Ez a topic miről szól?
az embernek szokasa tulzasokba esni...ilyen ez a hetven is...gondolom en
abbol indulok ki, hogy egyik exemet gyömöszölven sikerült elkapni a ritmust, meg a pozt, meg a pontot, meg mindent ami kell...na sorozatorgazmusa volt a csajnak, amit eleg gyorsan eszrevettem ( nem elöször volt neki...igy volt felepitve ), ugyhogy elkezdtem szamolni...nekem huszonvalamennyi jött ki, de a leanyzo azt allitotta, hogy minimum szaz orgazmusa volt egymas utan....aztan fölvilagositottam, hogy pont ö az, aki nem volt abban a szituacioban, hogy tisztafejjel gondolkozzon...ugyhogy kiegyeztünk abban, hogy husz es harminc között...de ez 5 percen belül!
nos...nala egy sima orgazmust nem volt nehez elöidezni...altalaban 2-3 perc eleg volt...volt, hogy eppen betettem neki, es mar jo is volt ( marmint neki )
abbol indulok ki, hogy egyik exemet gyömöszölven sikerült elkapni a ritmust, meg a pozt, meg a pontot, meg mindent ami kell...na sorozatorgazmusa volt a csajnak, amit eleg gyorsan eszrevettem ( nem elöször volt neki...igy volt felepitve ), ugyhogy elkezdtem szamolni...nekem huszonvalamennyi jött ki, de a leanyzo azt allitotta, hogy minimum szaz orgazmusa volt egymas utan....aztan fölvilagositottam, hogy pont ö az, aki nem volt abban a szituacioban, hogy tisztafejjel gondolkozzon...ugyhogy kiegyeztünk abban, hogy husz es harminc között...de ez 5 percen belül!
nos...nala egy sima orgazmust nem volt nehez elöidezni...altalaban 2-3 perc eleg volt...volt, hogy eppen betettem neki, es mar jo is volt ( marmint neki )
Há hogy hívnák???,Gyere ide:-)))))))))))))))
70
Szerintem, most kérd meg a kezét és vedd el, mert (gyors átlagszámolás) kb. 300-350 jánybúl, akikre eddigi életem során rásegített a lágy tavaszi szellő, 1, azaz EGY!!! csaj volt, aki egy két-három napos sextúránk alatt, 18-20 orgazmust élt át és úgy, hogy a végén mindig ájulás lett a vége (szó szerint a szeme felakadt és peceken keresztül nem volt magánál).
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha "igaz" a lenti adat valóságtartalma, akkor lottó ötöst találtál, annyira ritkaság az ilyen Nő és el ne szalaszd!
Te köcsög:D [# vigyor1] (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem, most kérd meg a kezét és vedd el, mert (gyors átlagszámolás) kb. 300-350 jánybúl, akikre eddigi életem során rásegített a lágy tavaszi szellő, 1, azaz EGY!!! csaj volt, aki egy két-három napos sextúránk alatt, 18-20 orgazmust élt át és úgy, hogy a végén mindig ájulás lett a vége (szó szerint a szeme felakadt és peceken keresztül nem volt magánál).
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha "igaz" a lenti adat valóságtartalma, akkor lottó ötöst találtál, annyira ritkaság az ilyen Nő és el ne szalaszd!
Te köcsög:D [# vigyor1] (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 27. hétfő 18:09
Jó estét:D Szerbusz Tom:d Már vártam mikor írsz valamit végre, örülök kolega ,hogy észrevette a szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó topicját:D Tényleg nem az a hergelő, amit meséltek, hanem baszki ezt mind végigolvasni...:D Amúgy ez vegyes utálkozós topic:D Kinek mire van kedve:D De ez a nap ma túúúúl mhosszú volt, reggela buszon megint a szokásos véngecifelhozatal, meg a hülerek iskolatáskával... Én a parasztnak nem engedném meg a tömegközlekedést... Ráadásul ma nagyon sok szörnyen ronda embert láttam.:D De végre itthon vagyok:D Ezt a napot is letudtam:D De látom elvagytok nélkülem is:D A lefaszább, hogy három órát aludtam és olyan vagyok ,mint amosottszar. A buzi házfelújítás meg elért ide is, a hetedikre. Az állványról ordítva üzengetnek a munkások le egymásnak...Nembaj az a 25 méter szintkülönbség majdnem. Ráadásul persze a parasztja cifrázva szidja a Kamilt ...(tudnám ki az, én basznám fejbe, hogy nem figyel ha neki ugatnak). Pont az ablakom alatt kezdték leverni a régi szigetelést, meg fúrni az újnak a kis vájatait... Mindezt abban a szaros kétórában kezdték el, amikor hazajöttem aludni... Fasz kivan. A legjob, hogy már szépen fogalmazva is nagyon erős hatnékom van:D Oldalbordám holnap ugrik fel. De a redőnyt a szigetelési munkák miatt kérjük hagyják felhúzott állapotban... Na meg a kurva anyátok. Nem érdekel, ha kell az egész vadangyal brigád végigmozizhatja, de a cseppem akkor is kapni fog:D Jut eszembe:d Ezt már akartam kérdezni:D Kinek mennyi volt a legtöbb orgazmus, amit kapott vagy adott egy aktus alatt?:D Én nemtom mennyi volt a legtöb amit kaptam, de amit adtam az hozzávetőleg 70:D 3 óra alatt:D A mostani dönörűségemmel:D Aki nem hiszi, az bekaphatja:D Béke:D
Nem is tudom bemerészkedjek-é ide...
Hát mindegy lesz ami lesz...
Jóóóó reggelt mindenkinek
Hát mindegy lesz ami lesz...
Jóóóó reggelt mindenkinek
Jó reggelt.
Az:D Na de én most aszem hunyok egy cseppet, mert nemsokára kezdi a filmemet, és bealszok alatta ha nem vagyok fitt:D Ha mégis elaludnék, jó fórumozást:) Béke:D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:41
huh, micsoda széles mellkas:) bejárhatatlanul és benyalhatatlanul nagy:)mondd, hogy szőrös teeee szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
huh, micsoda széles mellkas:) bejárhatatlanul és benyalhatatlanul nagy:)mondd, hogy szőrös teeee szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a képet haveromék nevezték el:D A százdolláros vállas mosoly:D Hát egyrésze lemaradt sajnos...:S De a mítoszért mindent:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:39
Ezt a képet haveromék nevezték el:D A százdolláros vállas mosoly:D Hát egyrésze lemaradt sajnos...:S De a mítoszért mindent:D
Ez meg illik a topichoz..:)
ohhh, látszik a bal lábad meg a bal karod, de hol a jobb lábad???? és huh, mekkora
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ez én vonék egy kondokturos iskolában:D Gumilabdán:D Ez mér végülis egészalakos kép:D De azért a mítoszom még mindig fedve:D Valamellyest..:)
2006. 11. 27. hétfő 19:33
Na ez én vonék egy kondokturos iskolában:D Gumilabdán:D Ez mér végülis egészalakos kép:D De azért a mítoszom még mindig fedve:D Valamellyest..:)
Itt még naivan szemlélem a dönörűséges esőfelhőket:D Félórával később kisebb árvíz lett a városban, a kocsira meg amivel voltunk rácsordult egy fél domboldal:D És a mítosz még mindig él....:D
húúúúúúúúúúú............ és tetoválás van a lábadon............
na, idekopizom:
szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
na, idekopizom:
szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
inkább dühöngve kérjétek zombiee-t :) végülis... ide dühöngve kell bejönni... hátha... hátha...
megy az lejjebb is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 27. hétfő 19:17
Vérbőség az arcodon. Első lépésnek nem rossz ;-)
Vérbőség az arcodon. Első lépésnek nem rossz ;-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:13
Pirulok:D
Pirulok:D
Jó ,meglesz:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 27. hétfő 19:02
Na, azért a női orgazmus nem egy olyan dolog, hogy csak úgy jön. Legtöbbször legalábbis. Szóval van itt valami tudás.
Figyu, arra még rá szeretnélek szoktatni, hogy ha valakinek célzottan válaszolsz, akkor a hsz-e melletti "válasz erre" gombra kattintva teszed, mert úgy könnyebb lenne kisilabizálni, hogy kinek mit reagálsz.
Hálás köszönetem.
Figyu, arra még rá szeretnélek szoktatni, hogy ha valakinek célzottan válaszolsz, akkor a hsz-e melletti "válasz erre" gombra kattintva teszed, mert úgy könnyebb lenne kisilabizálni, hogy kinek mit reagálsz.
Hálás köszönetem.
előbb csak álljon össze zombiee képe, aztán majd döntök...nah szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó adj még valamit magadból
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:08
te csak az én nevemben ne beszélj még az is lehet, hogy akarok valamit