Ha minden igaz a kollektíva mindent legyőző ereje segítségével megtaláltam a k.képviselő elleni egyetlen hatásos eszközt! /200m-ig futóra is/
Köszi szépen lányok,tündérkék vagytok!
Megy ez a képfeltöltés.hu-ról is, ugyanúgy ahogy Mme Prune írta, csak eddig elbénáztam!
Puszi!!!
Megy ez a képfeltöltés.hu-ról is, ugyanúgy ahogy Mme Prune írta, csak eddig elbénáztam!
Puszi!!!
éééééééééén? nem hiszem, én nagyon béna voltam, talán inkább charlotte vagy pille, nem? de mindegy , mert ha mégis én, akkoris csak az ő útmutatásuk nyomán tettem, dícsérjük őket!!!!(tudod, muszáj nyalnom charlotte-nak, az andris miatt )
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaja.. pedig Engem is Te tanítottál meg a képbeszúrásra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 07:43
hihihi, már én is írtam neki:):):):) milyen kedvesek vagyunk mi, lányok:):):):):):)
hihihi, már én is írtam neki:):):):) milyen kedvesek vagyunk mi, lányok:):):):):):)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
www.imageshack.us ezen próbáld...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 12. 03. vasárnap 07:38
Ha felébredsz, megkérnélek segíts egy picit!
Képet akartam feltenni neked, /közösképviselő fegyelmezéséhez/ de a legjobb eredményem,hogy a kép nem található! Rohadna meg pedig ott van, én ügyeskedtem oda hosszú fáradságos munkával!
A képfeltöltés gyakorlása topicban helyeztem el az utókor számára felbecsülhetetlen értékű munkáimat.Hogy rohadjon meg az is!/Az utókor, meg a jelenkor, meg a multkor.../
Képet akartam feltenni neked, /közösképviselő fegyelmezéséhez/ de a legjobb eredményem,hogy a kép nem található! Rohadna meg pedig ott van, én ügyeskedtem oda hosszú fáradságos munkával!
A képfeltöltés gyakorlása topicban helyeztem el az utókor számára felbecsülhetetlen értékű munkáimat.Hogy rohadjon meg az is!/Az utókor, meg a jelenkor, meg a multkor.../
Ha felébredsz, megkérnélek segíts egy picit!
Jóóó reggelt mindenkinek!
Tegnap sajna nem kerültem gépközelbe,mire sikerült volna meg elaludtam!
Ma majd másképp lesz remélem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap sajna nem kerültem gépközelbe,mire sikerült volna meg elaludtam!
Ma majd másképp lesz remélem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 12. 02. szombat 23:16
Hun vagy Krapulax?
Én is menek aluszni:D Holnapi viszonlátásra:D
na úgylátom mindenki nyugovóra tért így lépek énis innen byebye mindenkinek jó8!
nya fentvan szerény személyem is:D
Béndzsa
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
És melyik részlettel van a baja?
Törölt felhasználó (21812)
2006. 12. 02. szombat 23:25
És melyik részlettel van a baja?
És melyik részlettel van a baja? (Ez egy válasz Angeel69 üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
nyahm:D zombim:P de neki nemteccik sztme fullosan jólett:P
Na, jóccakát mindenkinek!
És a gerlepárnak is :-)
És a gerlepárnak is :-)
Hun vagy Krapulax?
És ma szexeltünk is [#vi gyor1]
Na, akkor látom, hogy neked megy a képfeltöltés is, meg a figura lementése is. :-)))
(Ez egy válasz Angeel69 üzenetére (2006. 12. 02. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 23:03
mármint a figurákat? épp smot kerestem gépen mertmég régen csináltam de nemtalálom:S