Annyira jól sikerült a "burkini-tek",hogy azóta se írt senki... Csaknem bejött?
Majdnem A helyes válasz: Burkini
Be burkol minden testrészt (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Be burkol minden testrészt (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2019. 05. 19. vasárnap 15:15
Ha a nadrág és a klepettyus mellett a tökfödőt is számítjuk, akkor ez a bikini trikini!
Ha a nadrág és a klepettyus mellett a tökfödőt is számítjuk, akkor ez a bikini trikini!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
A bikinis képen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 18. szombat 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2836132)
2019. 05. 18. szombat 19:56
Hol nézhetlek? Nem lálak
Hol nézhetlek? Nem lálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 18. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4011522)
2019. 05. 18. szombat 14:33
CSAK barátok... Csak nézhetsz,de nincs tapi.
CSAK barátok... Csak nézhetsz,de nincs tapi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 17. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 17. péntek 09:16
Miért velem kezdtél? Hmmm jó tudni
Nyugi a lábaid a levegőben lennének
Nyugi a lábaid a levegőben lennének
Miért velem kezdtél? Hmmm jó tudni
Nyugi a lábaid a levegőben lennének (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugi a lábaid a levegőben lennének (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 22:04
Szamarakkal nem kezdek... leérne a lábam róluk...
Szamarakkal nem kezdek... leérne a lábam róluk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 21:40
Ha nincs ló jó a szamár is
Iá íá íá
Iá íá íá
Ha nincs ló jó a szamár is
Iá íá íá (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Iá íá íá (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 20:14
Úgy tűnik te maradtál nekem Ducimaci... Legyünk CSAK barátok...
Úgy tűnik te maradtál nekem Ducimaci... Legyünk CSAK barátok...
Mint a Kínai bankár: Csak csekken csal :P
Legyünk CSAK barátok..... Most vettem észre a csak szócskát...nem hiába szőke vagyok,de eddig átsiklottam a "csak" szón.
Én már nem írok rá senkire. Akikre írtam,vagy nem válaszoltak, vagy írták,hogy ők találkoznak. Nem felelek meg az "igényeiknek". Megköszöntem a lehetőséget és a választ és elköszöntem. Nem csináltam gondot ebből. Nem a világ vége. De én éreztem magam kellemetlenül,hogy sokadjára is nem a válasz,mikor ugyanazok írnak.
Vagy éppen látja valaki a fórumot,aztán tőlem várja hogy szórakoztassam. A beszélgetés nem hiszem,hogy kérdezz-feleleten múlik. Ha a csevegés nem jön magától ott baj van...
Vagy éppen látja valaki a fórumot,aztán tőlem várja hogy szórakoztassam. A beszélgetés nem hiszem,hogy kérdezz-feleleten múlik. Ha a csevegés nem jön magától ott baj van...
Aki egyszer nemleges választ kap miből gondolja hogy másodjára ez megváltozik? Kb 4-5 embernek írtam amióta itt vagyok
Mondjuk én se szoktam mindenkinek válaszolni..főleg ha már előtte 2X próbálkozott, és 2X kapott nemleges választ..3X-ra már elfogy a türelmem.
Nekem van annyi intelligenciám hogy elolvasom az adatlapot és feleslegesen nem is írok senkinek még ha szimpi sem! De ha nincs feltüntettve mit vagy kit keres akkor miért nem érdemel az ember egy választ?! Ez csak ilyen elméleti kérdés és nem szemrehányás mert ha nem ír vissza akkor se fogok öngyi lenni, meg saját magát minősíti ezzel, csak nálam alapvető inteligencia ha rám írnak válaszolok mint ahogy az utcán ha rám köszönnek akkor vissza köszönök függetlenül attól hogy aznap előtte már hányan köszöntek
Nekem ugye ki van írva,hogy nem találkozóm,és nem tel.szexelek..és a webkamerából is kinőttem.. Ennek ellenére kapom a szebbnél szebb -van mikor értelmezni se lehet- leveleket,hogy már pedig ez lesz,amit az illető akar. Ha ezen múlik paraszt vagyok,de a nem az nemet jelent,nem pedig talán-t. Képcsere is lesz idővel,de gondolom egyértelmű,hogy csak az kap képet,aki szimpi,és nem 5-10 levél után;azt is azért mert hozzám szólt. Biztos nem egyszerű itt lenni pasiknak sem, de a nőket egyszerűen lerohanják,aztán meg jönnek a mocskolódó levelek az elutasításra. Vagy,lehet,hogy sok nőnek ez jönne be? Mert akkor tényleg bolygót váltok.
Erre nagyon egyszerű a válasz. Képzeld el, hogy néhány nap alatt 50-100 levelet kapsz. Legyen 100, mert szép kerek. Ebből 98 levélre válaszolni, hogy pl "bocsi, nem téged keresünk, olvass adatlapot" enyhén túlzás. Nem az a bunkó, aki nem válaszol, hanem aki nem ért a szóból. Aki pedig annyira sem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa / értelmezze az adatlapot, mi alapján várja el, hogy a másik fél vegye a fáradtságot, és privátban is elutasítsa? Tudom, amikor fiúként vagyunk itt, nehezen értjük meg ezt, mert örülünk, ha hetente 1-2 levél beesik. De hidd el, amikor albummal, aktív keresőként voltunk regisztrálva, már mi is olvasás nélkül töröltük az értetlen megkereséseket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 07. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 16:23
Azért egy dologra kíváncsi lennék, ha valakinek írsz egy sima üzit (nem regényt) pl: "Szia szimpatikusnak tűnsz és szeretnék megismerkedni veled", akkor miért olyan nehéz egy választ írni? Nem kell szimpi legyek de annyit hogy bocs nem jössz be vagy nem téged keresünk :( Mindig csak az van hogy bunkók a pasik de ez sem kevésbe az :( Ismerkedös oldal de esély sincs rá hogy megismertesd magad :(
Sajnos pár probát már én is tettem hogy itt barátkozni próbáltam de semmi esélyem sincs :( Kb ugyan annyi az esélye mint átlagos pasiként partnert találni
Ahogy én észre veszem kevés ember szeret beszélgetni, attol hogy ez egy szex partner kereső még lehet kommunikálni (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 07. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy én észre veszem kevés ember szeret beszélgetni, attol hogy ez egy szex partner kereső még lehet kommunikálni (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 07. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 07. kedd 18:42
Ráírtam jó néhány emberre itt-akik ide írtak a fórumra.. persze azokra,akiknek az adatlapján a levelezés stimmelt. Erre azt kaptam,"ha beszélgetni akarok,majd kereslek".. Tudom,hülye szőke vagyok,de én kérek elnézést,hogy hozzá mertem szólni,és le kellett ereszkednie hozzám. De tényleg. A többiek legalább közölték,hogy 2 levél,aztán tali és szex.. De ez a halálom,hogy ki van írva valami az adatlapra,sokan el se olvassák-mert minek-,aztán meg jön a következő mondatban,hogy "mivel szimpi vagy, talizunk".. De előtte 80 féle beállított képet küldjek át,mert ez elvárás...