problema megoldva, activalni indig elfelejtem ezeket a ...rokat
(Ez egy válasz bella5555 üzenetére (2009. 09. 12. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)

2009. 09. 12. szombat 17:41
üdv, kaptam gg-tol emilt, hogy ha regelek a vatera-ra akkor kapok vip-et egy hétre, regeltem de nem kaptam vipet, mi a teendö?
elöre is kösz a valaszt, ha nem jo topic akkor sry
üdv, kaptam gg-tol emilt, hogy ha regelek a vatera-ra akkor kapok vip-et egy hétre, regeltem de nem kaptam vipet, mi a teendö?
Másért tartoztattam le, de elintézve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 11. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2009. 09. 11. péntek 14:39
scgroup friss regisztrált user, nagyon pontvadász gyanús!!! pont 10 kommentet ír, aminek 50-60%-a párszavas!!!
számomra rögtön gyanús miért pont 10 komment...
scgroup friss regisztrált user, nagyon pontvadász gyanús!!! pont 10 kommentet ír, aminek 50-60%-a párszavas!!!
OK.kultom tam tom

(ez a topic NEM az a topic, amire használod!) :tom

2009. 09. 09. szerda 17:09
Nevét se tudom még, kezét se fogom még,
És csak azt tudom, hogy ő még csak most tizennégy.
A papa vigyáz rá, a mama vigyáz rá,
Nem tudja mi vár, mi vár, mi vár rá.
Én nem is figyelnék és nem is nevetnék,
Ó, ha nem tudnám, hogy ő még csak most tizennégy.
Nem hisz a mesében - ez van a szemében,
Nem tudni mi van, mi van a fejében.
R1.Ó, Nem neked való még az éjszaka,
Siess haza, vár a mama!
Ha későn érsz haza, nincsen vacsora,
Siess haza, vár a mama!
Ó,Nem neked való még az éjszaka,
Siess haza, vár a mama!
Ha későn érsz haza, nincsen vacsora.
Siess haza, vár a mama!
Siess haza, vár a mama!
Siess haza, vár a mama!

..egy sötétzoli megint eltévedt a hirdetésével...a szex topicban kínálgatja magát....
(lerendezve: tom)
(lerendezve: tom)
Nevét se tudom még, kezét se fogom még,
Siess haza, vár a mama!
Siess haza, vár a mama!
Siess haza, vár a mama!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 09. 09. szerda 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Siess haza, vár a mama!
Siess haza, vár a mama!
Siess haza, vár a mama!

neked sem lenne szabad!
mert nem vagy még csak tizennégy!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 09. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
mert nem vagy még csak tizennégy!

akkor mi értelme volt annak, hogy nyiss új topikot, az új, friss kérdőívnek? mert így semmi! nah mindegy, az adminoknak mindig igaza van a mesében!!!
nem tudok menni szexelni, holnap meló.... de azután....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 09. 08. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tudok menni szexelni, holnap meló.... de azután....

2009. 09. 08. kedd 22:04
jó. várom a normális felvetést
jaj dako, haggyá' má' ...
inkább menjél szexelni

jó. várom a normális felvetést
inkább menjél szexelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

2009. 09. 08. kedd 21:53
nah jó emlékszem, de ezzel még nincs megoldva a felvetésem! normális észrevételre normális választ várnék!!!
nah jó emlékszem, de ezzel még nincs megoldva a felvetésem! normális észrevételre normális választ várnék!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 09. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
jééézusom!!! te nem emlékszel mari18ra???
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

2009. 09. 08. kedd 21:00
hőőőő?

hőőőő?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 09. 08. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

2009. 09. 08. kedd 20:52
legyen szép estétek puszi szerintem ez nem bün nagyon szépek tényleg szépek
szerintem teljessen mindegy, hogy mekorra és meg vagyok elégedve vele nagyon szépek de nem mutatom meg senkinek se privibe se élöbe
minden nönek azt kell szeretni amit a joisten teremtet
el szoktam,olvasni amitt szoktatok irni és egy valami, nem tetszik, hogy ki csufoljátok a másikat, mert el felejti az ékezeteket sokszor rá jövök ezekre de akkor, már késssssö bocsika
én aszony vagyok már legyen szép estétek puszika
nindenkinek legyen szép estétek
szerintem teljessen mindegy, hogy mekorra és meg vagyok elégedve vele nagyon szépek de nem mutatom meg senkinek se privibe se élöbe
el szoktam,olvasni amitt szoktatok irni és egy valami, nem tetszik, hogy ki csufoljátok a másikat, mert el felejti az ékezeteket sokszor rá jövök ezekre de akkor, már késssssö bocsika
nindenkinek legyen szép estétek
legyen szép estétek puszi szerintem ez nem bün nagyon szépek tényleg szépek
nindenkinek legyen szép estétek (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
nindenkinek legyen szép estétek (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 20:28
szeretem, ahogy reagálnak a dolgokra az adminok

szeretem, ahogy reagálnak a dolgokra az adminok
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)

2009. 09. 07. hétfő 12:50
egy felvetés...
ha van új kérdések tabuk nélkül topic, akkor miért mindenki a régibe ír??? meg akkor miért nem lehet azt bezárni? így akkor mi értelme van az újnak?
ha van új kérdések tabuk nélkül topic, akkor miért mindenki a régibe ír??? meg akkor miért nem lehet azt bezárni? így akkor mi értelme van az újnak?
egy felvetés...
Mozsi=Siculus

A kérdésemmel kit keressek?
A g pont beváltón az" Eddigi összes gyűjtött pontod: 2031 " holott már háromszor váltottam be 1500 pontot.
Valaki törli a pontjaim?????
A g pont beváltón az" Eddigi összes gyűjtött pontod: 2031 " holott már háromszor váltottam be 1500 pontot.
Valaki törli a pontjaim?????
Jo jatek a tiltas-jövök-megyek-ki-es-be, en is szeretem,legalabb van okom"macskasemberezni"....
De mi lenne egy kicsi-kicsi böcsületes elismeressel ? Itten mindenki nevet valtoztatott,uj nickek mögött bujkallnak,en meg lelkiismeretesen kikürtölöm a valtoztatast. Es ki is fogom ezutan is. Es az angyal miert beszel többesszamban? Ül meg mellette valaki ?
(nem kell mindent véresen komolyan venni a "macskásembertől"! , nem érted a poént?
angyal mellett meg nem ül senki, hanem áll...
) :tom

De mi lenne egy kicsi-kicsi böcsületes elismeressel ? Itten mindenki nevet valtoztatott,uj nickek mögött bujkallnak,en meg lelkiismeretesen kikürtölöm a valtoztatast. Es ki is fogom ezutan is. Es az angyal miert beszel többesszamban? Ül meg mellette valaki ?

(nem kell mindent véresen komolyan venni a "macskásembertől"! , nem érted a poént?
angyal mellett meg nem ül senki, hanem áll...