Velem korú barátnőket keresek akik szeretnek discoba, bulizó helyekre járni. ( L21 Békés megye )
Nem hiszek a nő férfi barátságban, valamelyik fél akar a másiktól valamit
Sziasztok szívesen ismerkedek beszélgetek de első körben hölgyek társaságát keresném
Győr környékéről van valaki?
Én is szívesen bartákozom
(Ez egy válasz friendlyman üzenetére (2023. 03. 15. szerda 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 04:37
Sziveden ismerkednek egy hetero ferj vagyok Szolnokkornyekor . Aki a felesegemnek is szimpatikus lenne.
Sziasztok. Korombeli hölggyel, vagy ilyen hölgytagú párral barátkoznék Budapesten. Persze csak akkor, ha nem ijeszt el az adatlapom. Amúgy egy diplomás értelmes pasi vagyok. Szeretem a fröccsöt nyáron; az értelmes embereket meg nagyjából egész évben.
Jól működő házasságban élő hetero férfi vagyok. Szívesen barátkoznék szintén hetero férfivel, akivel akár közösen kirándulhatnánk piknikezhetnénk is. Mi humán értelmiségiek vagyunk. Nagy előny lenne, ha a feleségemnek is szimpatikus lenne. Tatabánya környezetéből várok érdeklődést.
Sziveden ismerkednek egy hetero ferj vagyok Szolnokkornyekor . Aki a felesegemnek is szimpatikus lenne.
Barátkoznék, heteró ffi vagyok
Baràtkozom,levelezem,ötvenes pasi,irjatok!
Szia!
Én is szeretek horgászni.
Ha van kedved és írj privátba.. (Ez egy válasz anos60 üzenetére (2021. 09. 18. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretek horgászni.
Ha van kedved és írj privátba.. (Ez egy válasz anos60 üzenetére (2021. 09. 18. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Barátkoznék, ha valakit érdekelne mondjuk a közelből
A "barátságból" mindig szex lesz. Sok-sok olyan pár van, akik barátságból összejártak, aztán a végén válás lett a vége.
Szabolcsból keresek horgász barátot,csalit viszek!
Eddig a legjobb.
(Ez egy válasz johaver.BP üzenetére (2020. 09. 18. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 18. péntek 08:15
valakinek van fúrója? és kedve haveri alapon segíteni a 13 kerben egy tv konzolt felfúrni nekem? :P csak 4 lyuk lenne meg egy kis segítség felfúrni a tv-t. kösziiii
Lol szerinted? Persze hogy nincs. Előbb utóbb egyik úgyis többet szeretne a másiktól. Ez legalábbis a heterókra vonatkozik. Az persze más ha impotens a férfi és a nő A-szexuális. De akkor is, egészséges embereknél nincs olyan. Tényleg csak idő kérdése hogy valamelyik többet szeretne. Ezért nincsenek szoros női kapcsolatom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 03. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4571742)
2021. 07. 03. szombat 14:13
Sziasztok!
Szerintetek van hetero fèrfi ès hetero nő közötti igaz BARÁTSÁG? Szerintem ilyen nem lètezik, mert akkor már a szerelem jön. Jó haverság lehet de más már nem barátság.
Szerintetek van hetero fèrfi ès hetero nő közötti igaz BARÁTSÁG? Szerintem ilyen nem lètezik, mert akkor már a szerelem jön. Jó haverság lehet de más már nem barátság.
Szia
Hidd el, hogy van. Nem kell egyből szexre vagy házasságra gondolni. Van mikor mind két félnek jólesik egy másik nem aki meg hallgatja őt, vagy tanácsokat tud adni!! De nem kell hozzá szerelem!! Nem mindig férfi a férfivel, nő a nővel szeretné megosztani pl a titkai!! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 03. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hidd el, hogy van. Nem kell egyből szexre vagy házasságra gondolni. Van mikor mind két félnek jólesik egy másik nem aki meg hallgatja őt, vagy tanácsokat tud adni!! De nem kell hozzá szerelem!! Nem mindig férfi a férfivel, nő a nővel szeretné megosztani pl a titkai!! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 03. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4571742)
2021. 07. 03. szombat 14:13
Sziasztok!
Sziasztok!