a szerkesztőség úgy döntött, hogy pontrendszert vezet be...a pontokért vip tagságot vehetsz, amiért filmeket nézhetsz, szavazhatsz...ha beküldesz képet az amatőr rovatba, akkor kapsz pontot, amiért vehetsz vip tagságot, és filmeket nézhetsz, szavazhatsz...és így tovább
a hozzászólások pontjaiból nagyon lassan jön össze a vip tagság
egy téma kibeszélése során szükségtelenek az egysoros, értelmetlen, érdemi mondanivalót nem tartalmazó hsz-ek, ezért azokat töröljük
én úgy gondolom, hogy ha valahova bemegyek egy-ként a sok száz közé, akkor ott elfogadom a szabályokat...ha nem tetszenek azok, akkor nem töltöm ott az időmet...ha pedig mindenképpen ott akarok lenni, akkor kénytelen vagyok elfogadni és betartani a szabályokat
a hozzászólások pontjaiból nagyon lassan jön össze a vip tagság
egy téma kibeszélése során szükségtelenek az egysoros, értelmetlen, érdemi mondanivalót nem tartalmazó hsz-ek, ezért azokat töröljük
én úgy gondolom, hogy ha valahova bemegyek egy-ként a sok száz közé, akkor ott elfogadom a szabályokat...ha nem tetszenek azok, akkor nem töltöm ott az időmet...ha pedig mindenképpen ott akarok lenni, akkor kénytelen vagyok elfogadni és betartani a szabályokat
- senki nem generál semmit és senkit,
a pont rendszert NEM MI találtuk ki, hanem a Gg Szerkesztői, (abból a praktikus okból, hogy inspirálja a fórumozókat a normális és érdemi hozzászólásokra, és egyéb, a Gg és a fórumozók érdekeit támogató tevékenységekre)
ami álta a pontokat beválthatjátok VIP tagságra, és azzal meg több és színvonalasabb funkciókat tudtok elérni a honlapon belül!
- nyilván, akik ezzel visszaélnek, vagy erőltetett pontgyűjtésbe kezdenek semmitmondó 1-2-3 szavas hsz-kel, azokat "féken" kell tartani valamilyen módszerrel,
-ezek az admini módszerek, a figyelmeztetés, tiltás 24 órára, 1 hétre, v. véglegesen (és egyéb szankciók, mint a hsz-ek törlése és pontok megvonása), de ezekkel szerintem Te is tisztában vagy
a pont rendszert NEM MI találtuk ki, hanem a Gg Szerkesztői, (abból a praktikus okból, hogy inspirálja a fórumozókat a normális és érdemi hozzászólásokra, és egyéb, a Gg és a fórumozók érdekeit támogató tevékenységekre)
ami álta a pontokat beválthatjátok VIP tagságra, és azzal meg több és színvonalasabb funkciókat tudtok elérni a honlapon belül!
- nyilván, akik ezzel visszaélnek, vagy erőltetett pontgyűjtésbe kezdenek semmitmondó 1-2-3 szavas hsz-kel, azokat "féken" kell tartani valamilyen módszerrel,
-ezek az admini módszerek, a figyelmeztetés, tiltás 24 órára, 1 hétre, v. véglegesen (és egyéb szankciók, mint a hsz-ek törlése és pontok megvonása), de ezekkel szerintem Te is tisztában vagy

mindig olvasd el, hogy kinek írok!!!
neked csak javasoltam!!!
(ott van a válaszaim alatt! pedig a funkciót TE is használod!!!)
neked csak javasoltam!!!
(ott van a válaszaim alatt! pedig a funkciót TE is használod!!!)

ezt a fórumozók nagy része megérti, és alkalmazza is
magyarázzátok meg, hogy miért olyan nehéz ezt megérteni...ebben a fórumban kategóriákra lettek osztva a témák, és lett egy képes kategória...a képesben lévő témák nagy részéből van "másolat" pl. a szex kategóriákban...ott lehet beszélgetni
a képesekben sok esetben csak egyszavas jelzőket írnak, illetve olyan mondatokat, mint "hú de megbasznám"...ezekre nincs szükség
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 09. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
magyarázzátok meg, hogy miért olyan nehéz ezt megérteni...ebben a fórumban kategóriákra lettek osztva a témák, és lett egy képes kategória...a képesben lévő témák nagy részéből van "másolat" pl. a szex kategóriákban...ott lehet beszélgetni
a képesekben sok esetben csak egyszavas jelzőket írnak, illetve olyan mondatokat, mint "hú de megbasznám"...ezekre nincs szükség
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 09. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 20:47
ezt mi egyszerű mezei fórumozók nem érthetjük meg!
Az ADMIN, mint olyan, sokkal magasabb rangban vannak, mint mi. Ők kb olyanok, mint az önkormányzati rendeletek, nem kell indokolni, csak elrendelik és kész...i, ellent mondani halállal büntetik! Mi csak a szolgáik vagyunk!
Ők kitaláltak valamit ,azt megcáfolnI, ANNAK ELLENT MONDANI, AZT HALÁLLAL BÜNTETIK!
Amúgy Valóban egy fórum arra van, hogy megbeszéljünk dolgokat! MÉGHA KÉPES IS. AZ JOBB, HA MINDEN TOPICNAK VAN EGY MÁSOLATA....
Az ADMIN, mint olyan, sokkal magasabb rangban vannak, mint mi. Ők kb olyanok, mint az önkormányzati rendeletek, nem kell indokolni, csak elrendelik és kész...i, ellent mondani halállal büntetik! Mi csak a szolgáik vagyunk!
Ők kitaláltak valamit ,azt megcáfolnI, ANNAK ELLENT MONDANI, AZT HALÁLLAL BÜNTETIK!
Amúgy Valóban egy fórum arra van, hogy megbeszéljünk dolgokat! MÉGHA KÉPES IS. AZ JOBB, HA MINDEN TOPICNAK VAN EGY MÁSOLATA....
ha kéred áttehetjük más kategóriába!
1. ott nyugodtan lehet véleményezni
2. talán nagyobb sikere lenne
(de a címén érdemes lenne valamicskét módosítani, és hogy miért, mert egy jó és figyelemfelhívó cím legalább annyira fontos, mint egy könyvnek v. filmnek a címe, húzhatja a nagyérdeműt a "mű" irányába)
1. ott nyugodtan lehet véleményezni
2. talán nagyobb sikere lenne
(de a címén érdemes lenne valamicskét módosítani, és hogy miért, mert egy jó és figyelemfelhívó cím legalább annyira fontos, mint egy könyvnek v. filmnek a címe, húzhatja a nagyérdeműt a "mű" irányába)

most, ha ezt komolyan írtad le, akkor megérdemelnél egy tiltást, de NEM azért mert elmondtad a véleményedet (szabad vélemény nyilvánítás van természetesen a gg fórumban is), hanem azért
mert akkora baromságot írtál, hogy az már szinte fájdalmas!!!
mert akkora baromságot írtál, hogy az már szinte fájdalmas!!!

2008. 01. 09. szerda 20:47
egyszer már töröltünk egy ilyen jellegű topicot ugyanerre hivatkozva...ott vannak az amatőr lányok, fiúk, párok, tehát nem kell a fórumba ilyen téma
ami pedig a beszélgetést illeti...a képes topicban nyitottad a témát, ez azt jelenti, hogy csak képek lehetnek benne...ez a fórumunk sajátossága, a beszélgetős topicok között van egy olyan kategória, ahol csak képek lehetnek...ha bárki szeretne olyan témáról beszélgetni, amelyik a képesben van, az keresse meg a megfelelőjét, vagy ha nincs, akkor nyisson egyet a megfelelő kategóriában (ha kellőképpen indokolja, akkor maradhat)
ami pedig a beszélgetést illeti...a képes topicban nyitottad a témát, ez azt jelenti, hogy csak képek lehetnek benne...ez a fórumunk sajátossága, a beszélgetős topicok között van egy olyan kategória, ahol csak képek lehetnek...ha bárki szeretne olyan témáról beszélgetni, amelyik a képesben van, az keresse meg a megfelelőjét, vagy ha nincs, akkor nyisson egyet a megfelelő kategóriában (ha kellőképpen indokolja, akkor maradhat)
Ő lesz az új kollega a fórumban, a társkereső rovat adminjának javasoltam,
remélem, hamar befogadjátok, vidám fickónak látszik...
remélem, hamar befogadjátok, vidám fickónak látszik...

akkor meg csapd a farkadra a WC tetőt!
a lófax-t hiszem el én ezt! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
a lófax-t hiszem el én ezt! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem ezek felesleges nyitások:
Erotikus és szex képek, videók
Téma Üzenetek Utolsó üzenet Utolsó hozzászóló
harisnya 2 db ma 04:57 dako84
Casting!Szereplőket keresünk erotikus filmhez!
Erotikus és szex képek, videók
Téma Üzenetek Utolsó üzenet Utolsó hozzászóló
harisnya 2 db ma 04:57 dako84
Casting!Szereplőket keresünk erotikus filmhez!
nem offolós kép, tényleg kannáé a macsek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 01. 08. kedd 14:43
akkor vedd ki az offolós képed a kannából is!
így korrekt!
és a tiltást ezért természetesen Te is megérdemelnéd!
elképzelem amint tiltod magad!
de könyörgöm Téged lehet normálisan meggyőzni??? hisz legalább annyira lökött vagy, mint én!
mérgemben?
hol wótam én mérges
így korrekt!

de könyörgöm Téged lehet normálisan meggyőzni??? hisz legalább annyira lökött vagy, mint én!
mérgemben?

hol wótam én mérges

akkor vedd ki az offolós képed a kannából is!
így korrekt!
mérgemben?
hol wótam én mérges
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
így korrekt!

mérgemben?

hol wótam én mérges

2008. 01. 08. kedd 14:40
a celeb rovatból kimoderáltam a sok offolós fehér macskás képeidet!
a tiltást valóban megérdemelnéd, mert ha valami nem tetszik, akkor annak megvan a normális módja, hogy közzé, vagy az érintett tudomására hozd, nem kelle azért 6-8 topicot mérgedben szétoffolnod!
a tiltást valóban megérdemelnéd, mert ha valami nem tetszik, akkor annak megvan a normális módja, hogy közzé, vagy az érintett tudomására hozd, nem kelle azért 6-8 topicot mérgedben szétoffolnod!

a celeb rovatból kimoderáltam a sok offolós fehér macskás képeidet!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 01. 08. kedd 13:52
most dönts!
okos domonkos!
vagy törlöd az összes topicból A Kannáéból is!!!
vagy tiltasz!
de gondold végig a tiltásom mennyire jogos!
okos domonkos!
vagy tiltasz!

most dönts!
okos domonkos!
vagy tiltasz!
okos domonkos!
vagy tiltasz!

de volt, most 1 hetest kapott, ha tovább offolja 1 hét múlva a képes topicokat, akkor kénytelen leszünk tőle fájó szívvel véglegesen megválni!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 08. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 01. 08. kedd 11:15
Csak egy kérdés:
tisza-tó nevű lúzernek nem volt már erős pontvadászatért tiltása?
Csak egy kérdés:
Máté88888
A topicokat teleszórtad "Hehe" és hasonló, offolós, semmitmondó, pontvadász hozzászólásokkal. Sőt, ezek nem hozzászólások, ez semmi, ez nem fórumozás!
Nevezett szerintem pihenni szeretne 1 hétig...
A topicokat teleszórtad "Hehe" és hasonló, offolós, semmitmondó, pontvadász hozzászólásokkal. Sőt, ezek nem hozzászólások, ez semmi, ez nem fórumozás!

Nevezett szerintem pihenni szeretne 1 hétig...
kozak01
-------------------------------------------
a mai napon a hsz-id nagy részét pontgyűjtögetés gyanúja miatt töröltem!
csak azért nem tiltottalak, mert van 1 képed és 1 olyan hsz-ed mai határeset a fórumozás kritériumainál
(az 1 napon egymás után "alkotott" 5 db idézetedet összevontam 1 hsz-be, ami nem fért bele azt töröltem!)
kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy pár szavas mondataiddal, frappáns megjegyzéseiddel és jelzőiddel a fórumot
a topicnál nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma vonalát tovább vive bekapcsolodni abba!
-------------------------------------------
a mai napon a hsz-id nagy részét pontgyűjtögetés gyanúja miatt töröltem!
csak azért nem tiltottalak, mert van 1 képed és 1 olyan hsz-ed mai határeset a fórumozás kritériumainál
(az 1 napon egymás után "alkotott" 5 db idézetedet összevontam 1 hsz-be, ami nem fért bele azt töröltem!)
kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy pár szavas mondataiddal, frappáns megjegyzéseiddel és jelzőiddel a fórumot
a topicnál nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma vonalát tovább vive bekapcsolodni abba!

Voxi
nem tanult 1 napos tiltásából.
A mai napon ismét 1 soros, 2 szavas hsz-szekkel pontgyűjtöget.
Megítélésem szerint 1 hetes tiltás + pontmegvonás háthat észre téríti.
("itélet" végrehajtva!: tom)
nem tanult 1 napos tiltásából.
A mai napon ismét 1 soros, 2 szavas hsz-szekkel pontgyűjtöget.
Megítélésem szerint 1 hetes tiltás + pontmegvonás háthat észre téríti.
("itélet" végrehajtva!: tom)