wick9 user pihenni szeretne!
fáradj át a moderátor szobába!
(szótárazva:kérlek, hogy írd bele a moderátor fogadó c. topicba a véleményedet)
ez itt már offolás
(szótárazva: ha tovább írod itt a véleményedet, akkor a topic nem a címének megfelelően alakul, ezért a téma elterelésével vádolhatunk meg) (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(szótárazva:kérlek, hogy írd bele a moderátor fogadó c. topicba a véleményedet)
ez itt már offolás
(szótárazva: ha tovább írod itt a véleményedet, akkor a topic nem a címének megfelelően alakul, ezért a téma elterelésével vádolhatunk meg) (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 00:53
Ha nem olvasnék állnadóan olyan hsz-eket, ami ha nekem szólna, akkor személyes sértésnek venném.
Ami pl. irtál a Kovi\Két nő, egy pasi c. topicba (figyelembe is véve a körülményeket, kaetgória stb...), na az ***** (ez már szerintem is durva lenne, ha leirnám)
A szótár ettől függetlenül készül ??
Ami pl. irtál a Kovi\Két nő, egy pasi c. topicba (figyelembe is véve a körülményeket, kaetgória stb...), na az ***** (ez már szerintem is durva lenne, ha leirnám)
A szótár ettől függetlenül készül ??
Ha nem olvasnék állnadóan olyan hsz-eket, ami ha nekem szólna, akkor személyes sértésnek venném.
A szótár ettől függetlenül készül ?? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 19. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
A szótár ettől függetlenül készül ?? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 19. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 13:29
mi lenne, ha nem szólnál bele mindenbe, és nem kötnél bele másokba?
(elég, ha az érti akinek szánja)
törödj magaddal, és a szexel (azért vagy itt!)

már nem, 1 hét gondolkodási ideje van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
2008. 02. 19. kedd 17:43
Doki!Valami nagyfarkujoe most csesszenti szétfelé a Palotás Petra szobádat!!!

Doki!Valami nagyfarkujoe most csesszenti szétfelé a Palotás Petra szobádat!!!

mi lenne, ha nem szólnál bele mindenbe, és nem kötnél bele másokba?
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 02. 19. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 02. 19. kedd 12:30
KÖVETELI???? HOL is követelte?
Ezen túl ha már ilyen rejtett nyelven tudtok beszélni, irhatnátok egy magyarázó szótárat!
Ezen túl ha már ilyen rejtett nyelven tudtok beszélni, irhatnátok egy magyarázó szótárat!
KÖVETELI???? HOL is követelte?
Ezen túl ha már ilyen rejtett nyelven tudtok beszélni, irhatnátok egy magyarázó szótárat! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen túl ha már ilyen rejtett nyelven tudtok beszélni, irhatnátok egy magyarázó szótárat! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 02. 17. vasárnap 19:34
Nos itt is vagyok!zo1i forumozonk 24 pihijét KÖVETELI mert duplikált topic nyitás,illetve a kinai csajok topicnak megnyitásáért,nem azért amiért megnyitotta,hanem mert ami nagy ramazurit ott csinált!
mindkettő OK!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin
2008. 02. 18. hétfő 17:23
Andicikának 1 hetes tiltást kérek,mert:
-Semmibe veszi a Kategoria admin kérését intelmét,
-OFF-olja képes topicokat,
_Hiába törlöm a hsz-eit csak vissza jön!
-Fiuk gatya nélkül: hmmmmmmmmmmmmmmmmmm,szep
Andicikának 1 hetes tiltást kérek,mert:
Magdi85-re hivnám fel ADMIN társaim figyelmét!Azonkivül a képes topicot is szét OFF-olta!A szex szokásokban meg 1 mondatos hsz-ek!
meg kapta neki való egy napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 02. 17. vasárnap 19:34
Nos itt is vagyok!zo1i forumozonk 24 pihijét KÖVETELI mert duplikált topic nyitás,illetve a kinai csajok topicnak megnyitásáért,nem azért amiért megnyitotta,hanem mert ami nagy ramazurit ott csinált!
Gyapikám lesz megint munkád,de azért jelezetem őket
ezért itt külön nem sorolom fel

egyremegy
---------------------------------------------------
egyelőre csak egy szóbeli figyelmeztetést helyezek el...csak itt...csak most...csak neked
megnéztem a hszeidet, és azért nem kapsz tiltást, mert van néhány érdemi...de kérlek, hogy tartózkodj az egy soros, egy mondatos vélemények kinyilvánításától
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
---------------------------------------------------
egyelőre csak egy szóbeli figyelmeztetést helyezek el...csak itt...csak most...csak neked
megnéztem a hszeidet, és azért nem kapsz tiltást, mert van néhány érdemi...de kérlek, hogy tartózkodj az egy soros, egy mondatos vélemények kinyilvánításától

VIP
Admin
2008. 02. 17. vasárnap 10:12
Mélyen tisztelt és rajongásig szerett (Prune)
Admin társaim!Kérlek nézzétek meg egyremegy forumozó hsz-eit,nagyon nagyon off-olos,pontvadászos gyanus hsz-ek!! Melyeket a szex szokások topic-ban volt hivatott elhelyezni!

nem elég mélyen tisztelsz, és rajonghatnál kicsit többször is
indulok, és figyelmeztetem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

indulok, és figyelmeztetem

VIP
Admin
2008. 02. 17. vasárnap 10:12
Admin társaim!Kérlek nézzétek meg egyremegy forumozó hsz-eit,nagyon nagyon off-olos,pontvadászos gyanus hsz-ek!! Melyeket a szex szokások topic-ban volt hivatott elhelyezni!

nagyeflaci 24 órát kér hogy kellemesen hasznosan tudjon nézelödni a szabályzat után a gg-én és addig se nyisson feleslegesen ujabb duplikált topic-okat a forumon!
Nabazze...
Mondjuk írásmódja, stílusa alapján max 12-14 éves. Ez olyan biztos, mint hogy itt ülök. Ez nem lúzer, csak egy piti tini...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 16. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondjuk írásmódja, stílusa alapján max 12-14 éves. Ez olyan biztos, mint hogy itt ülök. Ez nem lúzer, csak egy piti tini...

na ő az a luser, akivel nem tudok mit kezdeni
ezer helyen elmondtam, hogy figyelmetlen, nem jól használja a topicokat, már tiltottam is, de az sem használt, még privit is írtam neki...semmi...
van egy egyezségem vele itt...61, 65,66,67
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 16. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

van egy egyezségem vele itt...61, 65,66,67
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 16. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 12:49
zsozs70
Van, aki nem tanul... Ma ismét képes topic (egyenlőre 1 db) szöveges offolása + 1 semmitmondó hsz. a Transzikban.
Van, aki nem tanul... Ma ismét képes topic (egyenlőre 1 db) szöveges offolása + 1 semmitmondó hsz. a Transzikban.
zsozs70