sajna csak ezt találtam így hirtelen, azért boldogot:)
ZOMBIEE SZÜLINAPJÁRA (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ZOMBIEE SZÜLINAPJÁRA (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 29. szerda 21:27
Nem is mondtam...:) Ma lettem 23 éves :D Igazi érett férfi:D:D:D:D BOLDOG SZÜLINAPOT Zombiee@
Ha tesz fel valaki sejtelmes képet, akkor teszek fel egyetlen egy mejjbimbiset:D
akkor lehet a füled húzni, vagy sem?
Jó, mondjuk sejtelmes a szilva:D De én másra gondoltam:D
Ez a nap lehet vígnap:D Ma kivételesen alig voltam pukkadt:D Mondjuk a reggeli buszozás megint odatett egy lapáttal... Meg a közösképviselő. De amúgy vidámkodom:d Még tortát is ettem:D
zombiee mellbimbójáról kép????????????????
boldogat :) :) :) ha húzom a füled, akkor nekiállsz dühöngeni?
na, kiváncsi vagyok, mit lép erre a hires "előszörzombieeszemeketelőcsalogató" prune
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:22
Ti nem toltok fel magatokról sejtelmes képeket?:D Akkor lehet megkockáztatom a csöcsörős képőet is :D Peff nekki:D:D:D
Nem is mondtam...:) Ma lettem 23 éves :D Igazi érett férfi:D:D:D:D BOLDOG SZÜLINAPOT Zombiee@
Ti nem toltok fel magatokról sejtelmes képeket?:D Akkor lehet megkockáztatom a csöcsörős képőet is :D Peff nekki:D:D:D
a lakás meg az alapjain...látni akarom a mellbimbó fotóját
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:21
A mellbimbó a mellkasomon:D
Miaz hogy! Eric Cartman a példaképem:D Hálisten az is megvan mind:D
A mellbimbó a mellkasomon:D
irigykedem, irigykedem
gondolom lelkes south park rajongó is vagy :)
gondolom lelkes south park rajongó is vagy :)
hol van az a mellbimbó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:19
Hol van az a lakás?:D
Hol van az a lakás?:D
egy fedetlen mellbimbóért cserébe tudok egy lakást átmenetileg:):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:05
Ez a házfelújítás kezd az agyamra mennyi... Buzeráns közösképvieslő... Nem tudtok jó áron valahol , valami erősebb kézifegyvert?:D Meg olcsón bele töltényt? Elég lesz egy:) Max kettő., ha nyöszörögne:) Drak te sem?:D
Na egy jó dolog a mai szaros napban:D A Cseppem szerelmetes mosolyán kívül:) Kaptam 20 gigányi simpson családot:D:D:D:D:D Ha valakinek kell, akkor az irigykedjen mert baszok odaadni:d Pef:d Béke:D
Ez a házfelújítás kezd az agyamra mennyi... Buzeráns közösképvieslő... Nem tudtok jó áron valahol , valami erősebb kézifegyvert?:D Meg olcsón bele töltényt? Elég lesz egy:) Max kettő., ha nyöszörögne:) Drak te sem?:D