Ráírtam jó néhány emberre itt-akik ide írtak a fórumra.. persze azokra,akiknek az adatlapján a levelezés stimmelt. Erre azt kaptam,"ha beszélgetni akarok,majd kereslek".. Tudom,hülye szőke vagyok,de én kérek elnézést,hogy hozzá mertem szólni,és le kellett ereszkednie hozzám. De tényleg. A többiek legalább közölték,hogy 2 levél,aztán tali és szex.. De ez a halálom,hogy ki van írva valami az adatlapra,sokan el se olvassák-mert minek-,aztán meg jön a következő mondatban,hogy "mivel szimpi vagy, talizunk".. De előtte 80 féle beállított képet küldjek át,mert ez elvárás...
Azért egy dologra kíváncsi lennék, ha valakinek írsz egy sima üzit (nem regényt) pl: "Szia szimpatikusnak tűnsz és szeretnék megismerkedni veled", akkor miért olyan nehéz egy választ írni? Nem kell szimpi legyek de annyit hogy bocs nem jössz be vagy nem téged keresünk :( Mindig csak az van hogy bunkók a pasik de ez sem kevésbe az :( Ismerkedös oldal de esély sincs rá hogy megismertesd magad :(
Csak annyira,amennyire velem ...mindenki azt kapja ,amit ad..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 07. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3947822)
2019. 05. 07. kedd 12:17
Tudod, mindenki a kivételhez tartozik, úgyhogy természetesen mindenki megpróbálkozik, hátha... aztán az is lehet, hogy 5-10 levél után levágják, hogy tényleg bunkó vagy?
Tudod, mindenki a kivételhez tartozik, úgyhogy természetesen mindenki megpróbálkozik, hátha... aztán az is lehet, hogy 5-10 levél után levágják, hogy tényleg bunkó vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 07. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4011522)
2019. 05. 07. kedd 11:52
Nekem mindegy kivel csevegek...de imádom,hogy a 5-10 levél után eltűnik a partnerem a francba..vajon csak akkor esett le nekik,hogy "baszki,ez tényleg csak pofázni fog?"
Szeretek beszélgetni,de nehéz szűrni,hogy ki az aki tényleg komolyan is gondolja.
Szeretek beszélgetni,de nehéz szűrni,hogy ki az aki tényleg komolyan is gondolja.
Nekem mindegy kivel csevegek...de imádom,hogy a 5-10 levél után eltűnik a partnerem a francba..vajon csak akkor esett le nekik,hogy "baszki,ez tényleg csak pofázni fog?"
Szeretek beszélgetni,de nehéz szűrni,hogy ki az aki tényleg komolyan is gondolja. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretek beszélgetni,de nehéz szűrni,hogy ki az aki tényleg komolyan is gondolja. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2836132)
2019. 05. 05. vasárnap 23:27
Nem is kértem hogy nézd meg ! Hát én a legutóbbi tudásom szerint férfi vagyok és barátkoznék nőkkel csak hogy a szoba témájánál is maradjunk
Nem is kértem hogy nézd meg ! Hát én a legutóbbi tudásom szerint férfi vagyok és barátkoznék nőkkel csak hogy a szoba témájánál is maradjunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 19:20
Nem nézem meg a tökeidet,de örülök ha a helyén van..Napjainkban már ez is szokatlan ha a férfi férfi, a nő pedig nő...
Nem nézem meg a tökeidet,de örülök ha a helyén van..Napjainkban már ez is szokatlan ha a férfi férfi, a nő pedig nő...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 18:19
Nyitott vagyok és öszinte Ahogy nézem a tökeim a helyén és ha tudok segítek Gyere az én bolygomra (a normális hülyék mind ott vannak )!
Nyitott vagyok és öszinte Ahogy nézem a tökeim a helyén és ha tudok segítek Gyere az én bolygomra (a normális hülyék mind ott vannak )!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 13:03
Egy nyitott, őszinte barát,aki a bajban is ott áll mellettem... szóval elég tökös is....rossz bolygóra születtem,elcseszték az őseim..
Egy nyitott, őszinte barát,aki a bajban is ott áll mellettem... szóval elég tökös is....rossz bolygóra születtem,elcseszték az őseim..
Csak a te kedvedért megkerestem a tapadóst.. Egy 60 éves vállalkozó bácsival él együtt,mert szerelmes lett az öreg a leányzóba..Elhagyta a családját a -nem is tudom minek nevezzem-.. És már lakást is vett neki.. hát igen..valakinek ez jön be..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 10:21
Sokan nem önmagukat adják hanem azt akit a külvilág elvár, sajnos egyre inkább élnek az elvárásoknak mint önmaguknak ! Igen ebben teljes mértékben igazad van hogy aki kurválkodik az ne csodálkozzon azon ha úgy kezelik meg úgy is tekintenek rá
Sokan nem önmagukat adják hanem azt akit a külvilág elvár, sajnos egyre inkább élnek az elvárásoknak mint önmaguknak ! Igen ebben teljes mértékben igazad van hogy aki kurválkodik az ne csodálkozzon azon ha úgy kezelik meg úgy is tekintenek rá
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 09:45
És mi értelme a szerepjátéknak? Játsszon -otthon az ágyban,vagy a konyhában,vagy ahol akar-, társas kommunikációban/munkahelyen,sokan erre nem kíváncsiak.. Ha túl játsszák taszító, ha alul meg értelmetlen. Nem telt el úgy hónap,hogy ne járt volna a dokihoz,hogy ezt-meg azt "haza vitte".. és a panaszkodás,hogy ő "csak arra kell"... Mert másra nem vagy jó..nem tudom mit várt...gyakorlatilag csak az volt a hülye,aki nem élt egy ilyen lehetőséggel.
És mi értelme a szerepjátéknak? Játsszon -otthon az ágyban,vagy a konyhában,vagy ahol akar-, társas kommunikációban/munkahelyen,sokan erre nem kíváncsiak.. Ha túl játsszák taszító, ha alul meg értelmetlen. Nem telt el úgy hónap,hogy ne járt volna a dokihoz,hogy ezt-meg azt "haza vitte".. és a panaszkodás,hogy ő "csak arra kell"... Mert másra nem vagy jó..nem tudom mit várt...gyakorlatilag csak az volt a hülye,aki nem élt egy ilyen lehetőséggel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 11:52
Pontosan hol is dolgozik az amelyik tapad a pasikra?
Az a legnagyobb baj hogy sokan nem tudják hol a helyük és kik is ők valójában, szerepet játszanak de sokszor szarúl
Az a legnagyobb baj hogy sokan nem tudják hol a helyük és kik is ők valójában, szerepet játszanak de sokszor szarúl
Pontosan hol is dolgozik az amelyik tapad a pasikra?
Az a legnagyobb baj hogy sokan nem tudják hol a helyük és kik is ők valójában, szerepet játszanak de sokszor szarúl (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a legnagyobb baj hogy sokan nem tudják hol a helyük és kik is ők valójában, szerepet játszanak de sokszor szarúl (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 07:58
Pl..volt egy pár kolléganőm..az egyik nagyon vékony..de annyira,hogy orvoshoz járt,hogy hízón..a másik 150 kg-s ,neki meg fogyni kellett,mert az egészsége felmondta a szolgálatot. Ebből mégis csak azt sajnálta mindegyik,akinek híznia kellett.. sose panaszkodott,sose játszotta az eszét..a másik pont az ellenkezője. Ráadásul feltűnési viszketegsége volt..és neki mondtam,hogy a cica naci őszinte.. ...rendesen tapadt a pasikra..már fegyelmit is kapott,hogy zaklatja a pasikat..És játszotta az eszét,hogy nem érti..
Pl..volt egy pár kolléganőm..az egyik nagyon vékony..de annyira,hogy orvoshoz járt,hogy hízón..a másik 150 kg-s ,neki meg fogyni kellett,mert az egészsége felmondta a szolgálatot. Ebből mégis csak azt sajnálta mindegyik,akinek híznia kellett.. sose panaszkodott,sose játszotta az eszét..a másik pont az ellenkezője. Ráadásul feltűnési viszketegsége volt..és neki mondtam,hogy a cica naci őszinte.. ...rendesen tapadt a pasikra..már fegyelmit is kapott,hogy zaklatja a pasikat..És játszotta az eszét,hogy nem érti..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 07:52
Mert az emberek keverik az öszinteséget a bunkoságal Én szeretem ha valaki kimondja amit gondol még ha ez nem is az amit hallani akarok
Mert az emberek keverik az öszinteséget a bunkoságal Én szeretem ha valaki kimondja amit gondol még ha ez nem is az amit hallani akarok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 06:15
Az enyémet nem kérdezik..azt mondják bunkó vagyok. Sokak nem szeretik,ha szembesítik a valósággal. Túl nyílt,és őszinte vagyok. s nem bírom magamban tartani a véleményem.
Az enyémet nem kérdezik..azt mondják bunkó vagyok. Sokak nem szeretik,ha szembesítik a valósággal. Túl nyílt,és őszinte vagyok. s nem bírom magamban tartani a véleményem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 22:23
Mi a véleményed arról ha megkérdezik a véleményed ?
Mi a véleményed arról ha megkérdezik a véleményed ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 16:08
Sokszor tévedek,és beismerem..csak ne kérdezzék meg a véleményem,mert az meg nem tetszik sokaknak..
Sokszor tévedek,és beismerem..csak ne kérdezzék meg a véleményem,mert az meg nem tetszik sokaknak..
Nekem nem gond beismerni ha tévedek mert ilyen még nem fordult elő
Meghallgatok én mást is csak nem érdekel (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Meghallgatok én mást is csak nem érdekel (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3947822)
2019. 04. 26. péntek 20:09
egyetlen hátránya, hogy magunknak sokkal nehezebb beismerni, ha tévedünk ezt persze ellensúlyozza, hogy a másik oldalról meg természetesen igazunk van
Mintha ezt én írtam volna... Meg kell hallgatni az okosabbat is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 20:05
Én is szoktam magammal dumcsizni, néha kell egy okosnak is a véleménye Igaz néha még szócsatázunk is de hát kivel ha nem egy okos, szép és szerény emberrel tenném