valakixx-használt bugyi fétis
hágnes jó néhány topicban nem ismeri a magyar nyelvet...
Nem tudjátok mi van az oldallal, nekem most rohadt lassú, és nem látom a kismalacnál a szavazatokat, az amatőröknél meg mindenhova azt írja ki, hogy erre már szavaztál, pedig tudom, hogy nem
Potyi20-ra figyeljetek már egy picit! Általában nem érti a topic témáját, vagy nagyon szereti, vagy az fincsi...stb. Egy hete figyelem! Semmi mást nem csinál! Érdemben nem járul hozzá a topic-okhoz!
A koleszos csajok képei topic-ban van egy pár semmit mondó hsz. Kérlek töröljétek! Ne foglalja a helyet! Köszi!
Új:
kukkolós,bugyis linkeket ide | Nyitotta: valakixx (2007.01.23 16:49)
kukkolós,bugyis linkeket ide | Nyitotta: valakixx (2007.01.23 16:49)
Igazad van! Nem lehetek ennyire önző! Hisz ezzel is csak hozzájárulok az oldal minőségéhez! Csak a rosszakat lenne még jó kitörölni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 23. kedd 16:02
A sok elcseszett képek kijavításáért kérek valami jutalmat!
(a jutalom, hogy mindenki láthatja! kell ennél önzetlenebb elismerés?)
Használt és egyéb bugyis képek topic!!!
(radír!)
(radír!)
A sok elcseszett képek kijavításáért kérek valami jutalmat!
ez kérdés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 23. kedd 12:19
Hogyha két yes fejet teszek egymás után ( = igen igen), akkor ez politizálás? Már rég meg akartam kérdezni! Csak nem mertem!
Hogyha két yes fejet teszek egymás után ( = igen igen), akkor ez politizálás? Már rég meg akartam kérdezni! Csak nem mertem!
Royalflush egy pár topicban...
Ha lehetne egy kis ban???
Ha lehetne egy kis ban???
Köszönjük !
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 22. hétfő 07:54
Tom ! Megkerlek törüld a Tünderkerti " hazafias" hsz.-t. (kimoderálva!)
Köszönöm! Válaszod elfogadom!
"Abból kellene kiindulnunk..." Be szép is volna, de egyenlőre ez sajnos Utópia. Mindig is voltak és lesznek olyan -ök, akiknek lételemük a genyázás, a közötködés, a baszakodás, mások fikázása...
423-asra is kérnék valami választ! Köszi!
Figyelem Zsoltee26 fórumozó! Csak én vagyok résen? Jut eszembe rés készen!
(a pontvadász ideiglenesen kiiktatva!)
(a pontvadász ideiglenesen kiiktatva!)
Mielőtt a fórumba belép valaki, előtte legyen egy NAGYBETÜS figyelem felhívás, hogy mielőtt TOPIC-ot nyitsz, győződj meg róla, hogy nincs-e más már meglévő TOPIC, mely foglalkozik a témával!
Szerintem jó ötlet!
Szerintem jó ötlet!
Idős hölgyet Debrecenből topic! Tripla-duplikálás! Kérem töröljétek!
(zárolva!)
(zárolva!)
Tom ! Megkerlek törüld a Tünderkerti " hazafias" hsz.-t. (kimoderálva!)