Igen, dako84 jól látja, a Woman Carpet elárasztotta a képes rovatokat. Valószínű nem olvasta, hogy nem dömpingre van szükség, hanem egy nap egy hsz. és egy kép. (próbáltam törölgetni a képeit, de belefáradtam)
Egy figyelmeztető tíltást megérdemel, és a hsz.-ei törlését! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 10. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy figyelmeztető tíltást megérdemel, és a hsz.-ei törlését! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 10. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 04. 10. szombat 19:34
Woman Carpet user kicsit meggajdult a képek topicban. nem feltétlen baj, de minden képet külön hsz-be tett, és jó sokat!
Woman Carpet user kicsit meggajdult a képek topicban. nem feltétlen baj, de minden képet külön hsz-be tett, és jó sokat!
szexlaca
rászolgált egy végleges tíltásra, hirdeti magát a társkeresőben!
(megoldva!) :tom
rászolgált egy végleges tíltásra, hirdeti magát a társkeresőben!
persze minden egyből fizetős..
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2010. 03. 28. vasárnap 04:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 28. vasárnap 04:15
nem tudok videot lejátszani, amatőr rovatban sem. eddig sikerült. változott valami lejátszó beállítás, vagy ezek is fizetősek lettek?
nem tudok videot lejátszani, amatőr rovatban sem. eddig sikerült. változott valami lejátszó beállítás, vagy ezek is fizetősek lettek?
Valószínűleg az lesz a gond, hogy túl régi a böngésződ. Kérlek ellenőrizd, hogy legalább Internet Explorer 8 vagy Mozilla Firefox 3.6 van telepítve a gépedre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 23. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (129492)
2010. 03. 23. kedd 18:17
Helló!Ma szerettem volna 10-12 db képet feltölteni, de nem sikerült.Mindíg azt a választ kaptam,hogy min.5 db képet töltsek föl.
Megírtam oda is!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 03. 23. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 23. kedd 20:35
lap alján emailra is ird meg az gyorsabb
és körülményeket is
és körülményeket is
lap alján emailra is ird meg az gyorsabb
és körülményeket is (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 23. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
és körülményeket is (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 23. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (129492)
2010. 03. 23. kedd 18:17
Helló!Ma szerettem volna 10-12 db képet feltölteni, de nem sikerült.Mindíg azt a választ kaptam,hogy min.5 db képet töltsek föl.
öregSam: köszönöm
Kedves Adminok! Remélem jó helyen kérem.... A kérésemre felkerült 1 kép... meggondoltam magam, Légyszi töröljétek... Köszi.
(megtörtént
öregSam)
(megtörtént
öregSam)
confax
Nem érti meg, hogy nem szabad megadni a telefonszámot! (társkeresőkben)
Egy figyelmeztető tíltást javasolok számára.
Nem érti meg, hogy nem szabad megadni a telefonszámot! (társkeresőkben)
Egy figyelmeztető tíltást javasolok számára.
megoldva
(Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2010. 03. 21. vasárnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 21. vasárnap 15:05
A szopni imádó nők topicban iiimmm néven 15 éves roma fiú keres partnert. Nem kéne végleg kitiltani?
A szopni imádó nők topicban iiimmm néven 15 éves roma fiú keres partnert. Nem kéne végleg kitiltani?
megoldva
Hello!
Nem tudom jó helyen járok-e, remélem igen! Szeretném a nickem azonnali törlését kérni!
Üdv!
Nem tudom jó helyen járok-e, remélem igen! Szeretném a nickem azonnali törlését kérni!
Üdv!
altgr user a társkereső topikokban
Gábor34Bp igencsak el van tévedve! Folyamatosan animal szexet hirdet! Megérdemelne egy végleges tiltást!
Köszönöm az ötletet
Írd meg az ügyfélszolgálatra légyszíves, mit mire szeretnél módosítani.
(Ez egy válasz pistaposta üzenetére (2010. 03. 12. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 12. péntek 09:55
kedves emberek
legyetek szivesek segiteni.
szeretném az email cimem kijavitani, de nem tudom, mert uj van és a régit kicserélném.
Köszi szépen
legyetek szivesek segiteni.
szeretném az email cimem kijavitani, de nem tudom, mert uj van és a régit kicserélném.
Köszi szépen