továbbra is figyelmeztetés nélkül törlöm a Képes topikokba beszúrt fél soros megjegyzéseket és jelzőket (CSAK KÉPEK! benne van a topic címében!),
valamint a felhasználókat 24 órás figyelmeztető tiltásban részesítem!

Eltoltam a képtárba a beszúrást pedig mindent jól csináltam légyszi töröljétek. köszönöm
(ok, megtörtént!)
(ok, megtörtént!)
MmePrune[VIP][ADMIN] #2045| 2008.05.23
simatom1019
asszem tom skizofrén...van neki egy gonosz, csúnya admin énje...és most lett neki egy romantikázós, kedves, bűbájos tomika énje
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
simatom1019
asszem tom skizofrén...van neki egy gonosz, csúnya admin énje...és most lett neki egy romantikázós, kedves, bűbájos tomika énje

2008. 05. 25. vasárnap 03:15
tom1o19
A "Csillagok..."-ban.
Asszem a team tagjaninak nevénem "utánzása" tilos, mert sokakat félrevezethet.
A "Csillagok..."-ban.
tom1o19
A "Csillagok..."-ban.
A "Csillagok..."-ban.

Kösz... főleg, hogy csak hátköznap szok feljönni... Ugye a munkahelyéről...

De azért kösszeee...

Szabad árulkodni?
ahriman20 megszólalása az idézetek topicba nem kicsit pont vandász meg szólalás.
Csak ennyit irt hogy : "egy idézet tőlem nektek csak ennyi: idézet"
Na hát csak ennyit akartam

ahriman20 megszólalása az idézetek topicba nem kicsit pont vandász meg szólalás.
Csak ennyit irt hogy : "egy idézet tőlem nektek csak ennyi: idézet"
Na hát csak ennyit akartam

annak is szántam, mert hétvégén sose jön cukkolni a társait!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 05. 23. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

na hiszem tom!
ennek a vicc topic-ban lenne helye
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 23. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ennek a vicc topic-ban lenne helye

hétvégére tiltottam!
remélem elég bünti az neki...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 23. péntek 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem elég bünti az neki...

2008. 05. 23. péntek 22:26
surdapapa
A "Csillagok a zenevilág egén..." topciban.
Többször figyelmeztettelek hozzászólásaid stílusára, és fórumózó-társaid hozzászólásainak, betett zenéinek megfelelő hangvételű kritizálására!
Mivel ennek nem tettél eleget, és ismételten, sokadszorra minősíthetetlen és alpári stílusban fikáztad mások zenéit és ízlésvilágát, így 1 hetes tiltásod kérem!
Többször figyelmeztettelek hozzászólásaid stílusára, és fórumózó-társaid hozzászólásainak, betett zenéinek megfelelő hangvételű kritizálására!
Mivel ennek nem tettél eleget, és ismételten, sokadszorra minősíthetetlen és alpári stílusban fikáztad mások zenéit és ízlésvilágát, így 1 hetes tiltásod kérem!
surdapapa
amíg képet berak, addig rövid kommentet fűzhet hozzá...de ha akarod, akkor megbüntetem
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 05. 23. péntek 14:06
minden esetre kommentálja a képes topicot
Egy nap büntit fog magának adni?????

minden esetre kommentálja a képes topicot
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 05. 23. péntek 13:58
simatom1019

simatom1019
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 13:30
Hadd kérdezzem már meg a sima tom1019 is te vagy ? Valahogy most nem vagyok ezzel tisztában,

Hadd kérdezzem már meg a sima tom1019 is te vagy ? Valahogy most nem vagyok ezzel tisztában,
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 05. 23. péntek 13:09
Szívesen!
a gondodat meg kijavítom (sokszor csak gépiesen dolgozok, ebből adódóan hibázhatok is, de jogos észrevételeket minden esetben igyekszem rendbe tenni)!
mindettől függetlenül 1 nap 1 hsz, max. több tartalommal!
ha meg valami javaslatod kiegészítésed van szólj egy adminnak, majd segít!
a gondodat meg kijavítom (sokszor csak gépiesen dolgozok, ebből adódóan hibázhatok is, de jogos észrevételeket minden esetben igyekszem rendbe tenni)!

Szívesen!

Köszönöm ,hogy felhívtad a figyelmemet De nem azért töltök fel ,hogy pontokat vadásszak ha akarod törölheted a pontjaimat nem nagyon érdekel Csa amikor valami eszembe jut akkor töltök ill'hozzászolok és nem nézem hányszor egy nap .Na és azért valjuk be a Kormorán dal szöveg és a Rammstein(Amit azért tettem be mert DrAnthony kihagyta csak a zenét rakta fel de Én úgy gondoltam megéri a szöveget is felrakni)elég hülyén nézz ki egymás alatt
Tehát ezentúl is ha valami beugrik Én teszembe max kitiltol :Hát istenem így jártam
De azért igyekszem oda figyelni ......Maradok tisztelettel _Viktor_
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 20. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 05. 20. kedd 20:55
rbtr
-----------------------------------------------
figyelj a segítő instrukciókra, mert egy idő után nem javítani, hanem törölni foglak!
hogy 1 nap
- max. három kép,
- max. három poén v. vers stb.
vagy több is lehet, de minden esetben 1 nap csak 1 hsz-be rakd be őket!
-----------------------------------------------
figyelj a segítő instrukciókra, mert egy idő után nem javítani, hanem törölni foglak!
hogy 1 nap
- max. három kép,
- max. három poén v. vers stb.
vagy több is lehet, de minden esetben 1 nap csak 1 hsz-be rakd be őket!
áááá csak lefokozták a főnöxöt
de legalább egy VIP tagságot vehetett volna... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

de legalább egy VIP tagságot vehetett volna... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos valamelyik rajongója
ugyan ki is lehet??????
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 05. 23. péntek 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)

ugyan ki is lehet??????

Tom! Lett egy klónod.