Valaki beszélgetni barátkozni Baranya megyéből ? Elsősorban lányok írjanak ! KÖSZÖNÖM !
Tudom. Keves dologban vagyok ennyire biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 17. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1250882)
2020. 11. 17. kedd 13:52
Honnan tudod ,hogy a barátod nincs fönt ezen az oldalon.?
Sziasztok! Szívesen barátkoznék hölgyekel, párokkal.
Honnan tudod ,hogy a barátod nincs fönt ezen az oldalon.?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 26. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 08. 26. szerda 08:29
Az igazsag az, hogy nekem is van tobb baratom a valos eletben. De olyan, akivel az itt esetlegesen felvallalt szereny szexualis perverzioimat megbeszelhetnem egyertelmuen nincs. En nem hiszem, hogy a barati kapcsolat mindent elbir. Sokmindent, de nem mindent. Jol ismerem peldaul a legjobb baratomat es tudom, hogy haragudna ram, ha tudna, hogy fent vagyok ezen az oldalon. Az embereknek epp eleg a sajat tukrukbe belenezni, nem feltetlen akarjak masok "terheit" is viselni. Ez az igazsag.
Ne legyünk! Mert elöbb-utóbb több is kell, mint az a "Legyünk csak barátok". És lehet hogy ezzel basszuk el az egészet.
Teljesen egyetértek, maximálisan igazad van. Szerencsére nekünk is van ilyen barátunk. Akikkel nem lehet mindent megbeszélni, az csak haver.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1335562)
2020. 09. 23. szerda 05:02
Szerintem van olyan barátság ami, ha őszinte akkor mindent el bír. Az igazi barátság pont olyan, mint a szeretet, feltétel nélküli.... Nekem/nekünk van olyan barátunk akivel/akikkel mindent meg lehet beszélni és bármit el lehet mondani. A lényeg az őszinteség.
Szerintem van olyan barátság ami, ha őszinte akkor mindent el bír. Az igazi barátság pont olyan, mint a szeretet, feltétel nélküli.... Nekem/nekünk van olyan barátunk akivel/akikkel mindent meg lehet beszélni és bármit el lehet mondani. A lényeg az őszinteség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 26. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 08. 26. szerda 08:29
Az igazsag az, hogy nekem is van tobb baratom a valos eletben. De olyan, akivel az itt esetlegesen felvallalt szereny szexualis perverzioimat megbeszelhetnem egyertelmuen nincs. En nem hiszem, hogy a barati kapcsolat mindent elbir. Sokmindent, de nem mindent. Jol ismerem peldaul a legjobb baratomat es tudom, hogy haragudna ram, ha tudna, hogy fent vagyok ezen az oldalon. Az embereknek epp eleg a sajat tukrukbe belenezni, nem feltetlen akarjak masok "terheit" is viselni. Ez az igazsag.
valakinek van fúrója? és kedve haveri alapon segíteni a 13 kerben egy tv konzolt felfúrni nekem? :P csak 4 lyuk lenne meg egy kis segítség felfúrni a tv-t. kösziiii
Engem pl az sodort ide, h az ismerettsegemben ilyen dolgokról kB senkivel nem tudok dumálni. Itt sikerült már jonehany emberrel levelezni, tapasztalatot cserélni, tanácsot kérni. Már már barátinak is lehet mondani. Mindennek megvan a maga helye.
Nekem,jó lenne,ha lenne,elsősorban hölgy szemèlyèben,akivel őszintèn lehetne beszèlgetni!!!
Nekem pl. nincs igazi barátom, soha nem is volt, s valahogy nem is érzem szükségét.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 31. péntek 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 31. péntek 05:45
A barát az feltétlen bizalmas. Általában mindent is tudhat rólunk, feltéve, hogy őszinte és kölcsönös a viszony.
Szerintem minden embernek, mint társas lénynek szüksége volna barátra. Ha valamiért a hétköznapokban nincs, itt egy pót-barátja lehet ismeretlenül. Akinek elmondhatja azon gondolatait, amit szeretne. Elvégre ez egy szexoldal, ahol azok a témák kerülnek felszínre, amik egyébként rejtve vannak és másra nem tartoznak, csak a beavatottakra. Biztos vagyok benne, hogy nem kevés olyan Nö is regisztrál ide, aki a hétköznapokban nem tudja kibeszélni megvitatni gondolatait. Közte a szex mint alap téma... Akár ha csak annyira van szüksége, hogy lássák és értékeljék nőieségét amit képeken megoszt. Persze aztán a szexéhes kultúrálatlan csorda legtöbb esetben el is veszi a kedvét.
De attól még az alap, a kötetlen bizlmas mint netbarát még fellelhető a sorok közt
Szerintem minden embernek, mint társas lénynek szüksége volna barátra. Ha valamiért a hétköznapokban nincs, itt egy pót-barátja lehet ismeretlenül. Akinek elmondhatja azon gondolatait, amit szeretne. Elvégre ez egy szexoldal, ahol azok a témák kerülnek felszínre, amik egyébként rejtve vannak és másra nem tartoznak, csak a beavatottakra. Biztos vagyok benne, hogy nem kevés olyan Nö is regisztrál ide, aki a hétköznapokban nem tudja kibeszélni megvitatni gondolatait. Közte a szex mint alap téma... Akár ha csak annyira van szüksége, hogy lássák és értékeljék nőieségét amit képeken megoszt. Persze aztán a szexéhes kultúrálatlan csorda legtöbb esetben el is veszi a kedvét.
De attól még az alap, a kötetlen bizlmas mint netbarát még fellelhető a sorok közt
Ki lenne a barátom?
A barát az feltétlen bizalmas. Általában mindent is tudhat rólunk, feltéve, hogy őszinte és kölcsönös a viszony.
Ebben egyetértünk.A barátságnak nincs köze a szexhez,viszont szerintem ha két barát közt megesik mégis,nem gondolnám hogy azért mert nincs jobb éppen,vagy hasonló.
Mindenki másképp látja,én sem mozdulnék barátra,tiszteletből.
Itt tágasabban van értelmezve a "barát",keresnek olyant,pl házibarát vagy olyan pár/nő/férfi akivel nem csak szexelni járnak össze,hanem közös programok is stb.
Van aki beszélgetőpartner barátot keres és még lehetne sorolni,ez meg ugye azért nem a klasszikus barát értelmezés. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 24. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki másképp látja,én sem mozdulnék barátra,tiszteletből.
Itt tágasabban van értelmezve a "barát",keresnek olyant,pl házibarát vagy olyan pár/nő/férfi akivel nem csak szexelni járnak össze,hanem közös programok is stb.
Van aki beszélgetőpartner barátot keres és még lehetne sorolni,ez meg ugye azért nem a klasszikus barát értelmezés. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 24. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2020. 01. 24. péntek 20:22
A baratsag nem arrol szol, hogy alkalomadtan szexelunk is. Az a jobb nincs epp kategoria szex lenne, amely szintre nem helyeznem a baratsagom senkivel.
A baratsag nem arrol szol, hogy alkalomadtan szexelunk is. Az a jobb nincs epp kategoria szex lenne, amely szintre nem helyeznem a baratsagom senkivel.
Nos,keltsük életre ismét...
Sokan keresnek barátot,csevegő partnert is,úgy látom,hát hajrá
Pl én is,"bundáskenyér" jeligével,továbbra jöhetnek is a levelek,vidám,humort kedvelő csajsziktól
Akkor csapassunk egy reklámot is
Gennyzsák.. nappalinkban is szívesen fogadjuk a vidám,barátkozós embereket.
Sokan keresnek barátot,csevegő partnert is,úgy látom,hát hajrá
Pl én is,"bundáskenyér" jeligével,továbbra jöhetnek is a levelek,vidám,humort kedvelő csajsziktól
Akkor csapassunk egy reklámot is
Gennyzsák.. nappalinkban is szívesen fogadjuk a vidám,barátkozós embereket.
Csajszik,barátságos kölyökmedvével barátkozni valaki? Hm?
Teljesen elnyomják a vágyaidat Maci... ne hagyd magad...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 14. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2836132)
2019. 06. 14. péntek 09:25
Nagyon szexi, olyan nőies
A modik úgyis eldöntik ki és mit irhat egy szobában :P Pedig én csak BARÁTSÁGBÓL írtam! Haverkodni akartam az itt levő emberekkel
A modik úgyis eldöntik ki és mit irhat egy szobában :P Pedig én csak BARÁTSÁGBÓL írtam! Haverkodni akartam az itt levő emberekkel
Nagyon szexi, olyan nőies
A modik úgyis eldöntik ki és mit irhat egy szobában :P Pedig én csak BARÁTSÁGBÓL írtam! Haverkodni akartam az itt levő emberekkel (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A modik úgyis eldöntik ki és mit irhat egy szobában :P Pedig én csak BARÁTSÁGBÓL írtam! Haverkodni akartam az itt levő emberekkel (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 05. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4011522)
2019. 06. 05. szerda 19:12
Annyira jól sikerült a "burkini-tek",hogy azóta se írt senki... Csaknem bejött?