fehersandor78! 8 db semmitmondo Totál pontvadász!!!hsz a képes topic-ban tett kisérletedért 1 hetes stop and go a javaslatom neked!
cumajbi
Átnéztem nevezett összes hozzászólását, és 1-2 kivételtől eltekintve mind semmitmondó, pontvadász-gyanús.
Ma is a KA topicban 4 tök felesleges hsz.
Szerintem 24 órára hadd gondolkodjon.
Átnéztem nevezett összes hozzászólását, és 1-2 kivételtől eltekintve mind semmitmondó, pontvadász-gyanús.
Ma is a KA topicban 4 tök felesleges hsz.
Szerintem 24 órára hadd gondolkodjon.
Na, állítólag megváltozott, de azért kíváncsi leszek, kivel üti össze először a port (ez kicsit képzavaros volt, de mindegy!).
Ha meg tényleg megváltozott (én is formálódtam "azóta"), akkor meg nem lesz baj. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha meg tényleg megváltozott (én is formálódtam "azóta"), akkor meg nem lesz baj. (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 19:37
tudod doki egy hétig nem voltam de én is üdvözlöm homepicturest,

Tati2!Offolod a képes topic-ot és más topic-okat is.Kérlek ne tedd,mert pont gyujtögetésre utalnak.Kapcsolodj be a forumokba érdemi hozzászolásokkal,képekkel a képes topic-ba!Hsz-eid,pontjaid törölve.
tudod doki egy hétig nem voltam de én is üdvözlöm homepicturest,
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 13. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 11. 13. kedd 19:44
OFF: Én meg aszittem először sanyisanyi lesz, aki megtalálja home-t...
Vagy vica-versa...

módosítottam
(egy admin) (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(egy admin) (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 11:41
Akkor jó!
De a mondandóm lényege az lett volna, hogy ha nekem nem megy, akkor egy admin módosítsa az üzenetemet"2-3naponta" -ra.

De a mondandóm lényege az lett volna, hogy ha nekem nem megy, akkor egy admin módosítsa az üzenetemet"2-3naponta" -ra.

Akkor jó!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Átmeneti hiba volt, már rendben!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 11. 15. csütörtök 23:01
Nem megy a hozzászólás módosítása. Azt írja ki hogy nem jogosult az oldal használatához.
Na de mindegy nem ez a lényeg, hanem hogy a kelemen anna topicban a #2089-ben "2 naponta"
helyett "2-3 naponta" lenne, csak hirtelen 2-t írtam és küldtem el.
Szeretném, ha egy admin átjavítaná mielőtt annacska meglátja
előre is thenksz
Na de mindegy nem ez a lényeg, hanem hogy a kelemen anna topicban a #2089-ben "2 naponta"

előre is thenksz

Minden olyan hsz-t ami CSAK IKONOKAT tartalmaz törlök!!!
Azokat a rövid/jelzős érzelemkitőréseket is automatikusan törlöm, amit a képes topicokba írtok! A képes topicokba ne írjatok szöveges hsz-ket, arra ott van a KépesAdmin külön szobája!

Nem megy a hozzászólás módosítása. Azt írja ki hogy nem jogosult az oldal használatához.
előre is thenksz

előre is thenksz

mellesleg megint mennyi hülye topic nyitás van!
sok meló az adminoknak! sajnálom őket! legyen már olyan kitétel, amit korábban is mondtam, meg sokan mások, hogy addig ne lehessen topicot nyitni egy-egy usernak, amíg nincs legalább 100 hsz.-e! addig legyen egy topic, ahova beírhatja a javaslatát, és majd döntünk róla, vagy az adminok döntenek!
sok meló az adminoknak! sajnálom őket! legyen már olyan kitétel, amit korábban is mondtam, meg sokan mások, hogy addig ne lehessen topicot nyitni egy-egy usernak, amíg nincs legalább 100 hsz.-e! addig legyen egy topic, ahova beírhatja a javaslatát, és majd döntünk róla, vagy az adminok döntenek!

akaratos
--------------------------------------------
offolod a képes topicokat szöveges hozzászólásaiddal!
oda csak képeket!!!
keresd meg a téged érdeklő témát a szex szokásokban és ott írj véleményeket!
(képes topicokban a hsz-det töröltem!)
--------------------------------------------
offolod a képes topicokat szöveges hozzászólásaiddal!
oda csak képeket!!!
keresd meg a téged érdeklő témát a szex szokásokban és ott írj véleményeket!
(képes topicokban a hsz-det töröltem!)
akkor itt a kezem
nem disznóláb!

én meg nem, ugyanolyan hülye vagyok, mint fél v. egy éve!

Küldtem levelet a mélcímedre, amit régebben használtál.
OFF: Én meg aszittem először sanyisanyi lesz, aki megtalálja home-t...
Vagy vica-versa...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 13. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 11. 13. kedd 13:25
na-na, alig jött vissza, már piszkálod?
vigyázz emberedre találsz benne...

na-na, alig jött vissza, már piszkálod?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 11. 13. kedd 09:01
emlékeim szerint pontosabban írtad volna, ha ezt írod home-nak:
üdvözöllek dicső lovag! hülyébb vagy Te, mint a lovad!
emlékeim szerint pontosabban írtad volna, ha ezt írod home-nak:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 21:51
üdvözöllek dicső lovag! szép a ruhád, szép a lovad!
úgy emlékszem, hogy amikor kérted, már akkor is azt mondtam, hogy NEM, nem foglak a kérésed ellenére sem törölni, mert
NEM az a megoldás, hogy egy nézeteltérés esetén besértődünk, hanem azokat tisztázzuk és megoldjuk!
tehát, most is az a válaszom, hogy NEM!
(csak véglegesn tudnálak tiltani és törölni a régi hsz-idet, de NEM!)
faszkalap? lehet
bekaphatom? nincs szexuális ingerenciám rád!
gyere vissza Te sértődékeny majom! és ne lázadozz a sorsod ellen!
inkább fogd meg a jobb kezem, ami nem disznóláb!
úgy emlékszem, hogy amikor kérted, már akkor is azt mondtam, hogy NEM, nem foglak a kérésed ellenére sem törölni, mert
NEM az a megoldás, hogy egy nézeteltérés esetén besértődünk, hanem azokat tisztázzuk és megoldjuk!
tehát, most is az a válaszom, hogy NEM!
(csak véglegesn tudnálak tiltani és törölni a régi hsz-idet, de NEM!)
faszkalap? lehet
bekaphatom? nincs szexuális ingerenciám rád!

gyere vissza Te sértődékeny majom! és ne lázadozz a sorsod ellen!

Bandi1984.Idézlek a Szép "alma" cicik a netröl:
-basszátok meg,kéne egyet baszni,egyébként bandi vagyok
-Hello Gyapoth vagyok!És igen szigoru!Emme kis szösszenésed miatt felölem mehetsz is azt müvelni amiért a képes topicba betértél,és hangot adtál vágyadnak.Most B***HATSZ 1 hétig senki sem fog itt zavarni a forumban!Ennyi a büntetésed!
-basszátok meg,kéne egyet baszni,egyébként bandi vagyok
-Hello Gyapoth vagyok!És igen szigoru!Emme kis szösszenésed miatt felölem mehetsz is azt müvelni amiért a képes topicba betértél,és hangot adtál vágyadnak.Most B***HATSZ 1 hétig senki sem fog itt zavarni a forumban!Ennyi a büntetésed!