Teljesen egyetértek nő és férfi között lehet barátság.....de hogy előbb vagy utóbb szex lesz belőle az biztos (szerintem)ez így természetes míóta világ a világ
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 22:27
lehet, csak kérdés meddig?
nézd meg a valós életet!
egy férfi és egy nő között a barátságból (ha egészséges vágyakkal rendelkeznek) előbb vagy utóbb szex is lesz!
KIVÉVE: meleg fiú és heteró csajszi! (de ez így van rendjén, és így normális)
Természetesen: kivétel erősíti a szabály!, Én a nagy átlagról beszélek!
nézd meg a valós életet!
egy férfi és egy nő között a barátságból (ha egészséges vágyakkal rendelkeznek) előbb vagy utóbb szex is lesz!
egy igaz barátság mindennél fontosabb
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 11:11
igazat adok neked;"az őszinte barátság többet ér a szexnél";de lencsynek is igaza van--sztem---"vannak kivételek".kedves tom:a meleg,-ill.biszex pali,hetero nő felállás viszont lehetséges...talán normális embereknél is ...főleg,ha gyönyörűek
igazat adok neked;"az őszinte barátság többet ér a szexnél";de lencsynek is igaza van--sztem---"vannak kivételek".kedves tom:a meleg,-ill.biszex pali,hetero nő felállás viszont lehetséges...talán normális embereknél is ...főleg,ha gyönyörűek
(Ez egy válasz xxxg üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 07:03
Ha őszinte nő férfi barátságról van szó a szexet el kell felejteni mert csak elronja, az igazi barátság többet ér a szexnél. Szexet akarsz ne a barátod baszogasd.
Szerintem valamilyen szinten meg csak létezik nő és férfi között barátság! Nekem pl. van nem egy olyan barátom, aki lány! És egyszer sem gondoltam még arra, hogy valamelyikkel is legyen valami! Nincs is rá szükségem, hogy ilyenekre gondoljak, hiszen ott van a barátnőm, és ő megad nekem mindent, amire szükségem van! Na meg leszedné a fejem, amint megtudná, úgyhogy nem is kockáztatok!! Nem mondom, hogy olyan a barátságunk a csajokkal, mint ha pasik lennének, de nem egyszer jöttek már segítségért, és én is mentem már hozzájuk! Na meg ott van az is, hogy akinek van lány barátja, az sokkal másabb, mint ha csak srácok vennék körbe! Egy lánnyal csak nem lehet úgy beszélni, mint egy pasival!
Kedves TOM nézőpont kérdése,kérdés menyire bensőséges a barátság.Nekem is van pár jó barátnőm de eszembe se jutna megduni őket az asszony megtudná hát miskárolna az tuti
Igaz volt egy kapcsolat ami először csak kolleganő majd jóbarátok és hálistennek közbe jött neki a nagy ő.Még szerencs hogy eről se tud a párom (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz volt egy kapcsolat ami először csak kolleganő majd jóbarátok és hálistennek közbe jött neki a nagy ő.Még szerencs hogy eről se tud a párom (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 22:27
nézd meg a valós életet!
nézd meg a valós életet!
nézd meg a valós életet!
Természetesen: kivétel erősíti a szabály!, Én a nagy átlagról beszélek! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nézd meg a valós életet!
Természetesen: kivétel erősíti a szabály!, Én a nagy átlagról beszélek! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:46
Kedves Igod,szerinted lehet hogy nincs.De bátran hidd el hogy létezik nő és férfi közt barátság!!!
Olvasgasd bátran(a többi topicnál is megteheted volna)a többi hozzászólást, hátha átértékeled a véleményed.
Olvasgasd bátran(a többi topicnál is megteheted volna)a többi hozzászólást, hátha átértékeled a véleményed.
Kedves Igod,szerinted lehet hogy nincs.De bátran hidd el hogy létezik nő és férfi közt barátság!!!
Ha őszinte nő férfi barátságról van szó a szexet el kell felejteni mert csak elronja, az igazi barátság többet ér a szexnél. Szexet akarsz ne a barátod baszogasd.
tulajdonkeppen a ferjnek, felesegnek kellene hogy legyen a legjobb baratod......igy aztan sinen vagy minden teren...en ezt elem most )) hmmmm lehet hogy nem is ez a tema itt???
A kapcsolat utáni "maradjunk barátok"-ról nekem is az a véleményem mint on-lánynak.Az már mind két félenek csak az emlékeket szakitja fel, és semmi értelme.Aminek egyszer vége azt még sok esetben baráti szinten sem érdemes fenntartani.No persze itt is vannak kivételek
Szerintem, igen is van férfi és nő közt barátság, még ha az egyik vagy esetleg mindkét fél részéröl kicsit többet is érzenek egymás iránt, addig amig ennek nem adnak helyet,és nem mennek bele a testi kapcsolatba meg tud maradni a barátság!!! (utánna már nem)
A statisztikák nem mindíg felelnek + a valóságnak;vannak gyermekkortól tartó barátságok is;pl.:óvódás,iskolás korból,v. akár a szomszédból,akikkel 1ütt nőttél fel.
Ezért tartom marhaságnak,h. ha vki azt mondja.:"ő itt a barátom,v. barátnőm",akkor 1ből a szerelmének vélik.
Szakítás után pedig --sztem-- semmi értelme akármilyen kapcsolatot is fenntartani a másikkal;max. köszönés. (Ez egy válasz Adnohvtx üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért tartom marhaságnak,h. ha vki azt mondja.:"ő itt a barátom,v. barátnőm",akkor 1ből a szerelmének vélik.
Szakítás után pedig --sztem-- semmi értelme akármilyen kapcsolatot is fenntartani a másikkal;max. köszönés. (Ez egy válasz Adnohvtx üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 23:58
Szintiszta barátság úgy sincs nő és férfi között! Az egyik fél részéről mindig több van!
Sok lány barátom van, de csak 1-2 akivel jártam is mielőtt a barátom lett volna. Ahhoz,hogy egy csajjal barátok legyünk elsőként az a legfontosabb, hogy ez a barátság ne "CSAK" , hanem inkább legyen.
legyünk csak barátok= felőlem kolostorba is vonulhatsz, engem soha nemfogsz megkapni....
Szintiszta barátság úgy sincs nő és férfi között! Az egyik fél részéről mindig több van!
Igenis létezik férfi-nő barátság, és kutya-macska barátság!
Az empátia és a kommunikáció ilyenkor nagyon bejátszik. Aki jól méri fel a terepet nyerő, aki nem az a "lúzer" :-)
Erősnek igaza van. Észre kell venni, hogy mit jelez vissza a nő...
Még zsenge koromban rakott így ki egy csaj... Azóta nem :) Tudni kell olvasni a visszajelzésekből :) Ez a legnehezebb... De tanulható..
Amúgy meg vannak női barátaim :) Igenis van barátság férfi és nő között, csak egy kicsit mélyebb az alapja :)
Pl szex vmikor... Nagyob a bizalom :p
uff
Még zsenge koromban rakott így ki egy csaj... Azóta nem :) Tudni kell olvasni a visszajelzésekből :) Ez a legnehezebb... De tanulható..
Amúgy meg vannak női barátaim :) Igenis van barátság férfi és nő között, csak egy kicsit mélyebb az alapja :)
Pl szex vmikor... Nagyob a bizalom :p
uff
Legyünk barátok??? Hogy néznénk ki csuhában tonzúrával??? Bocs, de a csudajó idő, a napsütés meg minden ilyen hozzászólásokra ragadtat. Egyébként velem is volt ilyen, mekem is mondták, én is mondtam már. Ilyen az, ha nem jön be az illető, de nem akarnánk megsérteni...