sziasztok.kedves valamelyik admin!!
szeretném kérni ha lehet hogy amennyiben lehetséges az összes hozzászolásomat légyszi töröljétek a forumbol.nekem a szerelmemmel a kapcsolat többet ér mindenféle forumozásnál.ő a mindenem.köszönöm elöre is a segitségeteket onnét a nagy itányíto központbol.
szeretném kérni ha lehet hogy amennyiben lehetséges az összes hozzászolásomat légyszi töröljétek a forumbol.nekem a szerelmemmel a kapcsolat többet ér mindenféle forumozásnál.ő a mindenem.köszönöm elöre is a segitségeteket onnét a nagy itányíto központbol.
Honnan tudtad, hogy nekem is ez jön be be !!! De most már késő, törölted...
A végén még félni, fogok tőled ! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 06. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A végén még félni, fogok tőled ! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 06. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
most mit dumálsz?
tettél volna bele inkább képet
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 06. 06. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 06. 06. péntek 21:16
Olyan izé vagy Szilva !!!
Most miért kellett ilyen klassz topicot törölni ??!!! Nem is értem....
Remek nyitó hsz, óriási látogatottság, s pörgés.
Olyan izé vagy Szilva !!!
mutha mehetne tanulni hogy kell fórumozni
(elment 1 hétre tanulni! :tom)
(elment 1 hétre tanulni! :tom)
lobidoozer
A "Csajok miért nyelitek le" topicban...
Ez kicsit erős szerintem, még akkor is, ha monacco-nak volt válasz.
(kimoderálva, úgyis elvesztette az értelmét, mert akinek válaszolt tiltva lett, és törölve a hsz-i! :tom)
A "Csajok miért nyelitek le" topicban...
Ez kicsit erős szerintem, még akkor is, ha monacco-nak volt válasz.
(kimoderálva, úgyis elvesztette az értelmét, mert akinek válaszolt tiltva lett, és törölve a hsz-i! :tom)
monacco
Szexis sportolókban...
Na és most látom, a Csajok miért nyelitek le topicban is.
Tiltást + hsz-ek törlését kérem.
(1 hét pihenés, és fórum tanulmányozás, valamint illemórák vétele a jutalma! :tom)
Szexis sportolókban...
Na és most látom, a Csajok miért nyelitek le topicban is.
Tiltást + hsz-ek törlését kérem.
(1 hét pihenés, és fórum tanulmányozás, valamint illemórák vétele a jutalma! :tom)
Jah tinicsakszikák bizti nem fognak itt megöregedni
elintézve:prune (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
elintézve:prune (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyanazt folytatja, csak más néven.
elintézve:prune (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
elintézve:prune (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
sexitinik 6 szobában is garázdálkodik idegen honlapot reklámoz
ez a sexytinik, nagyon durván nyomja!
jogos, megoldva! (Intézkedések topic!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2008. 06. 01. vasárnap 23:46
Sziasztok adminbácsik-nénik.
Judy88-ra és tinibetti-re felhívnám a figyelmeteket, teljesen szétoffolják a topikokat az egymással való cseteléssel.
Plusz ők kábé annyira lányok, mint... na mind1, ez csak magánvélemény.
Üdv!

Judy88-ra és tinibetti-re felhívnám a figyelmeteket, teljesen szétoffolják a topikokat az egymással való cseteléssel.

Üdv!
Sziasztok adminbácsik-nénik.
Üdv!

Üdv!
szia robbotron, -vendég-, h.csaba, cicza, 130rs, ficalice
egyelőre kimeri tetem..
de te is gg életet.
atol hogy h.csaba neveddel a fórumot látogatod csak és a chat -et meg -vendég- -gel
tanulj meg normálisa fórumozni és chatelni...
jelezd ha sikerül... (s közöld a használni kívánt nevet)
ez a neved is megy a véglegesbe...
s rád adásul te szolgáltatod, a bizonyítékotok ami most már más számára is, nyilván valóvá teszi a multi nick neves felhasználtságod...
már nem is tudom a hányadik használt chates neveden mutatkozol be...
egyelőre kimeri tetem..
de te is gg életet.
atol hogy h.csaba neveddel a fórumot látogatod csak és a chat -et meg -vendég- -gel
tanulj meg normálisa fórumozni és chatelni...
jelezd ha sikerül... (s közöld a használni kívánt nevet)
ez a neved is megy a véglegesbe...
s rád adásul te szolgáltatod, a bizonyítékotok ami most már más számára is, nyilván valóvá teszi a multi nick neves felhasználtságod...
már nem is tudom a hányadik használt chates neveden mutatkozol be...
semmi feltörés! ebben nem hiszek!
viszont ne engedj másokat a géped elé, amikor be vagy jelentkezve a GG-re a saját jelszavaddal!
azonnal módosítsd a jelszavadat az Adatmódosítás itt! funkcióban!
a biszexnél kimoderáltam a hsz-det! az a topic NEM társkereső és ismerkedő rovatban van!!!
viszont ne engedj másokat a géped elé, amikor be vagy jelentkezve a GG-re a saját jelszavaddal!
azonnal módosítsd a jelszavadat az Adatmódosítás itt! funkcióban!
a biszexnél kimoderáltam a hsz-det! az a topic NEM társkereső és ismerkedő rovatban van!!!

danett 3 topicot is off-ol más oldalakat reklámoz
(egy hét gondolkodási időt kapott a normális fórumozás érdekében: tom)
(egy hét gondolkodási időt kapott a normális fórumozás érdekében: tom)
Mai naptól új adminunk van
öregSam
munka kőrébe ő foglalkozik a Szexmentes övezet kategóriában lévő hozzászólásokkal
Jogai :
Téma: áthelyezés, átnevezés, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás
Hozzászólás: szerkesztés, törlés
öregSam
munka kőrébe ő foglalkozik a Szexmentes övezet kategóriában lévő hozzászólásokkal
Jogai :
Téma: áthelyezés, átnevezés, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás
Hozzászólás: szerkesztés, törlés
tinicsajok garázdálkodnak, linkelnek!
egy szekszicsaj garázdálkodik több topicban....linkelget szavazós oldalt...
(kiherélve a luser! :tom)
(kiherélve a luser! :tom)

doki!
igazad van!
vigyázni fogok!
ezentúl ezt írom rólad: Te pénisszel nem rendelkező nagy méretű háziállat!
így nem fogom leírni, h Te töketlen barom! sőt igérem: csak gondolni fogom Rólad!
de legalább elárulhatnád, hogy a nőci nőcinél mi a péniszt kellett moderálnod! nem emléxem, h írtam volna valami sértőt... vagy oda nem illőt!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 03:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz... főleg, hogy csak hátköznap szok feljönni... Ugye a munkahelyéről...
De azért kösszeee...
igazad van!
vigyázni fogok!
ezentúl ezt írom rólad: Te pénisszel nem rendelkező nagy méretű háziállat!
így nem fogom leírni, h Te töketlen barom! sőt igérem: csak gondolni fogom Rólad!

de legalább elárulhatnád, hogy a nőci nőcinél mi a péniszt kellett moderálnod! nem emléxem, h írtam volna valami sértőt... vagy oda nem illőt!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 03:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 03:09

Kösz... főleg, hogy csak hátköznap szok feljönni... Ugye a munkahelyéről...

De azért kösszeee...