 #19748 | ma 05:51
fffffffffffffff
twichie[VIP] #19747 | ma 00:55
ez olyan döhöngöszoba?
redbull-001 #19749 | ma 05:51
dddddddddddddddd
redbull-001 #19748 | ma 05:51
fffffffffffffff
twichie[VIP] #19747 | ma 00:55
ez olyan döhöngöszoba?
ADMINOK!
HAHÓÓÓ!
ELTŰNT A NAPPALI ELEJE!
EZ IGY TISZTA ROSSZ!
TESSÉK TENNI VALAMIT!
pille
HAHÓÓÓ!
ELTŰNT A NAPPALI ELEJE!
EZ IGY TISZTA ROSSZ!
TESSÉK TENNI VALAMIT!
pille
Köszi az intézkedésedet
HA NEM TILTJA LE VALAKI EZT A VALAKIXX-ET, ÉN ESKÜSZÖM ÖSSZESZEDEM AZ ÖSSZES HASZNÁLT BUGYIMAT, ÉS ELKÜLDÖM NEKI
Próbafülkés topicok szaporodnak...
Értettem kérek engedélyt pontá zsugorodni. :)
Ne haragudj nem beléd kötök személy szerint hanem az olyan véleményeddel nem értek egyet amit nem próbáltál ki és fikázod, azon kívül igen sértőnek érezhetném, hogy úgy fogalmazol 35 év felett már merevedési gondokkal küzd az ember fia, ez is olyan hogy nem tapasztalatból hanem elképzelt téves dolgokról beszélsz, hiába irtuk neked 4-en is hogy nem a merevedésben segít nem fogtad fel, most vagy nem olvasol figyelmesen vagy tényleg nagyon gyenge a felfogásod. egyébként senkinek nincs baja veled csak jobban szeretjük ha valaki tapasztalatból osztja az okosságot és nem elméletileg akar oks lenni.
Próbáld ki és utána fikázd. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáld ki és utána fikázd. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 25. csütörtök 18:49
tudod a problémám azzal van,hogy ma mindenki belém köt. A péniszgyűrűs topicban nem a véleményemet nem fogadják el, hanem azt, hogy mi jogon merek én oda beírni! Pedig szerintem nem mondok hülyeséget, de én vagyok a fiatal meg nem értek hozzá, meg privibe jönnek nekem olyan emberek akik nem is írtak még semmit, hogy 12 éves vagyok meg kikiváncsi a véleményemre! Basszus! Ez a lényege a fórumnak! Ezt nem fogja fel egy-két ember!
tudod a problémám azzal van,hogy ma mindenki belém köt. A péniszgyűrűs topicban nem a véleményemet nem fogadják el, hanem azt, hogy mi jogon merek én oda beírni! Pedig szerintem nem mondok hülyeséget, de én vagyok a fiatal meg nem értek hozzá, meg privibe jönnek nekem olyan emberek akik nem is írtak még semmit, hogy 12 éves vagyok meg kikiváncsi a véleményemre! Basszus! Ez a lényege a fórumnak! Ezt nem fogja fel egy-két ember!
Ja, speciel arra gondoltam (elnézést a félreértésért), hogy hágnes kőkeményen pontvadászkodott, mert ilyen hsz-ei voltak: "yeah", "wow", stb. Tehát nem a helyesírásával volt gondom, hanem egyáltalán azzal, hogy SEMMIT nem írt, de azt is angol szlengben.
Azért DrAnthony álláspontja áll hozzám közelebb...
És:
Udud István:
"KÖLCSEY UTOLSÓ IMÁJA
(...)Köszönöm ezt az ezerszer áldott-átkozott
nyelvet, amelynél nincsen édesebb,
noha sorsánál nincsen mostohább,
melyen, ha kellett, szólnom adatott.(...)"
És:
Udud István:
"KÖLCSEY UTOLSÓ IMÁJA
(...)Köszönöm ezt az ezerszer áldott-átkozott
nyelvet, amelynél nincsen édesebb,
noha sorsánál nincsen mostohább,
melyen, ha kellett, szólnom adatott.(...)"
+ Poénok Sonkás 1816-os képe nem politikai jellegű esetleg???????????????
Ahelyett, hogy az én képeimben keresitek a hibát inkább foglalkozzatok Sanci14-el!!!
Egy kis segitség tomnak:Az orális szex és a terhességben djpinki hsz-a:haho
Duplikált topoc: gésá golyó | Nyitotta: huli74 (2007.01.24 22:36)
(lezárva)
(lezárva)