Ne gyilkolászd anyámat!
Piros Multifilter
Kedves GonoszKismalac
jó régesrégen volt mikor láttalak Titeket, úgyhogy remélem az eljövés mellett döntesz ...
majd mi is jól megpróbáljuk, mint olvashattad
jó régesrégen volt mikor láttalak Titeket, úgyhogy remélem az eljövés mellett döntesz ...
majd mi is jól megpróbáljuk, mint olvashattad
Ahhoz kevés lenne egy buli...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 28. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A repülőt, a hajót és az anyós hátát ne felejtsd ki :)
Főgenyó! más kép nem is készült
A citromdíjamat felrakhatod :)
Ha lehetne, valami jó kis szállás közelibe szervezni a bulit? Tavaly sokat kellett utaznom :D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Főgenyó! más kép nem is készült
A citromdíjamat felrakhatod :)
Ha lehetne, valami jó kis szállás közelibe szervezni a bulit? Tavaly sokat kellett utaznom :D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 11. 28. kedd 09:46
Szia Pilu,
nemcsak érdekesnek hangzik, hanem az is:))
Mint írtam, létszám függvényében tudunk tervezni, hiszen termet kell bérelni...Budapest belterülete (autó, busz, villamos, metro, taxi...)
Audrey
Mint írtam, létszám függvényében tudunk tervezni, hiszen termet kell bérelni...Budapest belterülete (autó, busz, villamos, metro, taxi...)
Audrey
Hmm az igazat megvalva ahogy olvasom a hozzá szólásokat még nekem is megjön a kedvem pedig semm nagy fórumos semm nagy chatos nem vagyok:P
Szia Pilu,
Audrey (Ez egy válasz Pilu- üzenetére (2006. 11. 28. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Audrey (Ez egy válasz Pilu- üzenetére (2006. 11. 28. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 09:40
Érdekesnek hangzik ez a buli. Még nem voltam ilyenben. Hol lenne? Csak azért kérdezem, hogy hogy jutok el oda? És ha már ott vagyok akkor, hogy jutok haza.
Érdekesnek hangzik ez a buli. Még nem voltam ilyenben. Hol lenne? Csak azért kérdezem, hogy hogy jutok el oda? És ha már ott vagyok akkor, hogy jutok haza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 11. 27. hétfő 14:45
Sziasztok!
2007 februárjára egy fergeteges farsangi bulit szervezzünk. Azért, hogy mindenki felkészülhessen, időben információhoz jusson, már most elkezdjük az előkészületeket.
Várunk minden régi - új, csetes - fórumozós látogatót.
Az időpontról és helyszínről egy kicsit később, de kérek mindenkit, aki részt kíván venni a bulin, jelentkezzen itt - ebben a témában. Mivel termet kell bérelni, szeretnénk látni, hogy hányan is lennénk.
Előre kérem, hogy a Katicika félék - akiknek mindig csak a szája jár - ne is írják fel magukat, mert felesleges:))
Moncy, Ceca, Qwykk, Tom, Szerető, Charlotte, Teve, Speedy, Kriszti, Vivan, Rose, Nóci, CB, Eros..................a teljesség igénye nélkül....várunk mindenkit!!!
Jelezzétek, ha szívesen eljönnétek!
Audrey
2007 februárjára egy fergeteges farsangi bulit szervezzünk. Azért, hogy mindenki felkészülhessen, időben információhoz jusson, már most elkezdjük az előkészületeket.
Várunk minden régi - új, csetes - fórumozós látogatót.
Az időpontról és helyszínről egy kicsit később, de kérek mindenkit, aki részt kíván venni a bulin, jelentkezzen itt - ebben a témában. Mivel termet kell bérelni, szeretnénk látni, hogy hányan is lennénk.
Előre kérem, hogy a Katicika félék - akiknek mindig csak a szája jár - ne is írják fel magukat, mert felesleges:))
Moncy, Ceca, Qwykk, Tom, Szerető, Charlotte, Teve, Speedy, Kriszti, Vivan, Rose, Nóci, CB, Eros..................a teljesség igénye nélkül....várunk mindenkit!!!
Jelezzétek, ha szívesen eljönnétek!
Audrey
én örülnék neked, végre megvakarhatnám a füled és a farkad tövét
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 28. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 08:52
Nem gonoszkodni akarok, de nem tudom mennyire lenne kibaszva az egész farsangi társasággal, ha Én is megjelennék?
a, nagyon
b, rettenetesen
c, mindkettő
d, majd a végén megkérdezzük a közönséget...
a, nagyon
b, rettenetesen
c, mindkettő
Woooooow...hogy Te milyen Édes kis rozsaszin nyuszi-puszi vagy:)))))
és mekkora.....rozsaszinü....a...izzzzééé...a....FÜLED...:))))
És az,ami a szájacskádbol áll ki....az ott micsoda???
és mekkora.....rozsaszinü....a...izzzzééé...a....FÜLED...:))))
És az,ami a szájacskádbol áll ki....az ott micsoda???
Egy kis közvéleménykutatást szeretnék tartani, aminek a végeredménye fogja eldönteni, amit már eldöntöttem.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 28. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 08:52
Nem gonoszkodni akarok, de nem tudom mennyire lenne kibaszva az egész farsangi társasággal, ha Én is megjelennék?
a, nagyon
b, rettenetesen
c, mindkettő
a, nagyon
b, rettenetesen
c, mindkettő
a, nagyon
b, rettenetesen
c, mindkettő
a, nagyon
b, rettenetesen
c, mindkettő
u.i.: ez most meg lemaradt
Elakadt a lemez a mérhetetlen erőfeszítésed láttán, amivel emberfeletti erővel begépelted azt a két szót, és beléptél
Te meg mit ismételsz?
Papi feltámadott... legyűrte lustaságát ezerrel... csak februárban is ilyen jól menjen neki
Papi feltámadott... legyűrte lsutaságát ezerrel... csak februárban is ilyen jól menjen neki
Szóval ÉÉÉÉNNNNNNN:D
Ja csak akkor ha a börtöntöltelék is ott lesz. :D Ism Deeper.
rá se ránts kisfiam ;-) Apád kicsit jól van :D:D:D:D