Pár szőnyeg okozta horzsolás...
És anno a farkamról is lehorzsolódott a bőr a sok használattól...de jó lenne mostanában is ezm mondani...:-(
És anno a farkamról is lehorzsolódott a bőr a sok használattól...de jó lenne mostanában is ezm mondani...:-(
Volt már pár ilyen sebem
BigJoe23: Mikor elolvastam, olyat röhögem...
Doctorbalu: szvsz nem volt ott anális közösülés, csak vaginális. Ugye ahogy a féfiak szerszáma sem egyforma, a nők hüvelyének hossza sem egyforma. Én ma speciel úgy "megbökdöstem" a páromat, hogy vérzet utána egy kicsit, és most fáj az egész hasa... (Ő mondta, hogy legyek vad..
)

Doctorbalu: szvsz nem volt ott anális közösülés, csak vaginális. Ugye ahogy a féfiak szerszáma sem egyforma, a nők hüvelyének hossza sem egyforma. Én ma speciel úgy "megbökdöstem" a páromat, hogy vérzet utána egy kicsit, és most fáj az egész hasa... (Ő mondta, hogy legyek vad..

Ornyeregben bekövetkezett komoly zúzódás... ránknyitott a csaj pasija...
Tudom, én sem értettem, csak így tálalta az illető. Szerintem is véletlen a 2 eset.
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 16:23
hat,ha a farka 80-90centi,több helyen hajlitott,elkepzelhetö,h analis sex utan vakbelgyulladast okozott! de sztem nem igaz,h azert,mert nagy a farka,vakbelgyulladast okoz!sztem veletlen,a vegbel eleg tavol van a feregnyulvanytol,vegbeltöl a feregnyulvanyig haladva:ampulla, S-resz,leszallo vastagbel,harant vastasgbel,felszallo vastagbel-ez a tav pedig 80-90centi,jo legyen 70,de a perisztaltikanak köszönhetöen felfele nem megy semmi,csak lefele!
az orvos pedig hogy tamaszthatta ala,a vakbelgyullads aetiologiaja mindig csak talalgatas,ha nem talalnak semmi gyulladast kivalto okot csak gyulladast!
az orvos pedig hogy tamaszthatta ala,a vakbelgyullads aetiologiaja mindig csak talalgatas,ha nem talalnak semmi gyulladast kivalto okot csak gyulladast!
hat,ha a farka 80-90centi,több helyen hajlitott,elkepzelhetö,h analis sex utan vakbelgyulladast okozott! de sztem nem igaz,h azert,mert nagy a farka,vakbelgyulladast okoz!sztem veletlen,a vegbel eleg tavol van a feregnyulvanytol,vegbeltöl a feregnyulvanyig haladva:ampulla, S-resz,leszallo vastagbel,harant vastasgbel,felszallo vastagbel-ez a tav pedig 80-90centi,jo legyen 70,de a perisztaltikanak köszönhetöen felfele nem megy semmi,csak lefele!
az orvos pedig hogy tamaszthatta ala,a vakbelgyullads aetiologiaja mindig csak talalgatas,ha nem talalnak semmi gyulladast kivalto okot csak gyulladast! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 24. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
az orvos pedig hogy tamaszthatta ala,a vakbelgyullads aetiologiaja mindig csak talalgatas,ha nem talalnak semmi gyulladast kivalto okot csak gyulladast! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 24. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 11. 24. péntek 23:21
Történeteket várok. Ez téma most azért foglalkoztat, mert egyik kedves barátom mesélte, hogy 2-3 (pontosan nem tudom) barátnőjének vakbélgyulladást okozott a nagy méretű nemi szervével (egyébként nem durva szexben, én már csak tudom):D, amit az orvos is alátámasztott, másrészt nem lehet ugye véletlen, hogy mindegyiknek ez volt. Szóval hogy lehet ez?
Kinek milyen sérülései keletkeztek, úgy is, hogy esetleg később vette észre?
Az a rohadt szönyeg, minket is állandoan kidörzsöl!!!
Még is az a kedvenc hely!
Még is az a kedvenc hely!
az ágy és a szekrény közötti szőnyegen hanyattfekvős szex során a súrlódástól komoly "égési" sérüléseket szenvedtem a térdemen oldalt...vazze! napokig törtem a fejemet mi a rossebbtől horzsolódott le a bőröm...egy kis felületi sérülés volt, de sokáig fájt:):):):):)
Vakbélgyulladást okozott? Nem esetleg aranyeret?Nem vagyok doki , de elég hihetetlenül hangzik.Mi köze a nagy cerkának a vakbélhez, meséld már el légyszi , te úgyis egészségügyis vagy.Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 24. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 11. 24. péntek 23:21
Történeteket várok. Ez téma most azért foglalkoztat, mert egyik kedves barátom mesélte, hogy 2-3 (pontosan nem tudom) barátnőjének vakbélgyulladást okozott a nagy méretű nemi szervével (egyébként nem durva szexben, én már csak tudom):D, amit az orvos is alátámasztott, másrészt nem lehet ugye véletlen, hogy mindegyiknek ez volt. Szóval hogy lehet ez?
Kocsiszex hátsó ülésen, térdem tejesen szétment. Az a fránya kárpit nem erre lett kitalálva, de megérte. Amúgy egy két kék folt szex közben egymás ölelése, szorongatása következtében.

Egyszer megpattant,vagy kidörzsölődött egy ér a herezacskómon, nem vettük észre csak mikor már vége volt a mókának és szétváltunk. Hát a lepedő úgy nézett ki mint a mészárszék! A barátnőm azt
hitte Ő jött meg, szabadkozott össze-vissza,hogy még csak félidős. Persze aztán rájöttünk,hogy Én
"menstruálok" és jót nevettünk az egészen!
hitte Ő jött meg, szabadkozott össze-vissza,hogy még csak félidős. Persze aztán rájöttünk,hogy Én
"menstruálok" és jót nevettünk az egészen!
Én még régebben írtam, hogy a popsi szexnek köszönhetően beszakadt a fitymafékem:D Fájt pisilni, meg szexelni:D Nagyon lassan gyógyult be, de ennyi:D Már jólvagyok:D Meg a nyalcsizás közben a pierem kikezdte a szájpadlásom, na az fájt:D Meg harapták már meg a farkamat:D Más így hirtelen nem ugrik be... Valami pedig még volt...Hát a szokásos csak. Kidörzsölődik a térdem, ha mondjuk a szönyegpadlón adunk az erotikának:D