kedves emberek
legyetek szivesek segiteni.
szeretném az email cimem kijavitani, de nem tudom, mert uj van és a régit kicserélném.
Köszi szépen
legyetek szivesek segiteni.
szeretném az email cimem kijavitani, de nem tudom, mert uj van és a régit kicserélném.
Köszi szépen
macika0202
ne adj meg telefonszámot, a saját érdekedben.
kimoderáltam őket, és máskor erre ügyelj!
ne adj meg telefonszámot, a saját érdekedben.
kimoderáltam őket, és máskor erre ügyelj!
vr6-killer
A társkereső topicokban végigrohant. Egy kis figyelmeztető tíltás nem fog ártani számára.
(megoldva: tom)
A társkereső topicokban végigrohant. Egy kis figyelmeztető tíltás nem fog ártani számára.
(megoldva: tom)
megoldva
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
Admin
2010. 02. 28. vasárnap 12:56
asszonykúró megszolgált egy figyelmeztető tíltást!
asszonykúró megszolgált egy figyelmeztető tíltást!
lap alja email cimre katt
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 20. szombat 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167806)
VIP
2010. 02. 20. szombat 01:23
Szeretném töröltetni : joco889 felhasználó által feltöltött képeket mert az saját tulajdonunkat képzik amit kicsikacsa0 nick alatt lett feltöltve és így egyértelmű hogy nem a saját képeit töltötte fel!
És reméljük hogy a felhasználó is elnyeri büntetését!
Előre is köszönjük!
Üdv: kicsikacsa0
Előre is köszönjük!
Szeretném töröltetni : joco889 felhasználó által feltöltött képeket mert az saját tulajdonunkat képzik amit kicsikacsa0 nick alatt lett feltöltve és így egyértelmű hogy nem a saját képeit töltötte fel!
Előre is köszönjük!
Előre is köszönjük!
szexifeleseg a társkereső rovatban is 4 helyen hirdeti a web lapot. Bocsi, hogy ennyit írok,de nézelődök a gg-n és folyamatosan dühöngök, mennyi nem idevaló társunk van.
(jah, lerendezve mindenhol!) :tom
(jah, lerendezve mindenhol!) :tom

Hohoferi 14-én a nagy mellek topicba feltett képei ugyanazt produkálják, mint amit írtam 01.28.-án.
(jogos észrevétel, ismételten figyelmeztettem a felhasználótársunkat, hogy TILOS idegen szexoldalra mutató képeket beszúrni a topicokba! azokat töröltem!) :tom
(jogos észrevétel, ismételten figyelmeztettem a felhasználótársunkat, hogy TILOS idegen szexoldalra mutató képeket beszúrni a topicokba! azokat töröltem!) :tom
szexifeleseg egyszerre négy topicban reklámoz idegen honlapot. Számomra érthetetlen, miért nem tartják tiszteletben ezt.
(jah, lerendezve!) :tom
(jah, lerendezve!) :tom

Kedves fórumozó társunk eltévedt! A GrétsyLászló.hu-ról valahogyan átkeveredett a goldengétre...
(ok, figyelmeztetés ment! :tom)

(ok, figyelmeztetés ment! :tom)
Hohoferi tegnap a Kedvenc vörös nők és a Szép fenekek..blogba betett képeire ha rákattintok, hogy nagyobb formátumban is megnézzem, igen agresszív idegen erotikus oldalak jönnek be, szinte nem is lehet kilépni belőle. A többit meg se mertem nyitni, mert elszarja a gépet. Nem tudnátok ennek utána nézni?
(jogos észrevétel! a fórumozótársunkat figyelmeztettem, nem megfelelően beszúrt képeit töröltem!) :tom
(jogos észrevétel! a fórumozótársunkat figyelmeztettem, nem megfelelően beszúrt képeit töröltem!) :tom

Edina300 nevű felhasználó jól "érthető" módon anyagi ellenszolgáltatást remél bájai webkamerás bemutatásáért....mindezt a társkereső MSN Webkamerás szekciójában teszi....
(a "gáláns" hirdető megoldva, véglegesen tiltva!) :tom

(a "gáláns" hirdető megoldva, véglegesen tiltva!) :tom
Edina300 az MSN-Webkamerás szex rovatban hirdeti magát. Ha írsz neki, kiderül, hogy a fizetős oldalra irányít. Már megint egy hivatásos, aki itt próbál üzletet kötni.
(a "gáláns" hirdető megoldva!) :tom
(a "gáláns" hirdető megoldva!) :tom
Végez pár sebesség tesztet a szolgáltatásodon, mert drasztikus változás nem történt magában az oldalban kivéve most a chat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 23. szombat 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68790)
2010. 01. 23. szombat 07:40
bővebben :
amióta új felűleten megy az oldal azóta lassan töltődik be minden "nyögve nyelős"
most pedig néhány het még rosszabb .
nem hiszem el hogy egy ennyire nézett oldaból ennyit lehet kihozni !
jo lenne már ha dinamikusabb lenne , érdekes a régi mért volt jó!!
amióta új felűleten megy az oldal azóta lassan töltődik be minden "nyögve nyelős"
bővebben :
egyre lassab az az oldal !!!!
Bocsi, hogy megint írok, de csak a GG védelmében teszem. Exhib-girl az MSN-webkamerás szex rovatban idegen honlapon hirdeti magát. Nem értem, miért jó ez. Ezt a pár alapszabályt igazán tiszteletben tarthatná mindenki.
(megoldva : vazelinator)
(megoldva : vazelinator)
Bogracska új topicot nyitott erotikus munka lány pároknak címmel. Már a cím is értelmezhetetlen és véleményem szerint ez úgy néz ki, mint egy álláshirdető rovat a Blikk-ben. Ráadásul kiemeli, hogy szexmentes. Akkor mit keres itt, mi szeximádók vagyunk. Ezért látogatjuk a GG-t.
(kösz az észrevételt, megoldva) :tom
(kösz az észrevételt, megoldva) :tom
"sötétzoli" ismét hozza a formáját a képes topikban.....
(1 hétre tiltottam sorozatos offolásért!) :tom

(1 hétre tiltottam sorozatos offolásért!) :tom