Mondjuk bibi85?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 23. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4011522)
2019. 04. 23. kedd 10:45
Keresem a "barátokat"....de tudhatják ki vagyok,mert nagyon elbújtak..
Keresem a "barátokat"....de tudhatják ki vagyok,mert nagyon elbújtak..
Tudom....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 20. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 20. szombat 13:43
Legyünk Írásban. Mert még mindig nem találkozóm. De ez ki is van írva.
Legyünk Írásban. Mert még mindig nem találkozóm. De ez ki is van írva.
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2019. 04. 20. szombat 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért barátok még lehetünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 19. péntek 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 19. péntek 19:55
Még mindig nem adom meg a lakcímem..a legutóbb se tetszett ez a válasz, és eltűntél a "ködben".. Azért köszi jól vagyok.
Még mindig nem adom meg a lakcímem..a legutóbb se tetszett ez a válasz, és eltűntél a "ködben".. Azért köszi jól vagyok.
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2019. 04. 19. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
És már a közelben laksz?......Legyünk csak barátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 19. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 19. péntek 07:56
Tényleg?
Tényleg?
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2019. 04. 19. péntek 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Régóta nem jártál felénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 14:55
Akkor te nem is medve vagy...te vagy a nagy fehér holló
Akkor te nem is medve vagy...te vagy a nagy fehér holló
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 11:25
Faszikkal nem ismerkedem,így csak egyet tudok "mutatni",magamat
Egy férfi-nő barátságnak nem kell minden esetben eljutnia az ágybabújásig.Itt,az oldalon is van 1-2 elbűvölő csajszi barátom,akikkel napi kapcsolatban vagyunk,bírjuk egymást,bizalmas dolgokat is megbeszélünk, flörtölgetés stb. fel sem merült hogy tovább lépjünk,és mivel a pasiról volt szó, én sosem erőlködtem náluk,pedig nőként is roppant vonzónak találom őket,nem gyúrok a szexre.Náluk nem fér bele a barátságba,de valahogy nem is "alapoztam" ilyenre sosem.
Megesett hogy a kölcsönös szimpátia és vonzalom tovább vitte a dolgokat,de ettől még barátság maradt.Erre is nyitott vagyok,ha bejövünk egymásnak,akkor miért ne...Itt mondjuk ha a szex is olyan mint amit mindkét fél keres,nagyon nehéz megfelelően kezelni,könnyen átcsaphat másba
Vannak pasik,akik tudnak különbséget tenni
Egy férfi-nő barátságnak nem kell minden esetben eljutnia az ágybabújásig.Itt,az oldalon is van 1-2 elbűvölő csajszi barátom,akikkel napi kapcsolatban vagyunk,bírjuk egymást,bizalmas dolgokat is megbeszélünk, flörtölgetés stb. fel sem merült hogy tovább lépjünk,és mivel a pasiról volt szó, én sosem erőlködtem náluk,pedig nőként is roppant vonzónak találom őket,nem gyúrok a szexre.Náluk nem fér bele a barátságba,de valahogy nem is "alapoztam" ilyenre sosem.
Megesett hogy a kölcsönös szimpátia és vonzalom tovább vitte a dolgokat,de ettől még barátság maradt.Erre is nyitott vagyok,ha bejövünk egymásnak,akkor miért ne...Itt mondjuk ha a szex is olyan mint amit mindkét fél keres,nagyon nehéz megfelelően kezelni,könnyen átcsaphat másba
Vannak pasik,akik tudnak különbséget tenni
Faszikkal nem ismerkedem,így csak egyet tudok "mutatni",magamat
Vannak pasik,akik tudnak különbséget tenni (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak pasik,akik tudnak különbséget tenni (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 22:08
Szóval embere válogatja,hogy lesz e szex benne vagy nem. Mutass Medve akkor olyan pasikat,akik ezt felfogják,és nem erre alapoznak egy "barátságot"..mert olyannal még nem találkoztam,aki különbséget tudott volna tenni... kellemes meglepetés lenne.
Nem nagy örömmel persze, mert alapvetően lusta vagyok. Igazából csak egy ágyat kellett volna befejezni, mert a pasi félbehagyta. Utóbb kiderült, hogy azért, mert fordítva kezdte összerakni és eljutott addig a pontig, amikor már nem lehetett tovább menni. Én pedig szépe visszabontottam az egészet és összeraktam. Aztán ha már ott voltam összeraktam a többit is. Ilyenkor izzadtan, szerszámmal a kézben és tiplikkel a szájban férfinak érzi magát az ember!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 04. 18. csütörtök 10:01
Wow. En meg mit kerestem ossze egy fickot, aki a falra rakta a polcaimat koltozes utan. Nem tudtam, hogy a regi baratok ilyet bevallalnak.
Wow. En meg mit kerestem ossze egy fickot, aki a falra rakta a polcaimat koltozes utan. Nem tudtam, hogy a regi baratok ilyet bevallalnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2019. 04. 18. csütörtök 09:57
Esete válogatja. Általában nem fér bele. Bár velem megesett, hogy a barátságba belefért a szex, sőt volt, hogy barátságba egy fél éves kapcsolat is belefért. A legérdekesebb az volt, amikor egy barátnőm egyszer nálam aludt, természetesen volt szex, de nem volt jó. Ezt reggel megbeszéltük. A barátság folytatódott, de egy kicsit megváltozott. R. személyiségének női oldala felerősödött, gondoskodóbb lett, több lett az érintés, s ha idővel el is halványodott a kötelék, ma is számíthatunk egymásra. Egy másik barátnőmmel - tizenéve imádjuk egymást - megvan a kölcsönös szexuális vonzódás, de nem élünk vele - csak verbálisan, eltúlozva, ami egyszerre kedveskedés és humorforrás. Viszont így sokszoros élvezet olyan játékokat játszani, amikor a találkozásainkat randinak, vagy véletlenszerű megismerkedéseknek álcázzuk. Ismerősi körben mindig azzal büszkélkedik, hogy ő az egyetlen nő, aki egy ágyba került velem, de mégis megúszta az abúzust. Több exemmel viszont a mai napig jóban vagyok, ami a korrekt szétválás miatt lehetséges, de őket nem tekintem barátaimnak, noha legalább úgy számíthatunk egymásra, mintha barátok volnánk (egy hónapja is egy egész lakásnyi IKEA bútor szereltem újra össze az egyiknek a legnagyobb titokban, mert a jelenlegi pasija elbacta).
Esete válogatja. Általában nem fér bele. Bár velem megesett, hogy a barátságba belefért a szex, sőt volt, hogy barátságba egy fél éves kapcsolat is belefért. A legérdekesebb az volt, amikor egy barátnőm egyszer nálam aludt, természetesen volt szex, de nem volt jó. Ezt reggel megbeszéltük. A barátság folytatódott, de egy kicsit megváltozott. R. személyiségének női oldala felerősödött, gondoskodóbb lett, több lett az érintés, s ha idővel el is halványodott a kötelék, ma is számíthatunk egymásra. Egy másik barátnőmmel - tizenéve imádjuk egymást - megvan a kölcsönös szexuális vonzódás, de nem élünk vele - csak verbálisan, eltúlozva, ami egyszerre kedveskedés és humorforrás. Viszont így sokszoros élvezet olyan játékokat játszani, amikor a találkozásainkat randinak, vagy véletlenszerű megismerkedéseknek álcázzuk. Ismerősi körben mindig azzal büszkélkedik, hogy ő az egyetlen nő, aki egy ágyba került velem, de mégis megúszta az abúzust. Több exemmel viszont a mai napig jóban vagyok, ami a korrekt szétválás miatt lehetséges, de őket nem tekintem barátaimnak, noha legalább úgy számíthatunk egymásra, mintha barátok volnánk (egy hónapja is egy egész lakásnyi IKEA bútor szereltem újra össze az egyiknek a legnagyobb titokban, mert a jelenlegi pasija elbacta).
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 08:36
A barátságba -szerintetek- mi fér bele? Meddig lehet elmenni benne? Hol a "képzeletbeli határ"?
Szóval embere válogatja,hogy lesz e szex benne vagy nem. Mutass Medve akkor olyan pasikat,akik ezt felfogják,és nem erre alapoznak egy "barátságot"..mert olyannal még nem találkoztam,aki különbséget tudott volna tenni... kellemes meglepetés lenne.
Ezt szerintem embere válogatja.
Úgy gondolom hogy a szex annyira már nem,de én barátságból is szívesen... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy gondolom hogy a szex annyira már nem,de én barátságból is szívesen... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 08:36
A barátságba -szerintetek- mi fér bele? Meddig lehet elmenni benne? Hol a "képzeletbeli határ"?
azt hiszem rendelkezem ilyen papirossal...mondták a hangok is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2019. 04. 15. hétfő 18:25
Persze. Elmeorvosi igazolás, vagy diliflepni nélkül be sem léphetsz ide.
Persze. Elmeorvosi igazolás, vagy diliflepni nélkül be sem léphetsz ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 18:08
Sziasztok...Mi újság erre felé? Van némi esély beszélgetni,vagy dilisek vannak erre felé is?