Szeretném felhívni a figyelmet, hogy dako - saját bevallása szerint - pontot gyűjtöget
Kérem a kedves dominaadmint, hogy verje ki izéééééé el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérem a kedves dominaadmint, hogy verje ki izéééééé el!

Törölt felhasználó (69371)
2008. 01. 06. vasárnap 13:22
akkor már nem szólok én ha te megtetted! de azé 3 pontot bekebelezek! ennyi jár, úgyse naon írok!

akkor már nem szólok én ha te megtetted! de azé 3 pontot bekebelezek! ennyi jár, úgyse naon írok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (20803)
Admin
2008. 01. 06. vasárnap 11:55
Voxi forumozonk nem tőltötte tétlenül az ebéd elötti idöt.Jol teleszedte magát pontokkal,igy éhgyomorra!Kérnék neki 24 órás pihenést hogy tudjon emészteni.

Voxi forumozonk nem tőltötte tétlenül az ebéd elötti idöt.Jol teleszedte magát pontokkal,igy éhgyomorra!Kérnék neki 24 órás pihenést hogy tudjon emészteni.

te vagy az xedik ki jelenti ezt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 11:58
az én hsz.-emre senki nem reagál? szar az elcsípett képes rész!

én reagálok...tényleg szar
írj az ügyfélszolg.ra lécccci
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
írj az ügyfélszolg.ra lécccci

2008. 01. 05. szombat 11:58

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 04. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 01. 04. péntek 20:58
Legfrissebb elcsípett & egyéb képek - 2007.12.04amahun_voy. (2 új sorozat!)
ide már hetek óta nem jeleníti meg az új képeket, de a főoldalon kicsiben megvannak! de amikor belemegyek csak a régieket látni!
ide már hetek óta nem jeleníti meg az új képeket, de a főoldalon kicsiben megvannak! de amikor belemegyek csak a régieket látni!
előbb tiltottam, mint ahogy megnéztem a te hszedet itt...így csak egy napot kapott, tudod, hogy én csak egy gyenge nő vagyok
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 05. szombat 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 05. szombat 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 01:44
Voxi
A mai "működésed":
Téma: Új magyar amatőrök szavazás | ma 00:54
Az eredmenyek mikor lesznek!
Téma: Michelle Wild, azaz Vad Katalin | ma 00:56
Egesz addig meg minden ilyen jo nincs is mit panaszolni!
Téma: Kinek hogy tetszik a Piercing? | ma 00:59
Nem rosz de szemely szerint nagy hulyesegnek tartom!
Téma: Izgató,ha a lányokon van háj? | ma 01:01
Undormany az egesz hajas dolog minden ami a hajjal kapcsolatos!
Téma: Kelemen Anna! | ma 01:03
Budos nagy kur....!De jol csinalja!
Téma: Csókolózó csajok | ma 01:06
Nagyon elegansak a lezbikus kepek!Megnyero!
(Na és a legszebb gyöngyszem):
Téma: Mellbimbó | ma 01:21
Bla Bla Bla
Na és az ide írt hsz-ed...
EZ NEM FÓRUMOZÁS!!!
Ez pontvadászat, nyílt offolás, spammelés, de nem fórumozás.
Kérlek, ismerd meg a fórumot, és a későbbiekben mellőzd az ilyesmit!
Mivel a témámban is "ügyködött", így nevezett tiltását, hsz-einek törlését és pontjainak megvonását javaslom!
A mai "működésed":
Bla Bla Bla
EZ NEM FÓRUMOZÁS!!!

Mivel a témámban is "ügyködött", így nevezett tiltását, hsz-einek törlését és pontjainak megvonását javaslom!
Voxi
A mai "működésed":
Bla Bla Bla
EZ NEM FÓRUMOZÁS!!!
A mai "működésed":
Bla Bla Bla
EZ NEM FÓRUMOZÁS!!!

Nem bírom ki, hogy ne reagáljak erre:
1.: Tudod, hogy az általad említett hozzászólás szerzőjének neve mögött mi az az "ADMIN" szócska? Ha nem, elmagyarázom: Admin az, aki itt ezen a fórumon felügyeli a hozzászólásokat, videlkedést, és a fórum alapelvei és szabályai szerint moderálja a fórum és a topicok működését. Betartja és betartatja a szabályokat.
2.: Ha régebb óta járnál ide, tudnál pár alapvető szabályt: vannak képes topicok, ahova csakis és kizárólag képek kerülhetnek be, épp azért, hogy elkerüljük a "Hű de fasza!" és "Király képek!" típusú hozzászólásokat.
3.: Demokrácia? Ne keverd az anarchiát (bárki bármit büntetlenül megtehet) a szabadsággal. Tudod, normák, szabályok... Mit lehet, és mit nem. Ezeket vagy betartod, vagy keresel más helyet. De regisztrációddal ezt az elvet elfogadtad!
4.: Tudod, én sokfelé fórumozom. Van olyan hely, ahova nem írhasz egymás után 2 hozzászólást, mert az már "duplapost", ha egy szóval eltérsz a topictól, az már offnak minősül, tilos bizonyos topicokba írni (!), szóval ahhoz képest egy tengerészgyalogos kiképzőtábor ovis üdülő. Ott mit mondanál??? Ahhoz képest itt igencsak toleránsak az adminok.
De jártam olyan fórumon is, ahol a téma altémájának az altémáján belül volt hatszázféle topic, meg a topic altopicja, és egyszerűen képtelenség volt eligazodni a topicáradatban. Orrba-szájba nyitott mindenki mindennek ellenőrizetlenül és kontrollálatlanul topicot. Az jobb? Admin sehol, megy az anyázás, a szemétkedés, beszólás, és senki nem szól semmiért. Az demokrácia? NEM! Az anarchia!
5.: Épp ezért nem akarjuk, hogy a felesleges és 3 db. hsz. után elsikkadó topicok tömkelegével legyen tele a fórum, igenis szabályozni kell!
Végezetül: ha értelmes, eddig nem "publikált", nem meglévő témában nyitsz topicot (nem olyat, amit írtál, mert arra szerintem a neten is max 2 képet találsz), hidd el, megmarad és nem törlik! (Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 05. szombat 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
1.: Tudod, hogy az általad említett hozzászólás szerzőjének neve mögött mi az az "ADMIN" szócska? Ha nem, elmagyarázom: Admin az, aki itt ezen a fórumon felügyeli a hozzászólásokat, videlkedést, és a fórum alapelvei és szabályai szerint moderálja a fórum és a topicok működését. Betartja és betartatja a szabályokat.
2.: Ha régebb óta járnál ide, tudnál pár alapvető szabályt: vannak képes topicok, ahova csakis és kizárólag képek kerülhetnek be, épp azért, hogy elkerüljük a "Hű de fasza!" és "Király képek!" típusú hozzászólásokat.
3.: Demokrácia? Ne keverd az anarchiát (bárki bármit büntetlenül megtehet) a szabadsággal. Tudod, normák, szabályok... Mit lehet, és mit nem. Ezeket vagy betartod, vagy keresel más helyet. De regisztrációddal ezt az elvet elfogadtad!
4.: Tudod, én sokfelé fórumozom. Van olyan hely, ahova nem írhasz egymás után 2 hozzászólást, mert az már "duplapost", ha egy szóval eltérsz a topictól, az már offnak minősül, tilos bizonyos topicokba írni (!), szóval ahhoz képest egy tengerészgyalogos kiképzőtábor ovis üdülő. Ott mit mondanál??? Ahhoz képest itt igencsak toleránsak az adminok.
De jártam olyan fórumon is, ahol a téma altémájának az altémáján belül volt hatszázféle topic, meg a topic altopicja, és egyszerűen képtelenség volt eligazodni a topicáradatban. Orrba-szájba nyitott mindenki mindennek ellenőrizetlenül és kontrollálatlanul topicot. Az jobb? Admin sehol, megy az anyázás, a szemétkedés, beszólás, és senki nem szól semmiért. Az demokrácia? NEM! Az anarchia!
5.: Épp ezért nem akarjuk, hogy a felesleges és 3 db. hsz. után elsikkadó topicok tömkelegével legyen tele a fórum, igenis szabályozni kell!
Végezetül: ha értelmes, eddig nem "publikált", nem meglévő témában nyitsz topicot (nem olyat, amit írtál, mert arra szerintem a neten is max 2 képet találsz), hidd el, megmarad és nem törlik! (Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 05. szombat 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 00:54
Erre véletlen akadtam rá:
"Nos mehet a topic.Néhány szabály:
1;egy nap max.3 kép egy hozzászolásban.
2;Nincs komment,szöveg,CSAK KÉPEK!!!
3;Csak a témához illö képek jöhetnek,a nem ide illöket törlöm! ..."
(Goth lányok topic, #2 hsz.)
Ezek után mondja valaki, hogy demokrácia van...
De ha nyitnék "lányok sportcipőben löttyedt mellel" topicot, tuti a 2. hsz után bezárná valaki...
Na, nem mintha nem tetszene az elmitett topic, de az a hsz....
De ha nyitnék "lányok sportcipőben löttyedt mellel" topicot, tuti a 2. hsz után bezárná valaki...
Na, nem mintha nem tetszene az elmitett topic, de az a hsz....
Erre véletlen akadtam rá:
Na, nem mintha nem tetszene az elmitett topic, de az a hsz.... (Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, nem mintha nem tetszene az elmitett topic, de az a hsz.... (Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 22:41
BÚÉK!
Remélem jó helyre írom ezt!
Kezdem néha azt érezni, hogy a GG fórum egy katonai diktatúra, ahol mindenkinek azt kell tennie, amit mondanak neki!
Tettem egy megjegyzét a heti szavazáshoz kapcsolódó topicba, ha már "heti szavazás", akkor ne legyen kint egy több, mint egy hónapja ugyanaz a kérdés. Erre a következőt találom a hsz-em halyén: "utoljára figyelmeztetek! NEM ITT KELL a kérdésekre egysoros válaszokat írni! tiltás jár érte (most csak moderáltam)!"
Szóval szeretén ismét megkérdezni, hogy mikor lesz új szavazás?
Üdvözletem!
Kezdem néha azt érezni, hogy a GG fórum egy katonai diktatúra, ahol mindenkinek azt kell tennie, amit mondanak neki!
Tettem egy megjegyzét a heti szavazáshoz kapcsolódó topicba, ha már "heti szavazás", akkor ne legyen kint egy több, mint egy hónapja ugyanaz a kérdés. Erre a következőt találom a hsz-em halyén: "utoljára figyelmeztetek! NEM ITT KELL a kérdésekre egysoros válaszokat írni! tiltás jár érte (most csak moderáltam)!"
Üdvözletem!
Legfrissebb elcsípett & egyéb képek - 2007.12.04amahun_voy. (2 új sorozat!)
sajnos rendszer hiba történt, és amig doki-nak nem hozzák helyre addig ideiglenesen ezen a néven nyomul vazi bá engedélyével:
_Dr_Anthony_R[ADMIN] az eddigi moderálási jogaival!
(kérem figyelembe venni!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
_Dr_Anthony_R[ADMIN] az eddigi moderálási jogaival!
(kérem figyelembe venni!)

Törölt felhasználó (21812)
VIP
2008. 01. 03. csütörtök 23:59
Hát azt mindenki mondhatja, hogy "én vagyok".
Tessék valami bizonyítékot szolgáltatni.
Egy kép nekem priviben asszem megfelel

charlotta Drága, elküldtem egy képet a farkamról, arról biztos megismersz, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)
VIP
2008. 01. 03. csütörtök 23:59

(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 01. 03. csütörtök 23:27
Nem megijedni, én vagyok az, van/volt egy kis technikai bibi, ezért van egy kis "módosulás" a nevemben...
De én vagyok!
De én vagyok!
Nem megijedni, én vagyok az, van/volt egy kis technikai bibi, ezért van egy kis "módosulás" a nevemben...
De én vagyok!
De én vagyok!
na itt már jó helyre írtál (de van adminok szobája is)!
de előszőr is:
1. semmi katonai diktatúr (csak rend a lelke mindennek)
2. a vastagon szedett NEM neked ment (olvass figyelmesebben, mert elég világosan leírtam kinek szántam), azoknak akik előtted és utánad egy-két szavas jelzőkkel válaszoltak a javaslatokra !
3. rád a normál szedet figyelemfelhívó válasz volt az érvényes, különben sem egysorost írtál (és mint látom meg is találtad a megfelelő topicot)
4. az itteni hsz-re: köszönjük észrevételedet, az illetékeseknek továbbítjuk
5. ennyit a félreértésekről (bizony nem árt alaposan értelmezni egy-egy figyelmeztetést és figyelemfelhívást!)
6. azért szereték válaszolni kérdésedre is: akkor, amikor a szerkesztők kiválasztották a megfelelő javaslatot, és azt új szavazásra indítják!
Ui: itt a pontos értelmezni való:
utoljára figyelmeztetek! NEM ITT KELL a kérdésekre egysoros válaszokat írni! tiltás jár érte (most csak moderáltam)!
javaslakokat a megfelelő helyre kérjük beírni, ott hatásosabb, és hamarabb eljut az illetékesekhez!!!
Üdvözletem: tom
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
de előszőr is:
1. semmi katonai diktatúr (csak rend a lelke mindennek)
2. a vastagon szedett NEM neked ment (olvass figyelmesebben, mert elég világosan leírtam kinek szántam), azoknak akik előtted és utánad egy-két szavas jelzőkkel válaszoltak a javaslatokra !
3. rád a normál szedet figyelemfelhívó válasz volt az érvényes, különben sem egysorost írtál (és mint látom meg is találtad a megfelelő topicot)
4. az itteni hsz-re: köszönjük észrevételedet, az illetékeseknek továbbítjuk

5. ennyit a félreértésekről (bizony nem árt alaposan értelmezni egy-egy figyelmeztetést és figyelemfelhívást!)
6. azért szereték válaszolni kérdésedre is: akkor, amikor a szerkesztők kiválasztották a megfelelő javaslatot, és azt új szavazásra indítják!
Ui: itt a pontos értelmezni való:
utoljára figyelmeztetek! NEM ITT KELL a kérdésekre egysoros válaszokat írni! tiltás jár érte (most csak moderáltam)!
javaslakokat a megfelelő helyre kérjük beírni, ott hatásosabb, és hamarabb eljut az illetékesekhez!!!
Üdvözletem: tom

2008. 01. 03. csütörtök 22:41
BÚÉK!
Üdvözletem!
Üdvözletem!
BÚÉK!
Üdvözletem!
Üdvözletem!
okés, köszi, mint láthattad már azóta más is felvetette a problémát.
köszi (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Marlon
a nem megfelelő helyekről én töröltem a hirdetéseidet/társkereséseidet
a nem megfelelő helyekről én töröltem a hirdetéseidet/társkereséseidet
megfelelő helyre el küldöm.
(Ez egy válasz spy üzenetére (2008. 01. 02. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz spy üzenetére (2008. 01. 02. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 20:42
adminok!
a HElp topicba írtam egy felvetést, ha van egy kis ideje valakinek...
a HElp topicba írtam egy felvetést, ha van egy kis ideje valakinek...