Igazán gratulálok mindenkinek aki feltette a képeit.1-2 sorozat volt csak ami nekem nem tetszett, a többi az teljesen rendben van, sőt!
mégegyszer? Grat!
mégegyszer? Grat!
Mondom, hogy hülye vok!
1-es megállapítás törölve!
1-es megállapítás törölve!
Lehet, hogy hülye vok, de:
1. Én tudtam szavazni VIP tagság nélkül, legalábbis kiírta, hogy köszöni!
2. Itt is kérem, hogy lehessen letölteni nemcsak VIP tagoknak!
3. És ha csalás. Szedek a netről 10 amatőr képet, feldobom, máris VIP tag vok! Sztem többen csinálják ezt, de mindegy!
1. Én tudtam szavazni VIP tagság nélkül, legalábbis kiírta, hogy köszöni!
2. Itt is kérem, hogy lehessen letölteni nemcsak VIP tagoknak!
3. És ha csalás. Szedek a netről 10 amatőr képet, feldobom, máris VIP tag vok! Sztem többen csinálják ezt, de mindegy!
Nekem nagyon bejöttek a képek
Gratulálok minden versenyzőnek!!!! Szépek, bevállalósak vagytok csajok!
eszem a szivüket - nagyon guszták:)
(OFF: btw. szavazni itt is naponta lehet (a VIPeknek), v csak 1x?)
(OFF: btw. szavazni itt is naponta lehet (a VIPeknek), v csak 1x?)
Van egy két sorozat ami nagyon jó! Bár hiányzik az a nagyon-nagyon über-fasza sorozat! De nagyon gratulálok a pályázóknak! Szép eredmény azért! És ami a legfontosabb: ŐK BEVÁLLALTÁK!
[ #eljen]
[ #eljen]
Nekem tetszenek a képek meg aztán nagyon ötletes és kreativ a csapat!
Ezt a kört már sokszor lefutottuk. :)
Sima reget akárhányat lehet csinálni, így könnyen lehetne csalni. Ez az egyetlen járható módszer!
Ha a szavazás miatt VIP tagságot váltasz, azzal is hozzájárulsz a durván 230 ezer ft-nyi díjazáshoz! Ilyen szemszögből is meg lehet közelíteni ám a dolgot, mint ahogy máshol teszik! :)
Sima reget akárhányat lehet csinálni, így könnyen lehetne csalni. Ez az egyetlen járható módszer!
Ha a szavazás miatt VIP tagságot váltasz, azzal is hozzájárulsz a durván 230 ezer ft-nyi díjazáshoz! Ilyen szemszögből is meg lehet közelíteni ám a dolgot, mint ahogy máshol teszik! :)
Nos, elindult. Várjuk a véleményeket a verseny egészéről.
Minden nevezőnek külön hozzászóló része van, tehát 1-1 versenyzőre való értékeléseteket ott tegyétek meg!
Minden nevezőnek külön hozzászóló része van, tehát 1-1 versenyzőre való értékeléseteket ott tegyétek meg!
szerintem aki úgy indul neki, hogy hogy lehet ezt az egészet kijátszani, az nem ide való!
Az a tuti próbafülke amin alul nagy üres hely van, és az 1fiú 1 lány felállásból már lehet kombinálni
A fórumon való pontharácsolásról nem lesznek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (67710)
2006. 11. 28. kedd 14:20
A próba fülkéről vannak szép emlékeim:D
A próba fülkéről vannak szép emlékeim:D
Csak hajrá.
Ez itt a rovatnyitó:
GRUPPÁR[VIP] #1 | 2006.11.24
Kiváncsiak vagyunk a képekre!! Jó ötlet volt, hogy van adott téma!! Szerintetek???
Ez meg itt a fülke képe... Benne esetleg ez is zajolhat:
GRUPPÁR[VIP] #1 | 2006.11.24
Kiváncsiak vagyunk a képekre!! Jó ötlet volt, hogy van adott téma!! Szerintetek???
Ez meg itt a fülke képe... Benne esetleg ez is zajolhat:
Hát igen én legalább elmeséltem egy igaz történetemet ami jó pár évvel ezelőtt történt velem, de elő a farbával a többikenek is!
Ha valakinek nem volt ilyen kézzel fogható élménye mint nekem, akkor legalább azt írja le ide amiről álmodozott vagy véletlenül /esetleg direkt /
meglesett valakit egy próba fülkébe vagy próbált csak akit megakartlesni átszúrt egy tollal a kabinba lévő lyukon a leskelődő meg súlyos szemsérülést szenvedett...
Volt már ilyenre is példa....
Ha valakinek nem volt ilyen kézzel fogható élménye mint nekem, akkor legalább azt írja le ide amiről álmodozott vagy véletlenül /esetleg direkt /
meglesett valakit egy próba fülkébe vagy próbált csak akit megakartlesni átszúrt egy tollal a kabinba lévő lyukon a leskelődő meg súlyos szemsérülést szenvedett...
Volt már ilyenre is példa....
Zárt topic? nem inkább zárt próbafülke?? :)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 18:42
Egy híjján 20 hozzászólásnál ....
KATT!
Zárolva!
Tom adott nekem egy kulcsot és bezártam vele a topicot!
Aki itt volt bent az már örökre itt marad a zárt topic ajtaja mögött!
KATT!
Zárolva!
Egy híjján 20 hozzászólásnál ....
KATT!
Zárolva!
KATT!
Zárolva!