a asszonyom ott született
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor még mindig nem látnánk belőled mindent, tehát körbelengene a sejtelem...muti valamit, te istencsászármoderátorarccsávó!
Elég csak a szép szemem:D A többi már illúzió romboló:D
akkor a köldöködet mutisd
Vasárnap van, a postás nem jár, mégis ki kell üríteni a postaládát, mert teli szórólapokkal. A következő:
A/5-ös színes cetli, ráragasztva egy pici sárga, ezzel a szöveggel: "Ez az a recept, amit ígértem. Kati" Gondolkodom, ki ez a Kati, ki ígért nekem receptet... Az A/5-ös papíron mézeskalács recept. Még mindig nem ugrik be semmiféle Kati...
Megfordítom a cetilit: "És arra is van receptem, hogyan vásárolhatsz olcsón!" Bank-hitel-karácsonyi ajándék dögivel-pénz nem számít-költs csak-kamatmentes-ráérsz visszafizetni...
Kérdem én: ha hitelre vásárlom a karácsonyi ajándékokat, mikorra törlesztem a részleteket? Jövő karácsonyra?
Ekkora marhaságot! Eszetekbe ne jusson karácsonyi ajándékot hitelre vásárolni!
A/5-ös színes cetli, ráragasztva egy pici sárga, ezzel a szöveggel: "Ez az a recept, amit ígértem. Kati" Gondolkodom, ki ez a Kati, ki ígért nekem receptet... Az A/5-ös papíron mézeskalács recept. Még mindig nem ugrik be semmiféle Kati...
Megfordítom a cetilit: "És arra is van receptem, hogyan vásárolhatsz olcsón!" Bank-hitel-karácsonyi ajándék dögivel-pénz nem számít-költs csak-kamatmentes-ráérsz visszafizetni...
Kérdem én: ha hitelre vásárlom a karácsonyi ajándékokat, mikorra törlesztem a részleteket? Jövő karácsonyra?
Ekkora marhaságot! Eszetekbe ne jusson karácsonyi ajándékot hitelre vásárolni!
Nekem csak a szemem szép:D A többi tényleg nem nagy szám:D Mindenkinek csak az teccik:D És ha megmutatom a bimbim, hova tűnne az engem körbelengó sejtelmes homály?:D
add be ide a közösbe a mellbimbódat, béjjjbi
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 26. vasárnap 18:31
Ajhe, lehangoló ez a mai nap:( Haverok mennek lökni a monacóba:( (biliárd m ég mielőtt...:) ) Én meg jöttem írni a beadandómat..:( Fasz ki van:D TV ben meg semmi:D
testvérvárosunk
Udvarhely.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 11. 26. vasárnap 15:57
És mire alapozod a gyanúdat? Kiváncsi lennék, fejtsd ki bővebben! Te melyik részről vagy? Csikszereda, Marosvásárhely?
Ajhe, lehangoló ez a mai nap:( Haverok mennek lökni a monacóba:( (biliárd m ég mielőtt...:) ) Én meg jöttem írni a beadandómat..:( Fasz ki van:D TV ben meg semmi:D
:D Az Stanley topic lenne:D És a vér tudja miért pont a legnagyobb hidegben kell kiszednu az ablakot tokostul... Csak sajnos sok a paraszt a házban, és a legnagyobb a közösképviselő...
én nagyon szívesen nyalok neked a Sonkás topic:D-ban...de hát ez mégiscsak Zombiee@topic:D...apropó! lesz akkor zombiee mellbimbó is hamarosan?
Hááát. ha neked ez az unalmas, akkor milyen amikor zajlik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 16:46
Ráadásul félhatra még el is kell mennem itthonról, a házunk(panel) külső szigetelését, ablakokat mindent is cserélnek, a múlt héttől kezdeve kb tavaszig:D Fanttasztikus a csönd is. A paraszt szomszéd meg még pluszban ráhiltizett. Na ez má r nyugodt vasárnap volt. És a fogam is fáj.
Soha nem fogom megérteni, miért télen újitják fel a házakat?
Ráadásul félhatra még el is kell mennem itthonról, a házunk(panel) külső szigetelését, ablakokat mindent is cserélnek, a múlt héttől kezdeve kb tavaszig:D Fanttasztikus a csönd is. A paraszt szomszéd meg még pluszban ráhiltizett. Na ez má r nyugodt vasárnap volt. És a fogam is fáj.
Semmi extra nincs mára:D csak hogy a vasárnap is a munkával megy el.:D És amúgy bazi unalmas:D
Szia !
Már hiányoltalak! a reggeli szemét napsütésen kívül semmi dühöngeni valóm nem volt! Nincs valami jó témád? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Már hiányoltalak! a reggeli szemét napsütésen kívül semmi dühöngeni valóm nem volt! Nincs valami jó témád? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 16:14
És jó látni, hogy vannak állandó emberkék:D Meglep:D Béke:D
nálam nem akartok nyalni csarlottal
És jó látni, hogy vannak állandó emberkék:D Meglep:D Béke:D
Ejj:) Jónapt:) Csak most tudtam ide vergődni egész nap:) Elég dolgos a mai vasárnapom, és kb a felénél sem tartok:D Hát egy újabb ok, a dühöngésre... Amúgy a nők szerintem akkor a legszebbek ha dühöngenek:) Persze biztos van ellenpélda képekben is:D