mi lenne a címe?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 01. 20. szombat 16:01
Nagyon nem akarajátok ti az új topicot:D
Nagyon nem akarajátok ti az új topicot:D
rántott csirkecomb, egészben sült krumplival, meg valami leves, répákkal...meg hús is volt benne
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 15:14
Mi volt ma az ebéd nálatok?:D Ez a napi kérdés:d Ha nem válaszoltok baszki, nyitok neki egy topicot:D Nálam rántott leves, fasirt:D
Gyros.
A gyerek pedig brokkolit evett csirkehússal és addig nyaggatott, míg a sült krumplimból is adtam neki. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A gyerek pedig brokkolit evett csirkehússal és addig nyaggatott, míg a sült krumplimból is adtam neki. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi volt ma az ebéd nálatok?:D Ez a napi kérdés:d Ha nem válaszoltok baszki, nyitok neki egy topicot:D Nálam rántott leves, fasirt:D
Göngyölt csirkemell,gazdag töltelékkel,2féle körettel,salátával,öntettel nekem még plusz 1 erdei gyümölcsös turmix
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A lényeg, hogy én vagyok a csúcs:D
Írok már szexel kapcsolatban is ide. MM4 BEKAPHATOD A FENSÉGES NICKES FASZOMAT TE PASTÉZÓS BUTAPARASZT!
azt elhiszem:))) ki se vennéd soha többet:)))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 14:15
tudod mit?
szívem szerint betenném!
annak a hölgynek biztos, akire tegnap csöpögtem!
szívem szerint betenném!
annak a hölgynek biztos, akire tegnap csöpögtem!
mi az a "a Nagy Magellán Felhő"?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 11:00
Kivbáncsi lennék, mit mondasz a Nagy Magellán Felhő közelében?
Bár szerintem a Holdig se jutnátok el. Kiugranál útközben
Bár szerintem a Holdig se jutnátok el. Kiugranál útközben
tudod mit?
szívem szerint betenném!
annak a hölgynek biztos, akire tegnap csöpögtem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
szívem szerint betenném!
annak a hölgynek biztos, akire tegnap csöpögtem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 01. 18. csütörtök 13:24
most nehogy már rám fogd Teeeeeeee magadtól is megtetted volna....szíved szerint minden topicba betennéd
most nehogy már rám fogd Teeeeeeee magadtól is megtetted volna....szíved szerint minden topicba betennéd
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 10:21
ezúton szseretnék mindenkitől elnézést kérni! én is tiszta idegroncs lettem tőle, mikor végig hallgattam!
de hát Bildi akarta, h ide is betegyem!
na jó csak gonoszkodtam egy kicsit.
esdeklem előttetek!
vagy főbe lőjjem magam?
esdeklem előttetek!
vagy főbe lőjjem magam?
Kivbáncsi lennék, mit mondasz a Nagy Magellán Felhő közelében?
Bár szerintem a Holdig se jutnátok el. Kiugranál útközben (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár szerintem a Holdig se jutnátok el. Kiugranál útközben (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Teeee! nem fáj Tünci jobban, mint a Te zenéid! :-)))
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 10:48
Az uccsó mondatot fontolóra vesszük.
Következő heti szavazásra ajánlom:
Hányszor lője magát főbe Spapa?
-2x?
-4x?
-8x?
-adjunk neki egy gépfegyvert, korlátlan lőszer használattal?
-1x, de a naprendszeren kívülre, Tündikével összezárva
-2x?
-4x?
-8x?
Az uccsó mondatot fontolóra vesszük.
-2x?
-4x?
-8x?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
-2x?
-4x?
-8x?
2007. 01. 18. csütörtök 10:21
ezúton szseretnék mindenkitől elnézést kérni! én is tiszta idegroncs lettem tőle, mikor végig hallgattam!
esdeklem előttetek!
vagy főbe lőjjem magam?
esdeklem előttetek!
vagy főbe lőjjem magam?
esdeklem előttetek!
vagy főbe lőjjem magam?
esdeklem előttetek!
vagy főbe lőjjem magam?
Nah új téma felé orientálódok:D Ma ilyen napom van:D Netezek keresek és amit lelek megosztom veletek:D Eh:d És közben verselek:D
Nah egy utolsó még ebben a témában:D Azért látszik, hogy arnoldban ottvannak még a gyökerek:D
Ilyen szép tiszta lendítést csak vérből lehet csinálni:D Erre születni kell:D
Ilyen szép tiszta lendítést csak vérből lehet csinálni:D Erre születni kell:D
Aki szeretne valamit nevezni a versenyre innen válogathat:D A bucifejű árják dedikált fotója, és az extra kiadású teljesen átfogó négyoldalas életrajzot nemér nevezni:DKomoly hallod:D Irány a klán:D
A harmadik a "leghülyébb emléktárgyak a klántól" versenyen a délkeresztje mintázatú sűtőkesztyű:D