Nekem nagyon tetszik ez a próbafülkés ötlet, remélem ezeket még követi jó pár téma..PL. Helység név tábla.(Budapet..Miskolc...Székesfehérvár..) buszmegálló..:-) ....
Ilyen probafülke engem is érdekelne!!! :DDDD
A rohadt életbe...
Tényleg felkerültek a képek a netre....
De az első képen nem én vagyok.
Ilyen csúnya barátnőm még nem volt soha és remélem nem is lesz...... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Na né!!! A másodikban is! :))))
Tényleg felkerültek a képek a netre....
De az első képen nem én vagyok.
Ilyen csúnya barátnőm még nem volt soha és remélem nem is lesz...... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 11. 25. szombat 17:53
...Az elsőben volt! :))))) (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:47
Én már sexeltem próbafülkében de nem csináltuk végig.
Kint vótunk ósztriában és bementünk az akkori nőmmel egy próbafülkébe és amikor levetkőzött akkor félrehúztam a bugyiját és elkezdtem nyalni a punciját.
Utána egy másik boltban meg ő szopott engem.
Kicsit féltem nehogy legyen valahol biztonsági kamera vagy rejtett kamera a tükör mögött...
Kint vótunk ósztriában és bementünk az akkori nőmmel egy próbafülkébe és amikor levetkőzött akkor félrehúztam a bugyiját és elkezdtem nyalni a punciját.
Kicsit féltem nehogy legyen valahol biztonsági kamera vagy rejtett kamera a tükör mögött...
Én már sexeltem próbafülkében de nem csináltuk végig.
Én már jártam egy-két olyan fülkében ahol simán lehetne ilyen képeket csinálni,külünüsebb bonyodalmak nélkül.
OK....de a névnapot egy nappal korábban szokás... :)) azért tudom, mit érzel...
Te a névnapomon ne hepciáskodj, inkább arra gondolj, hogy a próbafülke tükörfoncsora mögül ki/mi les rád!!!!
?????????????????????????????? ???????????????????
Kiváncsiak vagyunk a képekre!! Jó ötlet volt, hogy van adott téma!! Szerintetek???