Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 12. szombat 20:14  #1630
tom1019 tom1019 VIP Admin
szia Öcsi!

vazival egyetértve, mert én is sokat olvaslak a Kismalacban, arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a fórumot NE keverd össze a Kismalac hozzászólási szokásaival!

ott és itt is egészen más elveken moderálunk,
itt a fórumban sokkal következetesebben tartjuk egy fórumozással kapcsolatos szokásjogokat (szabályokat) és elveket!
ott a Kismalacban kicsit szabadabban garázdálkodhattok a pontokért (de vannak ott is iratlak szabályok, mint pld. a számolgatás, a betű és jelek ismétlése, durva obszcém szavak használata, a gyilkolás v. arra való felbújtás, nemzetiségi és nacionalista negatív beszólások, politikai nézetek hangoztatása és a politikai szereplők és pártok nyilt mocskolása stb.)

egyetértek veled, hogy nem ártana ott is megkövetelni a 2-3 szavas benyögések és "király"-ozások helyett a legalább egy, azaz 1 db értelmes mondat kierőltetését a malacosoktól, de félek, hogy egy idő után a szitába csak 15-20 felhasználó maradna (Te is visszaesnél a "tengerbe"!) nyes

de ha hiányod van egy kis szígorra, gyakrabban átmehetek, és garantálom nem kellene "könyörögnöd" vazinál a tiltásod után, hamar kiszórnálak
(de valóban nem ez a cél a Malackában!) eplus2
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 01. 12. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 17:18
Ilyenekre gondolsz?
"Mért kell csak azért irogatnom,hogy nézhesek videókat???Valaki mondja meg!Persze úgyse olvasom... smile "
Hihetetlen pofátlanok páran......bár ez kismalacos, ott kicsit szabadabb a "rendszer"....szerencsémre smile ).....de elkéne már egy alapos, következetes, szigorú "kiképzőtiszt" oda is! Gyorsan rend lenne ott, ha öcsibá' rendezné a dolgokat! Hahaha!
2008. 01. 12. szombat 19:17  #1629
MmePrune MmePrune VIP Admin
mivel a kolléga nyomatékosította a kategóriájában található topicok címében a képes-séget, ezért szigorúbban fogok eljárni a jövőben...aki szövegel ott, az egy napos tiltást kap!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 12. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803) Admin
2008. 01. 12. szombat 13:07
Rendet raktam és takaritottam a képes topicban.Ahol az a szöveg olvasható a cim mellet:(CSAK KÉPEK!) ott hsz-t a képekbe tegyétek be légyszives,amit felraktok.
A Gyapoth admin szobájában lehet a képeket lereagálni,hozzászolásokat tenni,De ne egy szavas hsz-ek legyenek,pl:megbasznám,kurva jóóó!!!STB.Mert ezek nem hsz-ek hanem ostoba pontvadászgatások!Melyekért,Hsz-ek törlése,pont elvonás,legrosszabb estben TILTÁS is járhat!Jó forumozást,képnézegetést mindenkinek,és Derüs napot!Gyapoth wave
2008. 01. 12. szombat 18:34  #1628
Szoni Szoni
Figyelem ...ma valakinek nagyon jo kedve van ... nyes ,es elnezö emmiann... smile

(csak vicc) wave
2008. 01. 12. szombat 18:17  #1627
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem elégszer kerülsz tiltóra hiány érzeted van smile ?
én személy szerint hagylak kanászodni mert ténleg eböl állna az egész ha nem morogna mindenki rád smile
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 01. 12. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 17:18
Ilyenekre gondolsz?
"Mért kell csak azért irogatnom,hogy nézhesek videókat???Valaki mondja meg!Persze úgyse olvasom... smile "
Hihetetlen pofátlanok páran......bár ez kismalacos, ott kicsit szabadabb a "rendszer"....szerencsémre smile ).....de elkéne már egy alapos, következetes, szigorú "kiképzőtiszt" oda is! Gyorsan rend lenne ott, ha öcsibá' rendezné a dolgokat! Hahaha!
2008. 01. 12. szombat 17:18  #1626
Flipperöcsi Flipperöcsi VIP
Ilyenekre gondolsz?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 12. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 14:51
felkialtas
MINDENKIT NYOMATÉKOSAN MEGKÉREK, HOGY A LEGTÖBB ROVATBAN
1 NAP CSAK 1 HSZ-t TEGYETEK BE, vagy 1 HSZ-be írjátok, ill. rakjátok be az aznapi hozzászólásaitokat, képeiteket és linkjeiteket!
Kivétel a
- a Kovi rovata
- a nappali, társalgó rovat, és
- a szexel szokásokkal foglalkozó rovat
topicjai!

(Figyeljetek arra, hogy továbbra is kerüljétek a pontgyűjtögető gyanús 2-3 szavas megnyilvánulásokat és jelzőket! Az NEM FÓRUMOZÁS! tiltás jár érte!)
felkialtas
2008. 01. 12. szombat 14:51  #1625
felkialtas
MINDENKIT NYOMATÉKOSAN MEGKÉREK, HOGY A LEGTÖBB ROVATBAN
1 NAP CSAK 1 HSZ-t TEGYETEK BE, vagy 1 HSZ-be írjátok, ill. rakjátok be az aznapi hozzászólásaitokat, képeiteket és linkjeiteket!
Kivétel a
- a Kovi rovata
- a nappali, társalgó rovat, és
- a szexel szokásokkal foglalkozó rovat
topicjai!

(Figyeljetek arra, hogy továbbra is kerüljétek a pontgyűjtögető gyanús 2-3 szavas megnyilvánulásokat és jelzőket! Az NEM FÓRUMOZÁS! tiltás jár érte!)
felkialtas
2008. 01. 12. szombat 13:07  #1624
Rendet raktam és takaritottam a képes topicban.Ahol az a szöveg olvasható a cim mellet:(CSAK KÉPEK!) ott hsz-t a képekbe tegyétek be légyszives,amit felraktok.
A Gyapoth admin szobájában lehet a képeket lereagálni,hozzászolásokat tenni,De ne egy szavas hsz-ek legyenek,pl:megbasznám,kurva jóóó!!!STB.Mert ezek nem hsz-ek hanem ostoba pontvadászgatások!Melyekért,Hsz-ek törlése,pont elvonás,legrosszabb estben TILTÁS is járhat!Jó forumozást,képnézegetést mindenkinek,és Derüs napot!Gyapoth wave
2008. 01. 11. péntek 23:00  #1623
vazelinator vazelinator VIP Admin
szia ügyfélszolgálatra irjál.

GoldenGate ügyfélszolgálat

adminok nem kompetenesek ebben csak az user hozzászólásokban
2008. 01. 11. péntek 16:26  #1622
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Javítottam, a beküldőt figyelmezettem a helyes képfeltöltésre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP
2008. 01. 11. péntek 14:19
Playmate-ek topic 431-435. Csak én nem látom a képeket, vagy tényleg piros x?
2008. 01. 11. péntek 14:19  #1621
Törölt felhasználó (21812) VIP
Playmate-ek topic 431-435. Csak én nem látom a képeket, vagy tényleg piros x?
2008. 01. 10. csütörtök 21:30  #1620
a mai nap nézetkülönbségeinek lezárása érdekében
(kicsit off, de szeretném, ha mindenki lenyugodna, és megbékélne a másik embertársa, és annak gondolatai, valamint akarata tiszteletben tartása érdekében):

"Ha megkérdezed

Ha megkérdezed, mennyit érek,
Válaszom csak annyi lesz:
Minden ember annyit ér,
Amennyit életében tesz.

Ha megkérdezed, mennyit tettem,
Majd csak annyit felelek:
Miről tudok, annyit tettem,
Mint a hulló levelek.

Ha megkérdezed, ki vagyok én,
Néma csöndben maradok,
Becsmérlést vagy dicséretet
Magamról én nem adok.

Ha megkérdezed, miért élek
Gondolkodóba esek,
Rohanok a kérdés elől,
S menedéket keresek.

Ha megkérdezed, mim van nekem,
Annyit mondok azonnal:
A nyomorom, és érzelmeim
Végtelen nagy halommal.

Ha megkérdezem, mért kérdezed,
Választ én is remélek!
- Azt felelem: Érdekel,
Hogy mennyit érhet az élet."

2008. 01. 10. csütörtök 20:01  #1619
oray forumozonk!Eme 2 db csodálatos eszedhez méltó hozászolásod miatt,melyek a következök voltak a képes topicban:
- levele
- mf3
Ezért egy hét tiltás a honoráriumod mely arra lesz jó hogy gondolkozz a forumozás lényegéröl!
2008. 01. 10. csütörtök 11:47  #1618
_Dr_Anthony_R _Dr_Anthony_R Admin
21zoli

Átnéztem a mai "fórumozásod", és meg kell állapítanom, hogy ez minden, de nem fórumozás! ejnye1

Kérlek, ismerd meg a fórumot, és ne szórd tele a topicokat 3 szavas, semmitmondó hozzászólásokkal, és főleg ne csak a topic címére reagálj!
2008. 01. 10. csütörtök 11:11  #1617
tessék végre megérteni, hogy negatív (anti)szimpátia alapon nem lehet egy fórumból diszkriminálni senkit! sem kannát, sem sumit! felkialtas
az offban is írtam, ha nem tetszik a két személy, az magánügy, nem muszáj azokat a topicokat látogatni, ahol előfordulhatnak! ejnye1
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 10:27

a tiltásom teljesen jogos!
doki!
az általad leírtakkal nem tudok és nem is lehet vitatkozni!
előhozni nem akarok olyan dolgokat amit már 1000* megbeszéltünk kannával és sumival kapcsolatban!
és továbbra is: aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!
2008. 01. 10. csütörtök 10:27  #1616
surdapapa surdapapa

a tiltásom teljesen jogos!
doki!
az általad leírtakkal nem tudok és nem is lehet vitatkozni!
előhozni nem akarok olyan dolgokat amit már 1000* megbeszéltünk kannával és sumival kapcsolatban!
és továbbra is: aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 10:09
nem Barátom, nem!

csak annyira elfogult vagy velem szemben, hogy nem látsz az orrodnál tovább, valamint nem tudsz egy nyilvánvaló dologba bele törődni, aminek okát bennem akarod látni és láttatni!

amit izsakig leírt az adminok jellemzéséről (de a Te olvasatodban legyen az a személy tom), az nyilvánvaló baromság, és megtévesztés (én ezeket csak úgy hívom, hogy brigitta effektus), DE hogy
Te ezzel ilyen nyiltan egyetértesz egy személyes nézetellentét miatt (aminek semmi köze a barátsághoz), az már számomra is megdöbbentő!
ennél sokkal intelligensebbnek, okosabbnak és elfogulatlannabbnak ismertelek meg!
(láthattad és olvashattad, hogy még homi is sorryzott egyet, amikor az adminok fikázására korrekt és egyértelmű válaszomat félreértette, ill. magára vette!)

ráadásul a 1775-ös hozzászólásodat, mind tartalmilag, mind jelzése alapján igaztalan és sértőnek találom, továbbá nem ebbe a topicba valónak (van az adminok munkájával kapcsolatos külön topic, vagy off, vagy dühöngő!)

mindezek alapján úgy döntöttem, hogy 24 óra figyelmeztető tiltásban részesítelek, mert barátság ide, vagy oda, de túlhaladtál azon a ponton, ami még belefér egymás zrikálásába!
ezt már nyilt támadásnak vettem a fórum egyik főadminjával szemben, akinek (bármilyen állításod ellenére) fent kell tartani a fórum normális működését!
korábban is figyelmeztettelek, hogy egy bizonyos határt ne lépjél túl az igaztalan vádjaiddal és az admin/ok kritizálásával és provokálásával, mert mások számára félreérthető lehet!
most ezt megtetted, ezért bármilyen fájdalmas (mert az állításoddal szemben, csak és kizárólag ennek a admini kötelességnek végrehajtása a fájdalmas számomra, más NEM!), de tiltani voltam kénytelen kedves személyedet, hogy elgondolkozzál, mielőtt legközelebb az adminokkal, vagy velem személyeskedsz, és ezzel megpróbálod lejáratni a moderálás intézményét, ami szerintem is egy szükséges rossz, csakhogy pont azok miatt kell működtetni, akik hasonlóan gondolkodtak és esetenként tesznek, mint Te is!

kérem megértésedet, és a szükséges nyugalmad, a higgadságod megőrzését, mert továbbra is a pozitívabb véleményem a maghatározó személyedről, de most hibáztál, aminek következményeit viseld férfiasan!

végül, nem azért vagyok a fórum meghatározó adminja, hogy bárkivel is kibasszak, bárkinek is kinyaljam a seggét, bárkivel is kivételezzel, vagy bárkivel is a legmélyebb barátságot ápoljam!
egész más a feladatom, mint adminnak, és egészen más vagyok, mint egyszerű fórumozó (lázsd meg Te is a különbséget, mert lényegesnek tartom, hogy ezeket a dolgokat külön válasszuk, így a jövőben kevesebb hasonló probléma adódhat közöttünk, vagy más fórumozókkal szemben is)

(azért ide írtam ezt a figyelmeztetést, figyelemfelhívást, hogy mások is tanulhassanak belőle! semmi személyeskedés részemről nincs benne, és továbbra is barátként kezellek, a többi a Te józan belátásodra van bízva! arra azért figyelj, hogy én sem vagyok tévedhetetlen, de ritkábban szoktam hibázni mint Te az utóbbi időben!)
2008. 01. 10. csütörtök 10:24  #1615
_Dr_Anthony_R _Dr_Anthony_R Admin
surdi
izsakig

De főleg surdi!

Ezt komolyan gondolod? Talán vedd le a "rosszindulat-szemüveged" tommal kapcsolatban... Szerinted itt, mi adminok csak arra megyünk, hogy hatalmaskodjunk, kiskirálykodjunk, rendeletet alkossunk, csak azért, hogy legyen mivel szívatni a jónépet?

TÉNYLEG EZ HISZED, EZT HISZITEK???

Az Admin nincs "magasabb rangban", és főleg nem az a jellemzője, hogy "csakazértis" "halállal" büntessen...

De kell hogy legyen, ezt saját magam is tudom, és ha nekem nem hisztek, kérdezzétek meg ikiv-et. Na, ő aztán tudna mesélni egy fórumról... Ahol nem volt admin, nem volt modi... Igazi ANARCHIA!!
Az a mocskolódás, szemétkedés, ellenőrizetlen és kontrollálatlan gusztustalankodás, ami ott ment... Volt egy pár fős "régi mag", amely 1-1 új jövevényt azonnal bekóstolt, és a legaljasabb módon "kicsinálta"... Ott mindennapos volt az anyázás, a legundorítóbb mocskolódás...

Az jobb volna? Az jobban tetszene???

Ugyanaz a fórum (ahogy már írtam) egy átláthatatlan, áttekinthetetlen topichalmaz volt. A téma altémáján belüli altéma, azon belül topic, altopic és az altopic altopicja... Az jobb lenne??? Hogy a nappalit se találnád meg a dzsungelben? Ha mindenki kénye-kedve szerint nyithatna topicot, minden sz.rnak? Hogy tele volna a fórum 2-3 hozzászólásos szeméttel???

Hogy tehetetlenül kellene tűrnöd, hogy a net mögé bújó névtelen senki ellenőrizetlenül és moderálatlanul, büntetlenül szidja szüleid, fenyegessen meg? Az jobb lenne? Ha alázna meg olyan mértékben, hogy férfi létedre elsírnád magad? És nem tudsz vele mit kezdeni, mert nincs admin, nics modi, aki helyretegye!?!

Ez tetszene??? Ennek örülnétek???

Mert ha igen, egyikőtök sem a megfelelő fórumot választotta...

Tudjátok miért van az Admin? Hogy megvédjen
BENNETEKET!!! Ha ezt nem tudjátok felfogni, akkor nagy bajok vannak...

Akkor ezek szerint a zsarukat sem szeretitek? Akkor ha kirabolnak, kérj segítséget egy zsiványtól!

De ha gondoljátok, tudok priviben mutatni olyan fórumot, amihez képest a GG fórum kismiska. Ott olyan spártai-drákói szigor van, hogy nem írhatsz egymás után 2 hsz-t, mert az duplapost, és bünti jár érte! Olyan szabályok vannak, hogy onnan 1 nap után sírva menekülnétek ide vissza!

Gondolkodjatok el ezen jó mélyen! Személy szerint te, surdi!!!

(Mielőtt kigondolnád: nem tomot védem, és nem azért, mert én is admin vagyok, mégcsak nem is szakmai szolidaritásból. De mindkettőtök ilyetén hozzáállása FELHÁBORÍTOTT!!!
2008. 01. 10. csütörtök 10:09  #1614
nem Barátom, nem!

csak annyira elfogult vagy velem szemben, hogy nem látsz az orrodnál tovább, valamint nem tudsz egy nyilvánvaló dologba bele törődni, aminek okát bennem akarod látni és láttatni!

amit izsakig leírt az adminok jellemzéséről (de a Te olvasatodban legyen az a személy tom), az nyilvánvaló baromság, és megtévesztés (én ezeket csak úgy hívom, hogy brigitta effektus), DE hogy
Te ezzel ilyen nyiltan egyetértesz egy személyes nézetellentét miatt (aminek semmi köze a barátsághoz), az már számomra is megdöbbentő!
ennél sokkal intelligensebbnek, okosabbnak és elfogulatlannabbnak ismertelek meg!
(láthattad és olvashattad, hogy még homi is sorryzott egyet, amikor az adminok fikázására korrekt és egyértelmű válaszomat félreértette, ill. magára vette!)

ráadásul a 1775-ös hozzászólásodat, mind tartalmilag, mind jelzése alapján igaztalan és sértőnek találom, továbbá nem ebbe a topicba valónak (van az adminok munkájával kapcsolatos külön topic, vagy off, vagy dühöngő!)

mindezek alapján úgy döntöttem, hogy 24 óra figyelmeztető tiltásban részesítelek, mert barátság ide, vagy oda, de túlhaladtál azon a ponton, ami még belefér egymás zrikálásába!
ezt már nyilt támadásnak vettem a fórum egyik főadminjával szemben, akinek (bármilyen állításod ellenére) fent kell tartani a fórum normális működését!
korábban is figyelmeztettelek, hogy egy bizonyos határt ne lépjél túl az igaztalan vádjaiddal és az admin/ok kritizálásával és provokálásával, mert mások számára félreérthető lehet!
most ezt megtetted, ezért bármilyen fájdalmas (mert az állításoddal szemben, csak és kizárólag ennek a admini kötelességnek végrehajtása a fájdalmas számomra, más NEM!), de tiltani voltam kénytelen kedves személyedet, hogy elgondolkozzál, mielőtt legközelebb az adminokkal, vagy velem személyeskedsz, és ezzel megpróbálod lejáratni a moderálás intézményét, ami szerintem is egy szükséges rossz, csakhogy pont azok miatt kell működtetni, akik hasonlóan gondolkodtak és esetenként tesznek, mint Te is!

kérem megértésedet, és a szükséges nyugalmad, a higgadságod megőrzését, mert továbbra is a pozitívabb véleményem a maghatározó személyedről, de most hibáztál, aminek következményeit viseld férfiasan!

végül, nem azért vagyok a fórum meghatározó adminja, hogy bárkivel is kibasszak, bárkinek is kinyaljam a seggét, bárkivel is kivételezzel, vagy bárkivel is a legmélyebb barátságot ápoljam!
egész más a feladatom, mint adminnak, és egészen más vagyok, mint egyszerű fórumozó (lázsd meg Te is a különbséget, mert lényegesnek tartom, hogy ezeket a dolgokat külön válasszuk, így a jövőben kevesebb hasonló probléma adódhat közöttünk, vagy más fórumozókkal szemben is)

(azért ide írtam ezt a figyelmeztetést, figyelemfelhívást, hogy mások is tanulhassanak belőle! semmi személyeskedés részemről nincs benne, és továbbra is barátként kezellek, a többi a Te józan belátásodra van bízva! arra azért figyelj, hogy én sem vagyok tévedhetetlen, de ritkábban szoktam hibázni mint Te az utóbbi időben!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 09:03
a fájdalmas baromságnál csak az igazság fájdalmasabb!

igaz tom? teljes mértékig jellemezték a tevékenységed! ugye milyen fájdalmas tud lenni! mf1
2008. 01. 10. csütörtök 09:03  #1613
surdapapa surdapapa
a fájdalmas baromságnál csak az igazság fájdalmasabb!

igaz tom? teljes mértékig jellemezték a tevékenységed! ugye milyen fájdalmas tud lenni! mf1
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 21:00
most, ha ezt komolyan írtad le, akkor megérdemelnél egy tiltást, de NEM azért mert elmondtad a véleményedet (szabad vélemény nyilvánítás van természetesen a gg fórumban is), hanem azért
mert akkora baromságot írtál, hogy az már szinte fájdalmas!!! ejnye1
2008. 01. 10. csütörtök 09:02  #1612
surdapapa surdapapa
nyes

jó a duma és nagyon igaz! eljen bár ez legfőképp a macskoszmenre igaz, mert a doki + a madám észérvekkel szokott operálni! /bocsi gyapi a Te tevékenységed nem ösmerem/ de tomnál teljes mértékben telitalálat amit mondsz!
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 09. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 20:47
ezt mi egyszerű mezei fórumozók nem érthetjük meg!
Az ADMIN, mint olyan, sokkal magasabb rangban vannak, mint mi. Ők kb olyanok, mint az önkormányzati rendeletek, nem kell indokolni, csak elrendelik és kész...i, ellent mondani halállal büntetik! Mi csak a szolgáik vagyunk!
Ők kitaláltak valamit ,azt megcáfolnI, ANNAK ELLENT MONDANI, AZT HALÁLLAL BÜNTETIK!

Amúgy Valóban egy fórum arra van, hogy megbeszéljünk dolgokat! MÉGHA KÉPES IS. AZ JOBB, HA MINDEN TOPICNAK VAN EGY MÁSOLATA....
2008. 01. 09. szerda 22:05  #1611
MmePrune MmePrune VIP Admin
ezért vagyunk mi...hogy figyelmeztessünk rá smile
tudhatod, hogy a régi fórumozók, akik tettek már le az asztalra valamit, azok egész más elbírálásban vesznek részt
nyugi? szívesebben lennék izgatott wink
/ 140