1 hétre nyaral
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 14. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 21:00
A Kismalac videók kommentjei között figyelembe ajánlanám
varacs
nevű nick-et...
varacs
nevű nick-et...
A Kismalac videók kommentjei között figyelembe ajánlanám
varacs
nevű nick-et...
varacs
nevű nick-et...
MINDENKIT ISMÉT szépen MEGKÉREK, hogy az ADMINOKKAL KAPCSOLATOS ÉSZREVÉTELEKET, KRITIKÁKAT, JAVASLATOKAT AZ ADMINOK FOGADÓÓRÁJA c.TOPICBA, vagy privát levélben ÍRJA MEG, HOGY A TÖBBI TOPICOT NE OFFOLJUK!
- erre jó és korrekt példa: ghorrag
- viszont rossz és inkorrekt példa: katicika
A jövőben a rossz helyen (topicban) kezdeményezett adminokkal kapcsolatos észrevételeket, vitákat és kötözködéseket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk!)
- erre jó és korrekt példa: ghorrag
- viszont rossz és inkorrekt példa: katicika
A jövőben a rossz helyen (topicban) kezdeményezett adminokkal kapcsolatos észrevételeket, vitákat és kötözködéseket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk!)
Valós vagy nem ? Nagy szerszámok | Nyitotta: Züllés (2006.08.26 21:20)
ez a Fake topic-ba belefér szerintem!
ez a Fake topic-ba belefér szerintem!

Gombocz,krisz28bp,Wolf!Képes topicot ne offoljátok!Hsz-ek ,pontok TÖRÖLVE!

Jamaika01!Ostoba semmitmondo hsz-eid miatt melyeket a képes topicba tettél,látogatásodkor,FIGYELMEZTETÉSBEN RÉSZESITELEK!Olvasd el a forom szabályzatot!Képes topicba képeket várunk!Hsz,Pontok törölve!

semmi válassz nyelvet, és fórumozzál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (69371)
2007. 09. 10. hétfő 15:05
az oldal bejelentkezésnél azt írta, hogy: nem magyarországról nézem a lapot, válasszak nyelvet!
akkor most, hol a kurva életben vagyok? ennyire ütős a szagom?
mama segíts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy ilyenkor mi van?
amúgy ilyenkor mi van?

az oldal bejelentkezésnél azt írta, hogy: nem magyarországról nézem a lapot, válasszak nyelvet!
amúgy ilyenkor mi van?
amúgy ilyenkor mi van?
A dolgok,amelyeket megtanultam az élettől (ajánlom mindenki figyelmébe):
Hogy nem számít, mennyire jó valaki, mindenképpen fájdalmat okoz neked olykor. És ezért meg kell bocsátanod neki.
Hogy évek kellenek a bizalom kiépítéséhez, de elég néhány másodperc a lerombolásához.
Hogy nem kell megváltoztatnunk barátainkat, ha megértjük, hogy a barátok változnak.
Hogy a körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek.
Hogy vagy Te tartod ellenőrzés alatt a tetteidet, vagy azok fognak Téged.
Megtanultam, hogy a hősök olyan emberek, akik azt tették, ami szükséges volt, szembenézve a következményekkel.
Hogy a türelem rengeteg gyakorlást igényel.
Hogy vannak emberek, akik szeretnek bennünket, de egyszerűen nem tudják, hogyan mutassák ki.
Hogy olykor az, akire azt hinnéd, hogy megadja neked a kegyelemdöfést, ha már a földön fekszel, egyike azon keveseknek, akik segíteni fognak neked felállni.
Hogy csak azért mert valaki nem úgy szeret téged, ahogyan te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged teljes szívével.
Hogy sosem szabad azt mondani egy kisgyermeknek, hogy az álmok balgaságok: tragédia lenne, ha ezt elhinné.
Hogy nem mindig elég, ha megbocsát nekünk valaki. Az esetek többségében te vagy, akinek meg kell bocsátani magadnak.
Hogy nem számít, hány szilánkra tört a szíved: a világ nem áll meg, hogy megvárja, míg összeragasztod.
Hogy nem számít, mennyire jó valaki, mindenképpen fájdalmat okoz neked olykor. És ezért meg kell bocsátanod neki.
Hogy évek kellenek a bizalom kiépítéséhez, de elég néhány másodperc a lerombolásához.
Hogy nem kell megváltoztatnunk barátainkat, ha megértjük, hogy a barátok változnak.
Hogy a körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek.
Hogy vagy Te tartod ellenőrzés alatt a tetteidet, vagy azok fognak Téged.
Megtanultam, hogy a hősök olyan emberek, akik azt tették, ami szükséges volt, szembenézve a következményekkel.
Hogy a türelem rengeteg gyakorlást igényel.
Hogy vannak emberek, akik szeretnek bennünket, de egyszerűen nem tudják, hogyan mutassák ki.
Hogy olykor az, akire azt hinnéd, hogy megadja neked a kegyelemdöfést, ha már a földön fekszel, egyike azon keveseknek, akik segíteni fognak neked felállni.
Hogy csak azért mert valaki nem úgy szeret téged, ahogyan te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged teljes szívével.
Hogy sosem szabad azt mondani egy kisgyermeknek, hogy az álmok balgaságok: tragédia lenne, ha ezt elhinné.
Hogy nem mindig elég, ha megbocsát nekünk valaki. Az esetek többségében te vagy, akinek meg kell bocsátani magadnak.
Hogy nem számít, hány szilánkra tört a szíved: a világ nem áll meg, hogy megvárja, míg összeragasztod.
mit akarsz írni gyönyörű virágszálam? ugye nem kukkoltad a húgodat?
zárolva van a topic? ha nincs, akkor írj bele nyugodtan...legfeljebb kapsz egy fasza kis tiltást
viccet félretéve: írhatsz bele attól még, mert kuplerájos
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

zárolva van a topic? ha nincs, akkor írj bele nyugodtan...legfeljebb kapsz egy fasza kis tiltást

viccet félretéve: írhatsz bele attól még, mert kuplerájos

2007. 09. 09. vasárnap 13:54
A hugom kukkolom topicba lehet irni?mert vazi 14 nappal ezelőtt közölte hogy takaritás lesz,azóta nem történt semmi,(nem hiába minden férfi lusta ha női munkáról van szó
)

A hugom kukkolom topicba lehet irni?mert vazi 14 nappal ezelőtt közölte hogy takaritás lesz,azóta nem történt semmi,(nem hiába minden férfi lusta ha női munkáról van szó
)

frances forumozót FIGYELMEZTETÉSBEN részesitem felesleges topic nyitás miatt!!!
(24 óra figyelmeztető tiltás: tom)

(24 óra figyelmeztető tiltás: tom)
én szerintem kakicica vagy, ő ilyen tudományos kisokos, de forrónyomon vagyok!
mellesleg általában azok között az embverek között van vita, és ez tudományosan is bizonyított, akik hasonló felfogásúak, hasonló szinten vannak!
lásd politika, de erről csak ennyit, veszekednek, de mindkettő azt akarja, csak a maga malmára! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 08. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)

mellesleg általában azok között az embverek között van vita, és ez tudományosan is bizonyított, akik hasonló felfogásúak, hasonló szinten vannak!
lásd politika, de erről csak ennyit, veszekednek, de mindkettő azt akarja, csak a maga malmára! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 08. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 00:01
szerintem aludj egyet, aztan döntsd el, hogy szoni vagyok, vagy kakicica, dehogy nem magyar billentyüzeten gepelek, az biztos
( vagy esetleg kerdezd meg tomot, hogy neki gyanus vagyok-e )
javitva: hopsz..megelözött
javitva: hopsz..megelözött
szerintem aludj egyet, aztan döntsd el, hogy szoni vagyok, vagy kakicica, dehogy nem magyar billentyüzeten gepelek, az biztos
javitva: hopsz..megelözött (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
javitva: hopsz..megelözött (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:22
ghorrag társ nekem kicsit gyanús lett! erről Anthony tudna nyilatkozni jobban! a hsz.-ében, főleg a grafitosban nincsennek á,é betük és a többi hosszú magánhangzó! ez mondhatni szoni-s! gondoltam szólok! de lehet kakicika is, vagy valaki aki nem magyar billentyűzeten gépel!
nekem meg Te vagy gyanús!
csak egyszer remegne kezedben meg a tollad egy hasonló válaszra, mint a 1419-es hsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
csak egyszer remegne kezedben meg a tollad egy hasonló válaszra, mint a 1419-es hsz!

2007. 09. 07. péntek 23:22
ghorrag társ nekem kicsit gyanús lett! erről Anthony tudna nyilatkozni jobban! a hsz.-ében, főleg a grafitosban nincsennek á,é betük és a többi hosszú magánhangzó! ez mondhatni szoni-s! gondoltam szólok! de lehet kakicika is, vagy valaki aki nem magyar billentyűzeten gépel!
megkaptam
elolvastam
fölfogtam
ok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
elolvastam
fölfogtam
ok

igen már nem értem! ha el akarsz fogadni, akkor ne poénkodj velem! mert nem veszem tőlem! én ilyen vagyok!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 21:36
te tényleg tisztára nem érted a poénokat!
kedvetekbe akar járni az ember, és ez a hála jele nálad!
(írok neked megint a dühöngőbe is, de azt nem teszed zsebre), ezért meg lehet, hogy tiltalak 24-re, hogy legyen időd gondolkodni, mielőtt hülyeséget beszélsz!!!!!!
kedvetekbe akar járni az ember, és ez a hála jele nálad!

válaszoltam neked az offban és az adminokban is
(félek, hogy nem én bosszankodok, hanek a kedves barátunk!) (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

(félek, hogy nem én bosszankodok, hanek a kedves barátunk!) (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)