Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2007. 11. 12. hétfő 17:31  #1430
tom1019 tom1019 VIP Admin
skiz0 !
-------------------------------------------
én még annyit tennék hozzá, hogy ha a megfelelő topicba írsz, és érdemi hsz-ket, aminek van a témához köze, akkor biztosíthatlak, hogy nem fognak eltűnni a hozzászólásaid!!!
(Kovinál, én is kettő felesleges kérdésedet töröltem, nem oda valók!)

viszont segítek:
amennyiben bármilyen problémád lenne a GG fórum működésével és müködtetésével kapcsolatban, akkor ne Kovinál üzengess és kérdezz (én sem kérdezem meg a Kovi blogjában, hogy hogyan aludt előző éjszaka, és nem is üzengetek rajta keresztül, hogy fáj a hasam!),
hanem a lap alján írj levelet (E-mail küldés) a szerkeztőség ügyfélszolgálatára, és ott kiöntheted ami szívedet nyomasztja. ejnye1
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2007. 11. 12. hétfő 17:04
skiz0

Felhívnám a figyelmed, hogy:

- Hozzászólást csak a megfelelő topic-ba! Hogy "eltűnnek" az üzijeid, annak semmi köze nincs a JNKSzolnok megyei társkeresőhöz!
- Tartalmas, értelmes, megfelelő helyre írt hsz. megmarad. Ami nem ilyen, az meg úgyis mehet a süllysztőbe!
ejnye1
2007. 11. 12. hétfő 17:04  #1429
skiz0

Felhívnám a figyelmed, hogy:

- Hozzászólást csak a megfelelő topic-ba! Hogy "eltűnnek" az üzijeid, annak semmi köze nincs a JNKSzolnok megyei társkeresőhöz!
- Tartalmas, értelmes, megfelelő helyre írt hsz. megmarad. Ami nem ilyen, az meg úgyis mehet a süllysztőbe!
ejnye1
2007. 11. 12. hétfő 16:33  #1428
jamaika01
---------------------------------------------
nem vagy rendszeres látogatónk, de látszik is a hsz-den!
- semmitmondó jelzős megjegyzések,
-offolod a képes topicokat! (megjegyzéseidet töröltem)
FIGYELMEZTETLEK!
ejnye1

kérlek ismert meg a fórumot, és csak utána írjál érdemi hozzászólásokat, a képes topicokba pedig csak és kizárólag oda illő képeket szúrj be!b
2007. 11. 11. vasárnap 22:12  #1427
MmePrune MmePrune VIP Admin
hello édes smile
jó, hogy itt vagy újra smile
akkor most keresek egy könyvkötőt hehe wave
2007. 11. 10. szombat 22:41  #1426
Törölt felhasználó (21812)
Én örülök, hogy nem törölték a reget, mert jó érzés ismerős nevet látni smile
wave
2007. 11. 10. szombat 21:58  #1425
Üdv home! Gyere inkább fórumozzunk egy jót, vagy tegyél fel egy-két kvízkérdést, hátha megent veszekedhetünk egy kicsit! nyes hehe
2007. 11. 10. szombat 21:51  #1424
üdvözöllek dicső lovag! szép a ruhád, szép a lovad!

úgy emlékszem, hogy amikor kérted, már akkor is azt mondtam, hogy NEM, nem foglak a kérésed ellenére sem törölni, mert
NEM az a megoldás, hogy egy nézeteltérés esetén besértődünk, hanem azokat tisztázzuk és megoldjuk!
tehát, most is az a válaszom, hogy NEM!
(csak véglegesn tudnálak tiltani és törölni a régi hsz-idet, de NEM!)

faszkalap? lehet
bekaphatom? nincs szexuális ingerenciám rád!
eplus2

gyere vissza Te sértődékeny majom! és ne lázadozz a sorsod ellen! nyes inkább fogd meg a jobb kezem, ami nem disznóláb! hehe wave
2007. 11. 10. szombat 18:12  #1423
megválaszoltam! nyes wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 10. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 17:42
tom! Ment egy privi, válaszold meg kérlek!
2007. 11. 10. szombat 17:54  #1422
vazelinator vazelinator VIP Admin
semmi hozzá füzzni vallom nincs, tudod hogy mindent megtalálok, csak hagylak benneteket megengedő vagyok. Azt hiszem erről már tájékoztattalak nem egyszer és nem egy nick formában. Értékes tag akarsz lenni ténleg? akkor élj vele.

amennyiben valami további problémád van, állók rendelkezésedre e-maliben. témát fórumba lezártnak tekintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 11. 09. péntek 14:29
Tudjátok, mikor van Katalin napja? November 25-én…Már csak tízegynéhány nap lett volna, hogy megszerezzem magamnak az örömöt: visszatérjek egy közösségbe, amelyet már régideje csak hébe-hóba látogattam meg ilyen-olyan okokból kifolyólag…Nos, kútbaesett, szerencsére még idejében! Mert ahol hazugnak tartják az ember lányát, ott mi keresnivalója lenne?!
Felhívom a figyelmed, és minden kedves fórumozóét: nem tévedtél!
Felhívom továbbá a figyelmet arra is, hogy az #1550 és az #1552 - enyhén fogalmazva-valótlanságot állít, alaptalan rágalom: ÉN semmi közösséget nem vállalok yanek77-tel, sem hozzászólásaival, sem nemével, sem jellemével.Tisztelem őt, mint fórumtársamat, és ennyi.Az szégyellje magát, aki ezt a hazugságot le akarja nyomni a fórum tagjainak torkán.Jó fórumozást!
2007. 11. 10. szombat 17:44  #1421
édespille édespille
amindenit! tom simán beintett nekem! ááá!
(vagy ez már off?)
2007. 11. 10. szombat 17:42  #1420
tom! Ment egy privi, válaszold meg kérlek!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 17:28
"és tom... néha bőven elegendő egy helyeslő, illetve ellenző szó... bőven... sokszor elegendő..."

igen, néha nem árt valamit nyomatékosítani az emberekben, ha kell akkor a mondatrészek ismétlésével is!
mf2 nyes wink
2007. 11. 10. szombat 17:28  #1419
"és tom... néha bőven elegendő egy helyeslő, illetve ellenző szó... bőven... sokszor elegendő..."

igen, néha nem árt valamit nyomatékosítani az emberekben, ha kell akkor a mondatrészek ismétlésével is!
mf2 nyes wink
2007. 11. 10. szombat 17:15  #1418
édespille édespille
igen..., igen... megfontolandó továbbá a hülye macskás topik és a már megint esik az eső topik törlése is. vigyor (vicceltem)
és tom... néha bőven elegendő egy helyeslő, illetve ellenző szó... bőven... sokszor elegendő...
ja, és igen, sanyisanyi, mi, fehérruhások meg aztán már végképp tartsunk össze. kacsint
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 16:50
A jó tanácsot szerintem is mindig meg kell hallgatni, átgondolni, és szükség szerint dönteni.
Lehet, hogy igazad van! Valószínűleg, hogy amennyiben mindenki kiöntötte a szívét, akkor holnap véglegesen törölni fogom a topicot.
Azért egyet ne felejtsetek el, még ha a jó szándék is vezérel benneteket, hogy ez egy fórum. Mindenkinek joga van elmondani a problémáit, gondjait, legyen az szexuális, vagy a társas életével kapcsolatos téma. (még mindig jobb, mint időjárásról, meg hülye macskákról beszélgetni nyes ).
Senkit nem kell megvédeni, mindenki védje meg önmagát, ahogy tudja. Erre nagyon sok példa volt már itt, és szerintem lesz is a jövőben.
Ezeknek a "kiteregetése" igazándiból még nem lenne következménye, hogy be kelljen zárni egy topicot.
A gond itt az, hogy olyan személyek is érintettek, akik személyesen is ismerik egymást, és ebben az esetben és témában mindenféleképpen kerülendő a további viták.
Ez már komoly ok a topic törlésére, de van egy olyan szabály is, hogy addig, amíg kulturáltan folyik a vita, és a topic indítója nem kéri a témájának zárolását vagy törlését, addig majdnem, hogy az admin tehetetlen, mert neki objektíven kell mérlegelni, és még érintettség esetén sem viheti bele a szubjektív döntését. Ezen az alapon bármelyik topicot be lehetne zárni és törölni, ahol az admin személye negatív megvilágításba kerül. Ügye ezt Ti sem gondoljátok komolyan, ergo mindenki védje meg magát a saját "fegyverével". Az enyém általában a meggyőzés (lásd: Katicika effektus, akinek laposra dumáltam a számat, és mindent megtettem éveken keresztül, hogy normálisan beilleszkedjen egy közösségbe, és ne használjon mások megtévesztésére több nicnevet. Sajnos nem sikerült, ezért (velem egyeztetve) "fölém nyúltak", és a kérdést rövidre zárták, magyarul: nem tudtam és nem is akartam ezer figyelmeztetés után tovább védeni személyét).

Azért gondolkozzatok el egy kicsit (mindenkihez szólok), a ti házatok táján minden a legnagyobb heppy?
Senkinek semmi gondja nincs? Mert én ebben nem hiszek!
Sokszor írtam és mondtam szóban is, hogy senki sem hibátlan, én sem, Ti sem, senki sem! Mindenkinek megvan a maga keresztje.
Sokan unalomból, sokan pótcselekvésből, sokan, szenvedélyből, sokan egy esetleges betegség orvoslása, sokan a munkájuk, sokan jóindulatból, sokan rossz szándékoktól vezérelve, sokan mások megsegítése, sokan mások bosszantása, sokan magánéletük válsága miatt, sokan együtt, sokan egyedül vannak a gépeik előtt, és ütik 1-2 órát vagy esetleg 4-5 órát, nagyon ritka esetben fél napokat a klaviatúrájuk gombjait.
De mindezek mind-mind magánügyek, egyéni sorsok, és ezekbe illetékteleneknek beleszólni nem szabad, nem lehet, és nem is kell!

Mindenki szálljon önmagába, mielőtt másokat megkritizál, és véleményez. Én is ezt teszem, és tudom, hogy sok esetben helytelenül, rossz úton járok, de ezekért nem másokat hibáztatok, cselekedeteimért vállalom a felelőséget, és igyekszem javítani életvitelemen és sorsomon, és megpróbálok másoknak is segíteni.
2007. 11. 10. szombat 17:10  #1417
állok a 2 ok elébe, és várom a "figyelmeztetéseteket"! eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 10. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 17:06
nincs hozzáfűznivalóm...miután személyesen érintett vagyok, nem tudok objektíven részt venni a vitában...szubjektíven meg az adminságom miatt nem fogok
ha már utaltál a szabályokra...íratlan szabályok miatt már legalább 2 ok lenne, hogy figyelmeztessünk hehe
részemről maradok megfigyelő a továbbiakban, és már csak adminként avatkozom be wave
2007. 11. 10. szombat 17:06  #1416
nincs hozzáfűznivalóm...miután személyesen érintett vagyok, nem tudok objektíven részt venni a vitában...szubjektíven meg az adminságom miatt nem fogok
ha már utaltál a szabályokra...íratlan szabályok miatt már legalább 2 ok lenne, hogy figyelmeztessünk hehe
részemről maradok megfigyelő a továbbiakban, és már csak adminként avatkozom be wave
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 16:50
A jó tanácsot szerintem is mindig meg kell hallgatni, átgondolni, és szükség szerint dönteni.
Lehet, hogy igazad van! Valószínűleg, hogy amennyiben mindenki kiöntötte a szívét, akkor holnap véglegesen törölni fogom a topicot.
Azért egyet ne felejtsetek el, még ha a jó szándék is vezérel benneteket, hogy ez egy fórum. Mindenkinek joga van elmondani a problémáit, gondjait, legyen az szexuális, vagy a társas életével kapcsolatos téma. (még mindig jobb, mint időjárásról, meg hülye macskákról beszélgetni nyes ).
Senkit nem kell megvédeni, mindenki védje meg önmagát, ahogy tudja. Erre nagyon sok példa volt már itt, és szerintem lesz is a jövőben.
Ezeknek a "kiteregetése" igazándiból még nem lenne következménye, hogy be kelljen zárni egy topicot.
A gond itt az, hogy olyan személyek is érintettek, akik személyesen is ismerik egymást, és ebben az esetben és témában mindenféleképpen kerülendő a további viták.
Ez már komoly ok a topic törlésére, de van egy olyan szabály is, hogy addig, amíg kulturáltan folyik a vita, és a topic indítója nem kéri a témájának zárolását vagy törlését, addig majdnem, hogy az admin tehetetlen, mert neki objektíven kell mérlegelni, és még érintettség esetén sem viheti bele a szubjektív döntését. Ezen az alapon bármelyik topicot be lehetne zárni és törölni, ahol az admin személye negatív megvilágításba kerül. Ügye ezt Ti sem gondoljátok komolyan, ergo mindenki védje meg magát a saját "fegyverével". Az enyém általában a meggyőzés (lásd: Katicika effektus, akinek laposra dumáltam a számat, és mindent megtettem éveken keresztül, hogy normálisan beilleszkedjen egy közösségbe, és ne használjon mások megtévesztésére több nicnevet. Sajnos nem sikerült, ezért (velem egyeztetve) "fölém nyúltak", és a kérdést rövidre zárták, magyarul: nem tudtam és nem is akartam ezer figyelmeztetés után tovább védeni személyét).

Azért gondolkozzatok el egy kicsit (mindenkihez szólok), a ti házatok táján minden a legnagyobb heppy?
Sokszor írtam és mondtam szóban is, hogy senki sem hibátlan, én sem, Ti sem, senki sem! Mindenkinek megvan a maga keresztje.
Sokan unalomból, sokan pótcselekvésből, sokan, szenvedélyből, sokan egy esetleges betegség orvoslása, sokan a munkájuk, sokan jóindulatból, sokan rossz szándékoktól vezérelve, sokan mások megsegítése, sokan mások bosszantása, sokan magánéletük válsága miatt, sokan együtt, sokan egyedül vannak a gépeik előtt, és ütik 1-2 órát vagy esetleg 4-5 órát, nagyon ritka esetben fél napokat a klaviatúrájuk gombjait.
De mindezek mind-mind magánügyek, egyéni sorsok, és ezekbe illetékteleneknek beleszólni nem szabad, nem lehet, és nem is kell!

Mindenki szálljon önmagába, mielőtt másokat megkritizál, és véleményez. Én is ezt teszem, és tudom, hogy sok esetben helytelenül, rossz úton járok, de ezekért nem másokat hibáztatok, cselekedeteimért vállalom a felelőséget, és igyekszem javítani életvitelemen és sorsomon, és megpróbálok másoknak is segíteni.
2007. 11. 10. szombat 16:50  #1415

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 10. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 11:49
jótanács: "Megint tele van a "HÓCIPŐM"..." ne zároljátok, töröljétek a topikot. énszerintem... wave
2007. 11. 10. szombat 12:27  #1414
a jótanácsot mindig meg kell fogadni...látnia kell még három illetékesnek...ha ez megvan, javasolni fogom a törlését
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 10. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
jótanács: "Megint tele van a "HÓCIPŐM"..." ne zároljátok, töröljétek a topikot. énszerintem... wave
2007. 11. 10. szombat 12:11  #1413
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Túl sok az olyan privátszférába tartozó dolog amihez nekünk fórumosoknak semmi közze,egyetértek pillével worship
2007. 11. 10. szombat 11:49  #1412
édespille édespille
2007. 11. 09. péntek 14:47  #1411
Kedves Katicika=yanek77!
Tegnap írtam neked egy priv. levelet, hogy vedd tudomásul a G.Admin döntését, és a saját neveddel szeretettel várunk vissza a történtek ellenére is a fórumba!
Erre mit csinálsz?
Megint megpóbálod megtéveszteni és manipulálni az embereket, a normális fórumozókat.
Ennek a névnapodhoz semmi köze, ne sajnáltasd magadat, mert azonnal zokogógörcsbe török ki, és a remegéstől a végleges tiltógombra téved a mutató ujjam, amivel teljesen véletlen yanek után küldöm a Katicika nicnevedet is!
(arra kértelek, hogy csak ezzel a nicneveddel gyere, és nyerd vissza, mind a forumózótársaid, mind az adminok bizalmát!
Kérlek ehhez tartsd magadat, ne "műmájerkodjál", és ne sajnáltasd itt senkivel magadat! ejnye1
Köszönöm megértésedet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 11. 09. péntek 14:29
Tudjátok, mikor van Katalin napja? November 25-én…Már csak tízegynéhány nap lett volna, hogy megszerezzem magamnak az örömöt: visszatérjek egy közösségbe, amelyet már régideje csak hébe-hóba látogattam meg ilyen-olyan okokból kifolyólag…Nos, kútbaesett, szerencsére még idejében! Mert ahol hazugnak tartják az ember lányát, ott mi keresnivalója lenne?!
Felhívom a figyelmed, és minden kedves fórumozóét: nem tévedtél!
Felhívom továbbá a figyelmet arra is, hogy az #1550 és az #1552 - enyhén fogalmazva-valótlanságot állít, alaptalan rágalom: ÉN semmi közösséget nem vállalok yanek77-tel, sem hozzászólásaival, sem nemével, sem jellemével.Tisztelem őt, mint fórumtársamat, és ennyi.Az szégyellje magát, aki ezt a hazugságot le akarja nyomni a fórum tagjainak torkán.Jó fórumozást!
/ 140