Jaaaaajjjjjj.... ezzel a hsz-el nem azt akartam sugalni h. menek
Még nem tom... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem tom... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 28. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
mire gondoltál? Citrom díj az enyém :D
A chat-es csajokkal vigyázz,nézd meg, van-e férjük :D
nehogy úgy járj, mint én... mentő nem kellett :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
A chat-es csajokkal vigyázz,nézd meg, van-e férjük :D
nehogy úgy járj, mint én... mentő nem kellett :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (8739)
2006. 11. 28. kedd 22:18
Sziasztok én még új vagyok a fórumozásba. Engem érdekelne ez a buli , de miről is van szó? ez csak buli vagy valami jobbra is számíthatok?
hallottam egy mentős sztorit, miszerint valami szépségkirálynő választás jelöltjeit szállító kisbusz karambolnál az összes utasnál ekg-t csináltatott a mentőorvos, biztos, ami biztos alapon...ha tittuhoz mentőt hívunk, remélem minket is megvizsgálnak biztos, ami biztos alapon
(Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 11. 28. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 22:26
Hogyne számíthatnál jobbra.
1. Ha sok a lőré tuti hív neked valaki mentőt gyomormosásra.
2. Ha leesel a székről a jelmezeken való nevetés közben Tuti hív valaki neked mentőt gipszelésre,
3. Ha nem jössz jelmezben tuti hív valaki neked mentőt elválasztani téged az ajtófélfától,
4. Még az is lehet, hogy ha megent lesz díjjazás és verseny akkor egy MENTŐ lesz a fődijj.....
2. Ha leesel a székről a jelmezeken való nevetés közben Tuti hív valaki neked mentőt gipszelésre,
3. Ha nem jössz jelmezben tuti hív valaki neked mentőt elválasztani téged az ajtófélfától,
4. Még az is lehet, hogy ha megent lesz díjjazás és verseny akkor egy MENTŐ lesz a fődijj.....
Hogyne számíthatnál jobbra.
4. Még az is lehet, hogy ha megent lesz díjjazás és verseny akkor egy MENTŐ lesz a fődijj..... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
4. Még az is lehet, hogy ha megent lesz díjjazás és verseny akkor egy MENTŐ lesz a fődijj..... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (8739)
2006. 11. 28. kedd 22:18
Sziasztok én még új vagyok a fórumozásba. Engem érdekelne ez a buli , de miről is van szó? ez csak buli vagy valami jobbra is számíthatok?
Pedig már épp gondoltam, hogy reklamálok a párok különírása miatt is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 11. 28. kedd 21:17
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. Tom + ?? hölgy:)
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
Párokat csak a könnyebb számolhatóság érdekében írom külön...:)))
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
azért nem ártana, ha tom egy megközelítő számot mondana, mert az arénát hónapokkal előtte le kell foglalni
így márjó :D
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
9. Teve
10. és neje - Tevéné
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
9. Teve
10. és neje - Tevéné
minket miért hagytál ki?
teve és neje, tevéné :D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
teve és neje, tevéné :D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 11. 28. kedd 21:17
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
na ezt szépen leírtam... a célozgatott miatt még nem javítanám... de a mel (ráadásul egy "l"-lel :D) az meló akart lenni
Kedves Audrey!
Azt hiszem Deeper valami olyasmire célogzgatott, hogy mi is mennénk... Hacsak a mel bele nem szól megoldhatatlanul ...
úgyhogy plusz két név a listára
Rose
Azt hiszem Deeper valami olyasmire célogzgatott, hogy mi is mennénk... Hacsak a mel bele nem szól megoldhatatlanul ...
úgyhogy plusz két név a listára
Rose
Febr. 10.. az jóóóó akkor leszek 66
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
No akkor hol is tartunk?? Írjátok tovább a listát...a dátum február 10 vagy 17...nagjából tudunk kell a létszámot...
audrey
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
No akkor hol is tartunk?? Írjátok tovább a listát...a dátum február 10 vagy 17...nagjából tudunk kell a létszámot...
audrey
Nem... nem tévedsz Én tévedtem... kérlek tudd be a koromnak meg annak hogy rég jártam erre...
u.i.: bár lehet, hogy rokonlelkek vagyunk... én is nagyon gonosz tudok lenni... a kismalacot nem vállalom be (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 28. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
u.i.: bár lehet, hogy rokonlelkek vagyunk... én is nagyon gonosz tudok lenni... a kismalacot nem vállalom be (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 28. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 16:28
Szerintem valakivel összekeversz, mert 100%, hogy nem ismerjük egymást.
Vagy tévednék?
Vagy tévednék?
Szerintem valakivel összekeversz, mert 100%, hogy nem ismerjük egymást.
Vagy tévednék? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy tévednék? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 11. 28. kedd 14:15
Kedves GonoszKismalac
jó régesrégen volt mikor láttalak Titeket, úgyhogy remélem az eljövés mellett döntesz ...
majd mi is jól megpróbáljuk, mint olvashattad
jó régesrégen volt mikor láttalak Titeket, úgyhogy remélem az eljövés mellett döntesz ...
majd mi is jól megpróbáljuk, mint olvashattad
Kíváncsi vagyok, be mertek e engedni...
Helyes kisfiam... a mami az első ;-) ne is hagyd, hogy mindenféle alakok molesztálják
a rozsaszinü PlayBOY nyuszik a piros multifilterre buknak???
kááár...hogy nem dohányzom:)))
kááár...hogy nem dohányzom:)))