KÖZÉRDEKŰ!
Kedves Fórumozótársaim és GG látogatók !
Ajánlom a figyelmetekbe és - a telefonlopások tanulsága miatt - a telefongazdák segítségének érdekében az alábbiakat:
a a mobilodon bepötyögöd a
*#06#
jelsort, a kijelzőn megjelenik a készüléked gyári sorozatszáma (IMEI) - ez egy 15-jegyű szám.
Írd föl valahová és jegyezd meg, mert ha elveszik a telefonod, vagy ellopják, a szolgáltatódat felhívva a sorozatszám alapján blokkoltatni lehet a készüléket, még akkor is, ha kicserélték benne a SIM-kártyát.
Valószínűleg nem látod többet a telefonodat, de legalább így a készüléket az "új tulajdonos" nem tudja használni, sem eladni. Az IMEI
segítségével a rendőrség is megtalálhatja a telefonodat használó személyt, felelősségre vonhatja, elkobozhatja a készüléket és visszaadhatja eredeti tulajdonosának.
Minél több mobiltulajdonos tud erről a lehetoségről, és él is vele szükség esetén, annál kevesebb esélyük marad a tolvajoknak.
Éppen ezért minél több becsületes emberhez érdemes eljuttatni ezt az üzenetet, hadd terjedjen a jó hír, és csökkenjen a telefonlopások száma!

Anal-fan!Te Beteg vagy!Törvénybe ütközö amit a társ kersésbe irtál!Ezért VÉGLEGES TILTÁST Javaslok!!!
(a felhasználó véglegesen tiltva! köszi az észrevételt! :tom)
(a felhasználó véglegesen tiltva! köszi az észrevételt! :tom)

de én le is töltöm őket! ahhoz meg kell regizni!

valaha
Mai "termése" 8 db topic elrondítása (köztük képes topicoké is) 1 soros, semmitmondó hsz-ekkel.
A magam topicjában figyelmeztetem, de nem árt, ha itt is látja!
Ez nem fórumozás!!!
Ne szórd kérlek tele a topicokat semmitmondó, "hűűűdeklafa" stílusú hsz-ekkel!
Mai "termése" 8 db topic elrondítása (köztük képes topicoké is) 1 soros, semmitmondó hsz-ekkel.
A magam topicjában figyelmeztetem, de nem árt, ha itt is látja!
Ez nem fórumozás!!!

Ne szórd kérlek tele a topicokat semmitmondó, "hűűűdeklafa" stílusú hsz-ekkel!
egyik fórumozótársunk ennek az észrevételének külön topicot nyitott:
fokhagyma #1 | ma 21:14
Pár75 képei.kamu!!
fokhagyma! ilyen balgaságot ne sűrűn csinálj! ha észrevételed van, akkor azt a megfelelő topicba, vagy írj a lap alján E-mailt a szerkesztőség ügyfélszolgálatára!
fokhagyma #1 | ma 21:14
Pár75 képei.kamu!!
fokhagyma! ilyen balgaságot ne sűrűn csinálj! ha észrevételed van, akkor azt a megfelelő topicba, vagy írj a lap alján E-mailt a szerkesztőség ügyfélszolgálatára!

én elmúltam 18, de nem fizetnék egy SMS-t!
meg engem csak a filmek érdekelnek a saját beküldésűek! a fórum már nem nagyon érdekel, hisz időm nem sok van rá!
meg engem csak a filmek érdekelnek a saját beküldésűek! a fórum már nem nagyon érdekel, hisz időm nem sok van rá!

természetesen már megtettem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 11. 26. hétfő 11:52
tom!
töröld mindkettőnk pölöspéternek írt hsz-ét, mert így értelmét veszítette mindkettő!
töröld mindkettőnk pölöspéternek írt hsz-ét, mert így értelmét veszítette mindkettő!
tom!
van igazságod, de a pontokért nem csak VIP tagságot válthatsz, hanem egyéb dolgokra is beválthatod!
valamint ösztönöz, hogy aktívan résztvegyél a GG életében (ezért is találták ki a szerkesztők)!
véleményeidnek és javaslataidnak, ha gondolod, adj hangot egy E-mail keretén belül, amit a lap alján elküldhetsz az ügyfélszolgálatnak,
ott a legilletékesebb fogja olvasni, és valószínűleg reagálni a leveledre...
valamint ösztönöz, hogy aktívan résztvegyél a GG életében (ezért is találták ki a szerkesztők)!
véleményeidnek és javaslataidnak, ha gondolod, adj hangot egy E-mail keretén belül, amit a lap alján elküldhetsz az ügyfélszolgálatnak,
ott a legilletékesebb fogja olvasni, és valószínűleg reagálni a leveledre...

vismajorka
---------------------------------------------
visszanéztem hsz-det!
semmitmondó és általános jelzőktől hemzsegő megnyilvánulások!
ez minden csak nem fórumozás!
ismerd meg a GG fórumát, és annak megfelelően a témáknak megfelelően szólj hozzá, vidd tovább a egyes topicokban található hozzászólások, vélemények, észrevételek fonalát....
mai két hsz-det töröltem, idézlek:
- "istennő vagy!"
- "egyetértek!"
---------------------------------------------
visszanéztem hsz-det!
semmitmondó és általános jelzőktől hemzsegő megnyilvánulások!
ez minden csak nem fórumozás!
ismerd meg a GG fórumát, és annak megfelelően a témáknak megfelelően szólj hozzá, vidd tovább a egyes topicokban található hozzászólások, vélemények, észrevételek fonalát....

mai két hsz-det töröltem, idézlek:
- "istennő vagy!"
- "egyetértek!"
okun
Ritkán jössz fórumozni, de akkor is minek???
Hála Istennek, csak pár hetente nézel be hozzánk, de akkor 1-2 topicba beteszel 1 szmájlit, egy 2 szavas "szerintem is"-et, és ennyi a fórumozásod. Átnéztem az eddigi "működésed", és az is hasonló volt. Feltehetően eddig azért kerülted el a tiltást, mert nagyon ritkán jelensz csak meg.
Nem lesz ez így jó sehogyse...
Kérlek, változtass ezen hozzáállásodon.
(Mai 2 db. hsz-ed törölve).
Ritkán jössz fórumozni, de akkor is minek???
Hála Istennek, csak pár hetente nézel be hozzánk, de akkor 1-2 topicba beteszel 1 szmájlit, egy 2 szavas "szerintem is"-et, és ennyi a fórumozásod. Átnéztem az eddigi "működésed", és az is hasonló volt. Feltehetően eddig azért kerülted el a tiltást, mert nagyon ritkán jelensz csak meg.
Nem lesz ez így jó sehogyse...

Kérlek, változtass ezen hozzáállásodon.
(Mai 2 db. hsz-ed törölve).
zpulz
Amit ma műveltél, az nem fórumozás!!!
Hozzászólásaid pontvadász-gyanúsak, üresek, semmitmondóak.
Ne csak a topic címére reagálj, hanem vedd fel a beszélgetés fonalát, és ne egysoros "bölcsességekkel" operálj!
Köszi!
Amit ma műveltél, az nem fórumozás!!!

Hozzászólásaid pontvadász-gyanúsak, üresek, semmitmondóak.
Ne csak a topic címére reagálj, hanem vedd fel a beszélgetés fonalát, és ne egysoros "bölcsességekkel" operálj!
Köszi!
Köszönöm tom, épp szólni akartam a jómadárnak!
Annyit tennék hozzá, hogy semmitmondó, üres hsz-eit törlöm! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 21. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyit tennék hozzá, hogy semmitmondó, üres hsz-eit törlöm! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 21. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 19:18
peter748
----------------------------------------------
FIGYELMEZTETLEK!
mai hsz-id mind pontgyűjtőgető gyanúsak!
ha nem hagyod abba, és folytatod "félsoros" megjegyzéseidet TILTÁS lesz a vége!
FIGYELMEZTETLEK!
peter748
FIGYELMEZTETLEK!
FIGYELMEZTETLEK!
kategória admin...a celebeknél
ifmih
Nekem kicsit furcsa, hogy pont 10-10 hozzászuólásod volt tegnap és mai is...
Tegnap még mondtál is valami értelmeset, de ma? Semmitmondó, üres, ezerszer elhangzott hsz-ek tömkelege!
Ne itt vadászd a pontokat, a Fórum nem erre való!
A fórumozásod javítása érdekében:
1.: Nézd át első tegnapi hsz-eid, azokban volt valami érdemleges is. AZ a folytatandó!
2.: Ne csak a topic címére reagálj, hanem kapcsolódj be a beszélgetésbe!
3.: Ezerszer elhangzott, "velős" utalásokra senki nem kíváncsi.
4.: Vicc topic (és képes topicok): 1 nap - 1 vicc (vagy kép), vagy több vicc (kép), de egy hsz-ben!!!
Nekem kicsit furcsa, hogy pont 10-10 hozzászuólásod volt tegnap és mai is...
Tegnap még mondtál is valami értelmeset, de ma? Semmitmondó, üres, ezerszer elhangzott hsz-ek tömkelege!
Ne itt vadászd a pontokat, a Fórum nem erre való!

A fórumozásod javítása érdekében:
1.: Nézd át első tegnapi hsz-eid, azokban volt valami érdemleges is. AZ a folytatandó!
2.: Ne csak a topic címére reagálj, hanem kapcsolódj be a beszélgetésbe!
3.: Ezerszer elhangzott, "velős" utalásokra senki nem kíváncsi.
4.: Vicc topic (és képes topicok): 1 nap - 1 vicc (vagy kép), vagy több vicc (kép), de egy hsz-ben!!!
Szilva Drága! Köszi porse tiltását! Javasolni akartam, de megelőztél! Imádom, hogy nemcsak rajtam, hanem témámon is rajta a szemed!
Mivel nem az én témám,
humorista
2 hsz-ét a Swingerből és a JNKSZ megyei társkeresőből törölnéd? Köszi!

Mivel nem az én témám,
humorista
2 hsz-ét a Swingerből és a JNKSZ megyei társkeresőből törölnéd? Köszi!
darius58
Ez nem fórumozás (Michelle Wild):
"Michelle for ever!"
Mivel csak egyetlen topicban csináltad, és egyszer, így csak figyelmeztetlek!
Legközelebb tiltásod kérem! (Hsz. törölve).
Ez nem fórumozás (Michelle Wild):
"Michelle for ever!"

kikkk
Ez nem fórumozás (Palotás Petra):
"jóááááááááá mőá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá"
Ez nem fórumozás (Palotás Petra):
"jóááááááááá mőá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá"

vith19!Topic-ok off-olása,természetesen a képes topic is hozzá tartozik,semmitmondo hsz-ek,pont vadászás.Javaslatom 1 hét stop and go!