Valószínűleg azért, mert mózsi nevű felhasználónk már van. Egy kicsit szerényebben, ha kérhetnénk.
(Mázlija van Szoni=Mozsi barátunknak, hogy nem én vettem észre előbb a hsz-ét, pedig szeretem -természetesen csak okkal- tiltani, aki az egyik kedvenc felhasználótársunk! De neked olyan "angyali" szíved van, csak figyelmeztetted....) :tom
(Ez egy válasz Mozsi üzenetére (2009. 09. 02. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Mázlija van Szoni=Mozsi barátunknak, hogy nem én vettem észre előbb a hsz-ét, pedig szeretem -természetesen csak okkal- tiltani, aki az egyik kedvenc felhasználótársunk! De neked olyan "angyali" szíved van, csak figyelmeztetted....) :tom

2009. 09. 02. szerda 15:38
Mózsi-t akartam,de nem vette be a fax rendszer...
,oszt meg untam tovabb piszkalni. Majd ha üdöm lesz...

Mózsi-t akartam,de nem vette be a fax rendszer...
,oszt meg untam tovabb piszkalni. Majd ha üdöm lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 01. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (233911)
Admin
2009. 09. 01. kedd 19:47
Szia Mozsi!
Jót nevettem ezen a névváltozáson, ahogy a régi neved sem, és ez sem meggyőzően férfinév..dehát te tudod..
Sok sikert! (jó, hogy közölted, tudjuk kit takar)

Jót nevettem ezen a névváltozáson, ahogy a régi neved sem, és ez sem meggyőzően férfinév..dehát te tudod..

Szia Mozsi!
(Ez egy válasz Mozsi üzenetére (2009. 09. 01. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)

2009. 09. 01. kedd 19:14
Mivel nagyon az kekszemre ment a sok kerdes:- Lany vagy ? Meg a sziak...külömbözö "farkoktol"....Nevet valtoztatok. Ezentul Szoni.... az Mozsi.
Mivel nagyon az kekszemre ment a sok kerdes:- Lany vagy ? Meg a sziak...külömbözö "farkoktol"....Nevet valtoztatok. Ezentul Szoni.... az Mozsi.
félig... dragony83-ként még maradtak hirdetései "anyagiak ellenében"
(megoldva : vazelinator) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(megoldva : vazelinator) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
heves megyei társkeresőben
(megoldva!) :tom (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 08. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(megoldva!) :tom (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 08. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
sanyakata merre található? téma?
másik megoldva. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
másik megoldva. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 09:04
sanyakata /korábban dragony83/ meddig nyomhatja a pénzért kefélünk hirdetéseit???
jah és még 1: egy elmebetegnek nem elég a borsod megyei társkereső! Miskolci társkereső nyitásának érezte szükségességét!
jah és még 1: egy elmebetegnek nem elég a borsod megyei társkereső! Miskolci társkereső nyitásának érezte szükségességét!
sanyakata /korábban dragony83/ meddig nyomhatja a pénzért kefélünk hirdetéseit???
josefina és Gery92
Szétoffolták a társkeresés topicokat, egy kis pihenésre rászolgáltak.
(lerendezve!) :tom
Szétoffolták a társkeresés topicokat, egy kis pihenésre rászolgáltak.
(lerendezve!) :tom
feltételezem nem naponta egyszer lépsz be
írd meg az ügyfélszolg.ra

írd meg az ügyfélszolg.ra
Írd meg légyszíves az ügyfélszolgálatra milyen böngészőt használsz.
Már egy órája sehol egy admin ?!
Durva reklámozás folyamatban ...

Durva reklámozás folyamatban ...
Szia! Az ügyfélszolgálaton kell kérned a profilod törlését. Amennyiben feltöltött sorozattal is rendelkezel, akkor igazolóképet is kell küldened majd. >> Ügyfélszolgálat <<
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 19. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (350748)
VIP
2009. 07. 19. vasárnap 22:22
Sziasztok! Törölni szeretném az adatlapomat. Elmondaná valaki hogy lehetne?
Sziasztok! Törölni szeretném az adatlapomat. Elmondaná valaki hogy lehetne?
Meg tudná mondani valaki, hogy mi a neve a a havi GG naptáron szereplő lánynak?
diego236 és lucas777 teleszórja az öszes topicot a társkeresésükkel
lucas777 egy más után 10x elküldi ugyanazt a kommentet, míg diego236 minden topicba beleírja a mondandóját, mindenhol társat keres, iszonyat bosszantó
lucas777 egy más után 10x elküldi ugyanazt a kommentet, míg diego236 minden topicba beleírja a mondandóját, mindenhol társat keres, iszonyat bosszantó

egy nem oda illő hozzá szólás van a képtárban
hirdetés jellegű
kitakarítottam:MP
hirdetés jellegű
kitakarítottam:MP
Sziasztok!
Egy eltévedt bárányka a blogoknál. bisrac001 nem a megfelelő helyre tévedt hirdetésével.
Egy eltévedt bárányka a blogoknál. bisrac001 nem a megfelelő helyre tévedt hirdetésével.
valaki a fejére koppinthatna werker08 -nak.
a fiúk képeinél elég bunkó és sértő stílusban fogalmazza meg a véleményét....
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/97353-Akinek-tetszik-irjon
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/97428-Valogatas
köszönöm!
a fiúk képeinél elég bunkó és sértő stílusban fogalmazza meg a véleményét....
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/97353-Akinek-tetszik-irjon
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/97428-Valogatas
köszönöm!

engem személy szerint kezd zavarni Astra3 kép linkelgetése, nagyon zsír, hogy annyit linkel, de a 65% nem jelenik meg, csak az üres négyzet vagy csík, már kezd zavaró lenni. jó én ne beszéljek mert nem linkelek, anno megtettem, de ennek így nem sok értelmét látom.
kérném valaki hívja már fel a figyelmét, hogy védett oldalról ne linkeljen már, meg használja az előnézeti módot, mert... pff
sorry, de így gondolom
kérném valaki hívja már fel a figyelmét, hogy védett oldalról ne linkeljen már, meg használja az előnézeti módot, mert... pff
sorry, de így gondolom