Bosszantó mi, ha nem értik a poénokat...?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 09. 07. péntek 21:36
te tényleg tisztára nem érted a poénokat!
kedvetekbe akar járni az ember, és ez a hála jele nálad!
(írok neked megint a dühöngőbe is, de azt nem teszed zsebre), ezért meg lehet, hogy tiltalak 24-re, hogy legyen időd gondolkodni, mielőtt hülyeséget beszélsz!!!!!!

te tényleg tisztára nem érted a poénokat!
(írok neked megint a dühöngőbe is, de azt nem teszed zsebre), ezért meg lehet, hogy tiltalak 24-re, hogy legyen időd gondolkodni, mielőtt hülyeséget beszélsz!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (69371)
2007. 09. 07. péntek 17:37
szánalmas vagy! írtam abba a topic-ba! pedig kezdtem örülni, hogy talán barátok leszünk!
nem...meg nem kaptam meg
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
válaszoltam is
remélem megkapod
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)

szánalmas vagy! írtam abba a topic-ba! pedig kezdtem örülni, hogy talán barátok leszünk!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 17:33
tudományos topic megnyitva! remélem kielégültök benne, én máshová megyek kielégülni!

tudományos topic megnyitva! remélem kielégültök benne, én máshová megyek kielégülni!

küldtem privat üzenetet..remelem megkaptad!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 16:08
ghorrag és dako!
az adminszobában legyetek kedvesek nyafogni, kérni, követelőzni, meggyőzni, hogy kell tudományos topic...tényleg nem érthető, hogy ne basszatok már szét minden topicot?
az adminszobában legyetek kedvesek nyafogni, kérni, követelőzni, meggyőzni, hogy kell tudományos topic...tényleg nem érthető, hogy ne basszatok már szét minden topicot?
elkerültük egymást! írtam hogy amikor írtam még nem láttam te mit írtál! ha látom, hogy mit írsz akkor én nem írok többet, és akkor az írásom nem jelenik meg a te írásoddal ellenkezőleg!
világos?
sorry!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
világos?
sorry!

2007. 09. 07. péntek 16:13
"vazzeg" miért nem olvasod a felvetésre adott válaszomat a megfelelő helyen!??? nem vagyok ellene, csak időt kértem, hogy egyeztessek az adminokkal!
Te "gyerek", ne pattogj, hebrencskedj már megint, inkább olvasd el mégegyszer a hozzád írt hsz-met és privijeimet!
Te "gyerek", ne pattogj, hebrencskedj már megint, inkább olvasd el mégegyszer a hozzád írt hsz-met és privijeimet!

"vazzeg" miért nem olvasod a felvetésre adott válaszomat a megfelelő helyen!??? nem vagyok ellene, csak időt kértem, hogy egyeztessek az adminokkal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 09. 07. péntek 16:04
szexmentes övezetben van vazzeg! admin létedre nem látod a dolgot! értem én! már csak azért se úgy legyen, ahogy kérem!
látod ellenem vagy Te is! szépen kérek valamit, erre teleszarjátok a számat!
persze másnak füttyszóra ugrotok, és jöttök itt a gyerekes viselkedéssel, ha besértődök! úgylátszik itt már semmilyen jogom nincs!
pedig csak egy kurva kérésről volt szó, ami nem lehetetlen!
szevasztok!
persze másnak füttyszóra ugrotok, és jöttök itt a gyerekes viselkedéssel, ha besértődök! úgylátszik itt már semmilyen jogom nincs!
szevasztok!
ghorrag és dako!
szexmentes övezetben van vazzeg! admin létedre nem látod a dolgot! értem én! már csak azért se úgy legyen, ahogy kérem!
szevasztok!
szevasztok!
NEM! mert az admin megindokolta, hogy ez egy szex fórum és némileg kapcsolódnia kellene a témákhoz a szexhez is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 15:38
szeretném ha javítanád a topic címét, erre:
Kvíz-szoba (érdekességek a tudományban, eszmefuttatások)
mint topic nyitó kérem!
mint topic nyitó kérem!
szeretném ha javítanád a topic címét, erre:
mint topic nyitó kérem!
mint topic nyitó kérem!
katidakosanyi = dakokatisanyi
ismét...
ismét...
Köszönöm mindenki jókívánságát és Szilva szétrakott lábait...

Tökéletes döntés.
Gratula doki!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratula doki!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 21:09
Mai napon új kategória admint bíztam meg.
DrAnthony
Celeb kategória a hatás kőre.
jogai:
- hozzászolás: módosítás, törlés.
- téma módosítás, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás.
ezen kívül bárhol máshol a saját hozzászolás módosítás, törlés.
Fogadjátok bizalommal...
DrAnthony
jogai:
Fogadjátok bizalommal...
ezt nem a gyuri hszére akartad válaszolni?
nah...jól szétoffoltuk a topicot...majd jön mindjárt doki, és jól meg...izééé...dorgál minket
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 06. csütörtök 22:00
Csatlakozom ehhez a meleg fogadtatáshoz

Csatlakozom ehhez a meleg fogadtatáshoz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 09. 06. csütörtök 21:30
"Fogadjátok bizalommal... "
máshogy nem lehetne? például széttett lábakkal vagy nagyra nyitott szájjal?
üdv doki

üdv doki

Hinnye...a teremburáját...
...awwal fogadjuk(dom) + egy kérdéssel...
Fogsz wálaszolni a mail-ra Doki?...Én írtam a két kezemmel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Fogsz wálaszolni a mail-ra Doki?...Én írtam a két kezemmel...

2007. 09. 06. csütörtök 21:30
üdv doki

üdv doki

üdv doki

üdv doki

2007. 09. 06. csütörtök 21:09
Mai napon új kategória admint bíztam meg.
DrAnthony
jogai:
Fogadjátok bizalommal...
DrAnthony
jogai:
Fogadjátok bizalommal...