petting
- Képes topicok szöveges offolása;
- Máshol egyéb semmitmondó hsz-ek.
24 óra minima ban.
- Képes topicok szöveges offolása;
- Máshol egyéb semmitmondó hsz-ek.
24 óra minima ban.
Frankie007 24 órás pihit kér spontán de nem önként,felesleges topic nyitásért!
A pedofilia avagy.... topic 858hsz janocika fórumozótól ebbe a topicba nem való!!!!!!!Sőt egy ilyen a GG fórumra se való egyén
Köszi látom!Betehettetek volna egy uj csajszit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (37025)
2008. 02. 10. vasárnap 11:14
Naptár?
vadászkutyú legyek, ha nem kap ezért egy kis büntit...főleg, hogy nem elég neki a kanna felhozatala, de sorozatban lealázza a topicot az offolásaival...
(ez a kutyának:
)
(ez meg a figyelemfelhívónak:
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(ez a kutyának:

(ez meg a figyelemfelhívónak:

2008. 02. 14. csütörtök 13:01
vadászkutya legyek ha azt értem mit akarsz Te ezekkel az egysorosokkal vadászkutya74
vadászkutya legyek ha azt értem mit akarsz Te ezekkel az egysorosokkal vadászkutya74
fibon nevü forumozonk,spontán de nem önként,24 órás pihenöre vonulna mert a képes topicban nyitott feleslegesn olyan topicot ami már létezik.Köszönet Katicikának hogy felhivta rá a figyelmem!
csongi86
Képes topicok offolása, + valami pénisznövelő reklámozása.
1 hetes tiltást és hsz-ek törlését kérem!
Képes topicok offolása, + valami pénisznövelő reklámozása.
1 hetes tiltást és hsz-ek törlését kérem!
Kedves Adminok! A ma feltöltött képek között található 2 sorozatunk is, viszont a lányok sorozatában nem szavazható a sor! Rendelkezik igazolóképpel és szeretnénk is versenyezni!!! Ezt be is jelöltük a feltöltésnél!
GG naptár---->Katt a képre!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (37025)
2008. 02. 10. vasárnap 11:14
Naptár?
Naptár?
A szauna club (szex szokások rovatban) topicot -a figyelmeztetések ellenére való folyamatos offolás miatt- ideiglenesen zároltam!
Aki normálisan, a témáról írni kíván bele, az itt, vagy az adminoknál jelezze, és megnyitjuk a topicot!!!
Aki normálisan, a témáról írni kíván bele, az itt, vagy az adminoknál jelezze, és megnyitjuk a topicot!!!
zolkrisz
------------------------------------------------
január 1 óta megjelensz egyes topicokban, és semmi mást nem csinálsz, mint valakinek a hsz-re azt reagálod le, hogy "nincs folytatás?" vagy "történeteket akarunk!" stb.
ez nem fórumozás, ez kiváncsiskodás!
nincs önálló gondolatod, véleményed, hozzászólásod a témákhoz?
------------------------------------------------
január 1 óta megjelensz egyes topicokban, és semmi mást nem csinálsz, mint valakinek a hsz-re azt reagálod le, hogy "nincs folytatás?" vagy "történeteket akarunk!" stb.
ez nem fórumozás, ez kiváncsiskodás!
nincs önálló gondolatod, véleményed, hozzászólásod a témákhoz?

Wow50 forumozo spontán de nem önként 24 órás stop and go-ra jelentkezik felesleges és meggondolatlan topic nyitása miatt!
Hol az uj naptár?
lehet, hogy nem fog megnyugtatni, de írtam a videótokhoz! olvasd!
(előttem szólóval meg egyetértek!)
(Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 02. 04. hétfő 13:03
ha nem vagyok érthető;magyar bekűldőtt videok,1355ős sorozat hozzászolásai,, kettő,, szavas semmitmondo pontvadászat!
Na és hogy ez a gondod, ezt melyik kisujjunkból kellett volna kiszopnunk??? Mert hogy a 1854-es hozzászólásod egyetlen sora sem utal erre.
Aztán: Tudod-e, mi a különbség az érdemi fórumozás és a megjegyzés között?
Senki nem várja el senkitől, hogy egy videó "értékelése" során fórum-szintű nagyesszét kreáljon, ott (bármennyire is fura) a pár szavas jelző ("tetszik-nem tetszik") nem minősül pontvadásztnak. Ott csak a spammelés (értelmetlen kirx-kraxok, ilyesmi) szabálytalan, illetve a túlzott negatív kritika, amely már sértésként értékelhető (általánosságban, és nem csak neked, mert szerintem aki nem élvezett virtuálisan a videódra, az mind sértő volt).
Már megbocsáss, de az én értékelésemben az, hogy a cerkád méretét kritizálja 1-2 véleményező, ezt sajnos be kell nyelned. Azzal, hogy feltöltesz egy videót magadról, el kell fogadnod, hogy bizonyos mértékű negatív kritika is érhet.
Átnéztem MINDEN hozzászólást, és 1-2 "határeset"-től eltekintve nem találtam olyan véleményt, mely tiltást vagy egyéb szankciót kívánna!
Összegezve:
1.: Ha valami gondod van, pontosan írd azt le, és ne várd, hogy kitaláljuk, mit is akarsz.
2.: Ha videót töltesz fel, vállald azt is, hogy nem fog mindenki dicshimnuszokat zengeni.
3.: Javaslom, hogy javíts a beküldött videó minőségén. Hidd el, ha a látványvilág megfelelő, sokkal kevesebben fogják a cerkádat kritizálni.
4.: Több önkritika gyakorlásával elkerülhető az ilyen félreértés.
Lezárásul:
Problémád ellenőriztem, intézkedésre okot nem találtam. Mivel ez itt se nem OFF topic, se nem az ilyen jellegű problémák vitahelye, a továbbiakban ezügyben részedről nem kívánok itt több hozzászólást meglátni.
További véleményedre keress megfelelő topicot, ezt ezügyben a továbbiakban hanyagold kérlek! (Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán: Tudod-e, mi a különbség az érdemi fórumozás és a megjegyzés között?
Senki nem várja el senkitől, hogy egy videó "értékelése" során fórum-szintű nagyesszét kreáljon, ott (bármennyire is fura) a pár szavas jelző ("tetszik-nem tetszik") nem minősül pontvadásztnak. Ott csak a spammelés (értelmetlen kirx-kraxok, ilyesmi) szabálytalan, illetve a túlzott negatív kritika, amely már sértésként értékelhető (általánosságban, és nem csak neked, mert szerintem aki nem élvezett virtuálisan a videódra, az mind sértő volt).
Már megbocsáss, de az én értékelésemben az, hogy a cerkád méretét kritizálja 1-2 véleményező, ezt sajnos be kell nyelned. Azzal, hogy feltöltesz egy videót magadról, el kell fogadnod, hogy bizonyos mértékű negatív kritika is érhet.
Átnéztem MINDEN hozzászólást, és 1-2 "határeset"-től eltekintve nem találtam olyan véleményt, mely tiltást vagy egyéb szankciót kívánna!
Összegezve:
1.: Ha valami gondod van, pontosan írd azt le, és ne várd, hogy kitaláljuk, mit is akarsz.
2.: Ha videót töltesz fel, vállald azt is, hogy nem fog mindenki dicshimnuszokat zengeni.
3.: Javaslom, hogy javíts a beküldött videó minőségén. Hidd el, ha a látványvilág megfelelő, sokkal kevesebben fogják a cerkádat kritizálni.
4.: Több önkritika gyakorlásával elkerülhető az ilyen félreértés.
Lezárásul:
Problémád ellenőriztem, intézkedésre okot nem találtam. Mivel ez itt se nem OFF topic, se nem az ilyen jellegű problémák vitahelye, a továbbiakban ezügyben részedről nem kívánok itt több hozzászólást meglátni.
További véleményedre keress megfelelő topicot, ezt ezügyben a továbbiakban hanyagold kérlek! (Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 13:03
ha nem vagyok érthető;magyar bekűldőtt videok,1355ős sorozat hozzászolásai,, kettő,, szavas semmitmondo pontvadászat!
Lányok spriccelős élvezése ! | Nyitotta: szanka (2005.11.10 17:48)
alfa164 #428| ma 13:29
hahó nem jár erre senki?
alfa164 #427| 2008.02.01
légyszi adjatok tanácsot szeretném kipróbálni!
alfa164 #426| 2008.02.01
hogyan lehet előcsalni ezt a jelenséget bárki tud ilyet?
-------------------------------------------------
ekkora érthetetlen emberkét (pedig MA figyelmeztettelek is!)
képes és egyéb topicok sorazatos offolása miatt 1 hét tiltás + hsz-id és pontjaid törlése!
alfa164 #428| ma 13:29
hahó nem jár erre senki?
alfa164 #427| 2008.02.01
légyszi adjatok tanácsot szeretném kipróbálni!
alfa164 #426| 2008.02.01
hogyan lehet előcsalni ezt a jelenséget bárki tud ilyet?
-------------------------------------------------
ekkora érthetetlen emberkét (pedig MA figyelmeztettelek is!)
képes és egyéb topicok sorazatos offolása miatt 1 hét tiltás + hsz-id és pontjaid törlése!
alfa164
---------------------------------------------------
viszonylag ritkán jössz, de Te sem fórumozol, csak semmitmondó félmondatokban! (mai hsz-idet töröltem, legközelebb tiltani is foglak!)
---------------------------------------------------
viszonylag ritkán jössz, de Te sem fórumozol, csak semmitmondó félmondatokban! (mai hsz-idet töröltem, legközelebb tiltani is foglak!)